Canım darısı başına.. Umarım sizde çook çook mutlu olursunuz
hehehe onu denedim canım kendisi fanatik gs li netten okurdum okurdum gs yorumları falan anlatırdım ona hoşuna giderdi beni sıkıyodu bu sefer :) Ama Allah'a şükür çok büyük sorunumuz problemimiz yok... adın ne canım nerde oturuyorsun ne iş yapıyorsun yaş kaç ayıptır sorması :)
Problem yoksa sorun yok demektir. Garip bir cümle mi oldu ne :44:
Aydın'da yaşıyorum canım öğrenciyim..
hımm ne güzeel..Bende marmarise gelin gidiyorum..
Canım darısı başına.. Umarım sizde çook çook mutlu olursunuz
Marmaris mi ooo :)
Hakkınızda hayırlısı olsun canım :)
5 aylık evliyim eşim evdeyken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile .....
bearaber tv izliyoruz çay içiyoruz ..sohbet ediyoruzz.. eğer yorgun değilsek dışarı çıkıyoruz yürüyüş yapıyoruz ...
akşamları çok hızlı geçiyor:)
sen kaç yıllık evlisin canım ? yaş kaç ? nerde yaşıyorsun ? biraz çok soru sordum ama kusura bakma :)
4yıllık evliyim canım.yaş 30 oldu.. Eşimin doğu görevi için Bitlisteyiz
sor canım ne olacak cevap veririz :))
sağool canıım :) amin Allahım seninde hakkında hayırlısı neyse onu versin :)
Çay İçer Film İzleriz Dizi bakarız Bazen Sarmassa eğer smackdown yaparızBirbirimizi yumruklarız Isırırız saçmalarız sonrada yatar uyurus
ne kadar güzel yaşamınız boyunca hep böyle olursunuz inşallah canım :) nerdensin canım nereye gelin geldin :) evlilik nasıl ilk zamanlar zorluk çektin mi sende ?
amin inşallah şimdilik güzel gidiyor ...
i nşallah sende çok mutlu olursun....
ben hatay a geldim ..hiç zorlruk çekmedim ..hatay biraz karışık bir yer ..şehir düzenli değil ..çarşıya çıkıyorsun her yerde arapça konuşuyorlar .. sanki bir arap ülkesindesin :)
garibime giden çok şey var ....trafik berbat ...
ben eşimle mutluyum en önemlisi bu benim için ...
şimdiye kadr da zorluk çekmedim allaha şükür ...
sonrasını da görecez artık :)
amin inşallah canım.. bende marmarise gidiyorum tatil yeri olduğu için çok hareketli biryer..inşallah bende zorluk sıkıntı çekmem canım :)
oo hem de marmaris hiçç sıkılmazsınnnn...
Oh oh ne güzeel :)
Güzel Tabi Stresimizi Atıyorus tokat yarışı yapıyoruz sonrada kıkır kıkır gülüyoruz gerci bizimkisi biraz manyaklık amaSizede tavsiye ederim
Bizde de yatak sohbetleri vardır :) uzanır konuşuruz,şakalaşırız,sorunları çözeriz..Sarılıp uyuruzeşim evdeyse gün içinde çok defa uzanır sarılırız birbirimize... sonra o pc başına ben pc başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?