Ya sıkıcısın ya cimrisin ya da özentisin

boyle biri var hayatimda lanet oksun ki var. bu ara gorusmuyoruz ama gorustugunuz anda sunirlerimi bozuyor 3 gun kendime gelemiyorum. ben mecburum eslerimiz ayni yerde calisiyor. ama sen mecbur degilsin. gorusme daha mutluvinsanlarlaa birlikt ol

Ben bir çekememezlik kokusu aldım valla :) takılma sen onunla bence demek ki çok iyi arkadaş değil. İlerde de senin hevesle anlattığın şeyler de bir çok olumsuz yorumda bulunur bu tipler seni üzmeye çalışanlara fırsat verme

Arkadaşınız kezban orası ayrı ama eğer aileler birlikte yaşadığınızı bilmiyorsa evlilikle beraber yaşamak arasında fark olacaktır.
Ne kadar Avrupai de olsanız illa ki bir kaynananız, görümceniz, eltiniz olacak

Eşyaya çok para vermek saçma.. kullanırım canım sıkılınca atarım.. ilk evlendiğimde aynen senin gibi yatak odası ve köşe takımı koltuk almıştık. Bide ısrarlara dayanamayıp salona bi konsol gibi bişey.. evde tek halı yoktu,hiçte sevmem.. 2+1 çok sevimli amerikan mutfak bi evdi. Çok az para harcadık eve. Düğünden sonra hiç borcumuz yoktu,bol bol para biriktirdik.. şimdi çok daha başke bi evde çok daha başka eşyalarlayım..
o dediğin tipler milyarları mobilyaya döküp evlendikten sonra ancak borca çalışan tipler.. sen doğru yoldasın hiç takma..

kıskanmıs seni arkadasın canım belki yasayacakların onun hayalleridir ama sen önce kavusuyorsun
dogru yoldasın devam et kiracı olmak borç ödemek çok kötü ayagını yorganına göre uzat başkalarını dinleme

Demek ki sizin araba icin biriktirdiginiz parada gozu var bana oyle geliyorki bu anlattiklariniz'dan dolayi sizin paraniz icin bu adam yaninizda cunku bu kadar cirkeflesif konusuyorsa size saygisi da olmaz iyi dusunun riske atmayin kendinizi uzulursunuz.

Benim 2 nişanlımın 3 köpeği var kedimiz de hiç eksik olmaz sokaktan bulduğumuzu alır besler iyileştirir bırakırız evlenince de böyle olacak köpeklerden bir tanesi kesinlikle bizim olacak diğerlerini getireceğimizi sanmıyorum ama. Benim yuva anlayışım bu mutlu olacağım hayat bu ev zaten eve benzemeyecek bir süre sonra bunu da biliyorum neden tonla para verip bir de eşya derdine düşeyim. Yorumunuz beni çok rahatlattı teşekkür ediyorum

Bu konuşmayı nişanlımla değil bir kız arkadaşımla yaptım

Çok bi kıskanılacak durumum yok ama ben asla krediye bankaya bulaşmayacak bir insanın oysa kredi çeker babası öder sanırım sıkıntı burada

Birlikte yaşamıyoruz şuan oo ben yıllardır dip dibeyim görümcelerimle kayınvalidemle komşuyuz çünkü ailelerimizin yaşadığı şehirde

Arkadaşınız ! Dost acı söyler Atasözünü çok yanlış anlayıp, yorumlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…