- Konu Sahibi ticaretcikiz
-
Canım bende anksiyete var üni giderken vize final haftasi stresten kendimi yiyip bitiriyordum sadece bir dersten büte kaldım diye gunlerce agladigimi bilirim sonuc olarak bute girip gecmistim o dersi.he gecmeseydim alttan alsaydim da dunyanin sonu degilmis daha sonuclarin aciklanmamis bunun butunlemesi var olmadi alttan alirsin inan hersey gelip geciyor ve olacagina variyor sadece kendini yiyip bitirdiginle kaliyorsunLiseye geçerken istediğim puanı alamadım. Haliyle istediğim liseye de gidemedim. İlk senem çok kötüydü. Bir sürü zayıf vardı. Birkaç akrabam ise teşekkür almıştı. Ben alamadım diye akrabalarim yaz tatilini zehrettiler bana.
11.sınıfta uni sınavına calismaya başladım. Hedefim Ankara içiydi. Akrabalar dalga geçtiler "Kazanamazsın şehir disini bile zor kazanırsın" dediler ilk sene olmadı dalga geçtiler. Mezuna kalıp kazandım. Bu sefer de "İyi ki Ankara içi kazandın şehir dışında seni kandirirlardi" dediler. Yani 180 derece döndüler.
Çok şükür istediğim uni ve bölümü kazandım. 8 dersten 3 zayıf bekliyorum. Annem ise sürekli sınıfta kalmaktan bahsediyor. Dersler zor. Çok stres yapıyorum. Zaten panik atak var ilaç kullanıyorum. Ne yapmalıyım? Üniyi kazanmak için çok çalıştım okulda zorbalik gördüm bu günlere gelmek için
Soyleme sende aldigin notlari soyleyip te her dk olumsuz yorum isitip modunu niye düşürüyorsun kiFinallerde yükselteceğime eminim ama ailem böyle işte. Lisede de öyleydi. Ne zaman düşük alsam sınıfta kalmaktan evlilikten okumamaktan bahsediyorlardi
Ya sınıfta kalmazsan ? Ya başarirsan ?Liseye geçerken istediğim puanı alamadım. Haliyle istediğim liseye de gidemedim. İlk senem çok kötüydü. Bir sürü zayıf vardı. Birkaç akrabam ise teşekkür almıştı. Ben alamadım diye akrabalarim yaz tatilini zehrettiler bana.
11.sınıfta uni sınavına calismaya başladım. Hedefim Ankara içiydi. Akrabalar dalga geçtiler "Kazanamazsın şehir disini bile zor kazanırsın" dediler ilk sene olmadı dalga geçtiler. Mezuna kalıp kazandım. Bu sefer de "İyi ki Ankara içi kazandın şehir dışında seni kandirirlardi" dediler. Yani 180 derece döndüler.
Çok şükür istediğim uni ve bölümü kazandım. 8 dersten 3 zayıf bekliyorum. Annem ise sürekli sınıfta kalmaktan bahsediyor. Dersler zor. Çok stres yapıyorum. Zaten panik atak var ilaç kullanıyorum. Ne yapmalıyım? Üniyi kazanmak için çok çalıştım okulda zorbalik gördüm bu günlere gelmek için
Ya sınıfta kalmazsan ? Ya başarirsan ?
Ya bir şekilde geçiyorsun cidden öyle üniveriste biraz benım için öyle son dakika kurumu...
Son dakika olursa olur olmazsa olmaz hahahah
Daha çok arkadaşlarımlayım ne yapayım...
anne babam da korkuyor ama bir şekilde geçiyoruz geçiliyor...
Lise de degılız ki artık sürekli ders ders ders...
Yurtdışı programlarını falan araştırsana biz bir kaç arkadaş bir yıl sonra(para bırıktırebılırsem)
Gitmeyi planlıyoruz
Ne bileyim dans kurslarına git mesela ben 1 deyken gitmiştim baya eğlendim ama sonradan bana uygun saatlerde olmamaya başladı...
Hmm daha neler var ay belki saçma gelecek ama trekking mesela çok iyi çevre illere falan gidin günübirlik
ay babam duymasın ama hahah üniye geldım geleli kaç gece dışarsa sabahladım tabiki annemin haberi var...
biraz dozu aşmadan bu yılları yaşamak gerekiyor
Liseye geçerken istediğim puanı alamadım. Haliyle istediğim liseye de gidemedim. İlk senem çok kötüydü. Bir sürü zayıf vardı. Birkaç akrabam ise teşekkür almıştı. Ben alamadım diye akrabalarim yaz tatilini zehrettiler bana.
Sana psikoloğa gitmeni tavsiye ediyorum. Konularını okudum da aşırı takıntılısın ve kendini sevmiyorsun gibi geldi.
Üni de sınıfta kalmak yok, dersten kalmak var onu da diğer seneye geçtiğinde almak zorunda kalıyorsun. 3 tane dersle bir üst sınıfa geçersin merak etme. Karşında 15 dersin 7sinden kalarak bir üst sınıfa geçip dersleri de hep birlikte verip mezun olan biri duruyorLiseye geçerken istediğim puanı alamadım. Haliyle istediğim liseye de gidemedim. İlk senem çok kötüydü. Bir sürü zayıf vardı. Birkaç akrabam ise teşekkür almıştı. Ben alamadım diye akrabalarim yaz tatilini zehrettiler bana.
Üni de sınıfta kalmak yok, dersten kalmak var onu da diğer seneye geçtiğinde almak zorunda kalıyorsun. 3 tane dersle bir üst sınıfa geçersin merak etme. Karşında 15 dersin 7sinden kalarak bir üst sınıfa geçip dersleri de hep birlikte verip mezun olan biri duruyorsırrımı söyleyeyim 4 kredilik dersin bütü 90'dı. 20 puan getirmişti 7 zayıf olsa bile geçme puanım yeterliydi.
Genel ortalaman ilk dönem ve ikinci dönemin toplamların ikiye bölündüğünde 2.00 ın altında olursa galibaBir üst sınıfa hangi durumlarda geçilmiyor?
Genel ortalaman ilk dönem ve ikinci dönemin toplamların ikiye bölündüğünde 2.00 ın altında olursa galiba
Kalırsa sene sonunda tek bırakırsın tek ders sınavında verirsin.Benim anlamadigim şey arkadaslarim benden az çalışıp yüksek alıyorlarKendimi aptal gibi hissediyorum
İktisat zor bi ders ne yapacağım bilmiyorum
şimdi kalma var sanırım ortalama belli bir seviyenin altına düşünce kaldığın yıldaki dersleri alabiliyorsun sadece diye okumuştum.Üni de sınıfta kalmak yok, dersten kalmak var onu da diğer seneye geçtiğinde almak zorunda kalıyorsun. 3 tane dersle bir üst sınıfa geçersin merak etme. Karşında 15 dersin 7sinden kalarak bir üst sınıfa geçip dersleri de hep birlikte verip mezun olan biri duruyorsırrımı söyleyeyim 4 kredilik dersin bütü 90'dı. 20 puan getirmişti 7 zayıf olsa bile geçme puanım yeterliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?