- 28 Ekim 2019
- 320
- 78
- 18
- 27
- Konu Sahibi ticaretcikiz
-
üniversite sadece dersten kalıp kalmamaktan ibaret değil ki. liseyi unut artık. üniversitedesin kendini geliştireceğin, sorumluluk almaya başlayacağın festivallere gidip, eğlenip, erkek tavlayacağın(dikkatli bir şekilde) yer. bırak kim ne derse desin. travma olmasın üniversite sana
4 yılda değil 4,5-5 yılda tamamlarsın nolacak yani? bu zamanda herkes üniversite okuyor ben tekrar okuyacağım. dönüp baktığımda yurt anılarım, güldüğüm, ağladığım, zorlandığım, coştuğum anılar aklıma geliyor.
sen artık bir bireysin. reşitsin ve en önemlisi güçlüsün... sal şu korkularını. akrabaların ne derse desin. kim takar
sakin ol canım benim insanlara göre mi yaşayacaksın 2 yıl okuyorsan 3 yılda bıtırırsın 4 yıllık okuyorsan 5 yılda bıter ne olmuş yanı ... sen başarısız bırı olsaydın amacına ulaşamazdım yerınde olsam gençliğimi boyle elalem için harcamam gezerim ders çalışırım hayatımı yaşarım ...
İlk senenin ilk döneminde ben de çapraza düşerim sanmıştım aklıma getirdiniz :) mezun oldum yıl kaybetmeden. İlk dönem öyle karamsarlık oluyor sonra alışıyorsunuz. Bu dönemde çapraza düşüp yıl kaybedenin gerçekten okumaya niyeti yoktur özel durumlar hariç tabii. Bir de bariz gıcık hocalar hariç çoğu hoca derslerinden geçirmeye çalışıyor korkmayın o kadar yahu :)
Ya bir şekilde geçiyorsun cidden öyle üniveriste biraz benım için öyle son dakika kurumu...
Son dakika olursa olur olmazsa olmaz hahahah
Daha çok arkadaşlarımlayım ne yapayım...
anne babam da korkuyor ama bir şekilde geçiyoruz geçiliyor...
Lise de degılız ki artık sürekli ders ders ders...
Yurtdışı programlarını falan araştırsana biz bir kaç arkadaş bir yıl sonra(para bırıktırebılırsem)
Gitmeyi planlıyoruz
Ne bileyim dans kurslarına git mesela ben 1 deyken gitmiştim baya eğlendim ama sonradan bana uygun saatlerde olmamaya başladı...
Hmm daha neler var ay belki saçma gelecek ama trekking mesela çok iyi çevre illere falan gidin günübirlik
ay babam duymasın ama hahah üniye geldım geleli kaç gece dışarsa sabahladım tabiki annemin haberi var...
biraz dozu aşmadan bu yılları yaşamak gerekiyor
Tesettürlü olman dansa belki engel olabilir de yurtdışı ya da gezmeye engel değil ki...Ben tesetturluyum girişimcilik klubune katıldım.
Yurtdışına gitmeyi istiyorum ama ailem gönderir mi bilmiyorum
Tesettürlü olman dansa belki engel olabilir de yurtdışı ya da gezmeye engel değil ki...
guzel arkadaşlıklaredin
Hangi bölümü okuyor konu sahibiÜniversiteyi çok abartma, normal şekilde çalış ve geç. Elalem ne der diye de bakma, yani açıkcası okuduğun okul ve bölüm öyle abartılacak, müthiş beklentilerin olacağı yerler değil. Sıradan bir okul ve bölüm. Önce sen beklentini düşür, sonra da kimseye bir şey söylemene gerek yok. Üniversitedesin artık, ne yapman gerektiğini bilmen gerekir. Rahatla ve yapabildiğin kadarını yap. Velev ki kalacağın dersler olabilir, seneye hallolur onlar sadece yükün artar. Bir de sen derece yapma hedefi koymuştum, hedefin şuan için gerçekçi bir hedef değil. Sen dönemi bitirmeye bak.
Hangi bölümü okuyor konu sahibiorayı kaçırmışım
şu gökyüzüne gaz salıp ozon tabakasını delen okssforrt lu akrabaların mı dıyor bunu?
yoksa uzaya mekik fırlatan dünyaya çığır açtıran bilim adamları mı?
finalleri görmeden sakın vazgeçme hatta bütleri görmedenvize kötüyse final final kötüyse bütler.büt kötüyse yaz okulu o okul bitecek
bizde vardı geçen yaz mezun oldum bendeYaz okulu kaldırılmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?