- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 33
- 38
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
keşke eşinizin yerinde ben olsaydım dese bir bayan eşinize hala kıskanmazmısınızBelki onlar insanları kadın , erkek diye ayırmıyodur , o yüzden iş arkadaşları ile muhabbet etmesi de normal geliyordur.
Herkes kıskanç yapıda değil bir de .
keşke eşinizin yerinde ben olsaydım dese bir bayan eşinize hala kıskanmazmısınız
evet son günlerde sürekli bu şekilde konuşuluyoriyi zarf atmış ama arkadaşınız.
burada ofis muhabbetini aşmışsınız tabi ki, hoş değil. Sadece erkek açısından değil, ortamdaki herkes açısından bence, ortam bozulmuş kısaca :)
HöstBazı insanların karakter yapısıdır her ortama ayak uydurması.
Benim eşim de erkeklerin çok olduğu bir yerde az bayanla çalışıyor. sabah giderken onlara poğaça falan alıyor. Hatta bir kere iş için bir yere gideceklerdi yollarının üstü beni de bırakacaktı eşim. Arabayı eşim kullandığı için dolayısıyla öndeydim ve çıkış noktası bizim ev araba iş yerine ait.
Benim indirim yerde araba hareket etmeden kadın eşimin yanına bindi. "ayy ben de öne geçeyim" dedi.
Hiç kıskanmadım. ama eşime dedim "ben olsam yapamazdım en azından eşi bir uzaklaşırdı öyle geçerdim" dedim.
yine de sorun yok benim için.
Ama o insanın kadınlara kur yapıp yapmamasına da bağlı bu durum.
karşı taraf yapıyor ama ben normal karşılıyorum adamın yapısı böyle yani kadınlara karşıBazı insanların karakter yapısıdır her ortama ayak uydurması.
Benim eşim de erkeklerin çok olduğu bir yerde az bayanla çalışıyor. sabah giderken onlara poğaça falan alıyor. Hatta bir kere iş için bir yere gideceklerdi yollarının üstü beni de bırakacaktı eşim. Arabayı eşim kullandığı için dolayısıyla öndeydim ve çıkış noktası bizim ev araba iş yerine ait.
Benim indirim yerde araba hareket etmeden kadın eşimin yanına bindi. "ayy ben de öne geçeyim" dedi.
Hiç kıskanmadım. ama eşime dedim "ben olsam yapamazdım en azından eşi bir uzaklaşırdı öyle geçerdim" dedim.
yine de sorun yok benim için.
Ama o insanın kadınlara kur yapıp yapmamasına da bağlı bu durum.
aynen bende :)Höst
Kadın tanıdığın biri mi? Ben akşam eşimi iyi bir fırçalardım böyle bir şey olsa.
Şöyle; kadın eşimle aynı fabrikada çalışıyor. Daha önce başka ortamlarda düğün falan aynı masada oturduk. Eşini de tanıyorum. İkisi de çok iyi insanlar, onda sorun yok. Ama benim de iş yerimde 10 yıllık tanıdığım insanlar var. Ben yine de eşleri olsa aynısını yapamazdım. Eşime sadece onu dedim "yani ben kıskanç biri de olabilirdim, benim cesaret edemeyeceğim bir şey". Üstünde durmadık kadının eşi bir fabrikada müdürlüğe terfi ettiği zaman eşimle ikisi tebrik oturmasına gitmişlerdi kadının eşinin makamına falan.. yani kadının eşinin de kıskanması mı gerekirdi ki?Höst
Kadın tanıdığın biri mi? Ben akşam eşimi iyi bir fırçalardım böyle bir şey olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?