Ya sıkıcısın ya cimrisin ya da özentisin

ben ailelerinizin durumunu düşünerek söylemedim..
ama anladım sizi toplum baskısı diyorsunuz rahatça sevişebilmek için evleneceksiniz..
evlilik değilde evcilik oyunu oluyor çünkü aileler para gönderdiğinde ..
siz kararınızı vermişsiniz zaten hayırlısı olsun..

Kesinlikle.

Sizin düşünceniz de gayet normal ve mantıklı olanı zaten. Ne gerek 2 insan sevisecek diye ailelere gereksiz masraf yaptırsın ki..

çok mantıklı. ben de diyorum bakın bundan sonra resmi olarak sevişcez düğünü, halayı bilmemnesi. komik be.

arkadaşlığı kes bitsin gitsin..
bende yaşadim arkadaşim degil de ex sevgilim bana cimrisin demişti hep ucuz şeyler aliyosun diyosun diyodu.o memurluğu kazandi kız bulunca benimle ayrılmak için bi sürü bahane aradi soğuk davrandi. bende yetti artık bitirelim dedim. çok yıpranmişim onun yüzünden.. o zamanlar memur degildim ayrıldıktan 6 ay sora bende memur oldum.. memur oldum olasi oda hemen evlendiği duydum. ya işte böle...
bana neler neler dedi dedikleri hala kulaklarimda...

Şu konuyla daha iyi anladım çok üşengecim ya. okulla işi aynı anda götürmeye üşeniyorum şu sıra yemek temizlik bile yapmıyorum. birde evlilik aman yarabbi.

yaptığınız yorum çok çirkin zihniyetiniz sanıyorum ki daha da çirkin. Kime ne benim sevişip sevişmediğimden. Sevişmek ahlaksızlık değil ama bunu rencide edici bir şekilde yargılamak çok büyük bir ahlaksızlık. Aynı evin içinde olmayı rahat sevişmek diye düşünmüyorum. Sanırım daha önce kimseyi yeteri kadar sevmediniz , aynı çatının altında sevişmekten çok daha önemli güzel şeyler var paylaşılacak

Kıskançlık hissettim hemde öyle böyle değil o arkadaş tan biraz uzak dur bu arada mutluluklar

Son düzenleme:
Düğün için bende aynı şeyi düşünüyorum iki insan sevip mutlu oluyor evleniyorsa ne mutlu da bunun için o düğün salonlarına ayların maaşını bayılmak niye

ben kır düğünü yapıcam deyip herkesi köye toplamayı düşünüyorum. hayırlısı

Paylaştığın ve heyecan duyduğun bir konuda bu kadar çirkin yorumlar yaptığı an tepkini vermen gerekirmiş aslında. Bir konuda eleştirmiş olsa, evet ya farklı bakış açısı varmış denir de bu apaçık kıskançlık dolu, kötülük dolu yorum yapmış. Arkadaşlığınızı bitirme tabii ki ama bu hatasını açık açık yüzüne vur, ruh hali ne olursa olsun bu şekilde sana yansıtamaz olumsuzluğunu...

işte bende onu diyorum kime ne ?

bu yorumunuz üzerine yapılmış bir yorumdu ..

ahlaksızlığım konusuna değinmiyorum bile komik geldi güldüm valla..

Kıskançlık gibi geldi bana. Benim de vardı böyle bir arkadaşım, her şeye negatif eleştiri yapan, hiçbir düşüncemi beğenmeyen, kendi kararları benimkinden fecaat olmasına rağmen benimkilere karışan, laf sokan. Ben arkadaşlığımı bitirdim size de öneririm. Böyle insanlar moral bozmaktan başka hiçbir işe yaramıyor.

Arkadaş dürüst olmalıdır evet ama bu dürüstlükten öte. Her şeye negatif eleştiri yapan, abuk subuk laf sokmaya çalışan insanlar moral bozmaktan başka hiçbir işe yaramıyorlar ve hayatımızda da olmamalılar.

Pardon ama ne kadar kirici davranmis. Siz iyi sabretmissiniz o ne ya her dediginize "iticisin cimrisin ozentisin" falan diyip durmus. Ben olsam hic susmazdim aciklama yapmakla bile ugrasmazdim.

Tabi ki kiskanmis. :) Senin hayatin. Ayagini yorganina gore uzat. Evlilik zamani akildan cok para lazim oluyor insana

Evet evlenmeden sevişmek varken niye bukadar sıkıntıya giriyor değil mi.
Evcilik oynamadan doktorculuk oynamak daha güzel olurdu

Ben başka bir noktaya değineyim. Bende ilk evlendiğimde 1+1 ev aldım. Temizliği vs kolay olur diye :) ama 9 ay olmadan o evden taşındım. Annemlerin evi çok büyüktü bir anda küçüçük eve girince çok kötü oldu. Masraftan kaçım derken daha büyük masrafa girdim. İyi düşün canım evli çiftler için 1+1 çok mantıklı olmayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…