- 3 Nisan 2014
- 36.513
- 149.396
- 798
- Konu Sahibi VelvetTeddy
-
Aynı evde yaşayabileceğiz hayatı daha ortak yaşamaya başlayacağız mesela. Sonuçta öğrenciyiz ve kendi paramızı kazanmamıza daha zaman var aileler neden para göndermesin ki evlendik diye biz hala onların evlatlarıyız ayrıca zaten onlar bundan dolayı sıkıntıya düşecek olsa beklerdim ama durumları iyi seve seve yaparlar. Eşyaları biz alıcaz fazla masraf çıkmasın konusundaki diretmemin sebebi ailelerimiz zorluk çeker değil ben ailelerin çocukları evlendirmek için o kadar masraf yapmalarına bir gecelik düğün için o kadar para savurulmasına karşıyım herkes zamanla kendisi yapar bende ileride daha büyük bir ev için eşyaları arabayı kendim kazanıp alırım. Ama okuduğum için gönderdikleri paraya ihtiyacım var
biri bana ciddi ciddi iticisin diyosa o kişi il ebi daha görüşmezdim. ya da gelsin bi özür dilesin derdi neyse söylesin.
Kesinlikle.
Sizin düşünceniz de gayet normal ve mantıklı olanı zaten. Ne gerek 2 insan sevisecek diye ailelere gereksiz masraf yaptırsın ki..
yaptığınız yorum çok çirkin zihniyetiniz sanıyorum ki daha da çirkin. Kime ne benim sevişip sevişmediğimden. Sevişmek ahlaksızlık değil ama bunu rencide edici bir şekilde yargılamak çok büyük bir ahlaksızlık. Aynı evin içinde olmayı rahat sevişmek diye düşünmüyorum. Sanırım daha önce kimseyi yeteri kadar sevmediniz , aynı çatının altında sevişmekten çok daha önemli güzel şeyler var paylaşılacakben ailelerinizin durumunu düşünerek söylemedim..
ama anladım sizi toplum baskısı diyorsunuz rahatça sevişebilmek için evleneceksiniz..
evlilik değilde evcilik oyunu oluyor çünkü aileler para gönderdiğinde ..
siz kararınızı vermişsiniz zaten hayırlısı olsun..
Düğün için bende aynı şeyi düşünüyorum iki insan sevip mutlu oluyor evleniyorsa ne mutlu da bunun için o düğün salonlarına ayların maaşını bayılmak niyeçok mantıklı. ben de diyorum bakın bundan sonra resmi olarak sevişcez düğünü, halayı bilmemnesi. komik be.
Düğün için bende aynı şeyi düşünüyorum iki insan sevip mutlu oluyor evleniyorsa ne mutlu da bunun için o düğün salonlarına ayların maaşını bayılmak niye
yaptığınız yorum çok çirkin zihniyetiniz sanıyorum ki daha da çirkin. Kime ne benim sevişip sevişmediğimden. Sevişmek ahlaksızlık değil ama bunu rencide edici bir şekilde yargılamak çok büyük bir ahlaksızlık. Aynı evin içinde olmayı rahat sevişmek diye düşünmüyorum. Sanırım daha önce kimseyi yeteri kadar sevmediniz , aynı çatının altında sevişmekten çok daha önemli güzel şeyler var paylaşılacak
Aynen değişen tek şey soyadım ve imza atmış olmak bizi evliliğe iten tek şey toplum baskısı , aynı evde evli olmadan yaşamak ailemin ya da çevremin kabul edebileceği bir şey değil ben de sürekli eleştirilmek istemiyorum doğrusu
ben ailelerinizin durumunu düşünerek söylemedim..
ama anladım sizi toplum baskısı diyorsunuz rahatça sevişebilmek için evleneceksiniz..
evlilik değilde evcilik oyunu oluyor çünkü aileler para gönderdiğinde ..
siz kararınızı vermişsiniz zaten hayırlısı olsun..
Evet evlenmeden sevişmek varken niye bukadar sıkıntıya giriyor değil mi.
Evcilik oynamadan doktorculuk oynamak daha güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?