ya sizin eşiniz olsa ne düşünürsünüz?

Bence hiç hoş değil, ben eşimn sadece gerektiğinde konuşmasını isterim işyerindeki bayanlarla sohbet etmek gülüşmek de neyin nesi onu benimle ve erkek arkadaşlarıyla yapsın

benim garibime giden ben indiğim an olması. Ön boşken arkada oturulması bana da garip gelir. Sadece ortamda garipsedim. Yoksa işten gelirken yoldan birini almış öndeymiş kadın falan bunlara takılmam.

Ben bunu hiç bilmiyorken bir arkadaşın uyarması ile öğrenmiştim. Eğer herkes arka koltukta oturur ve arkadaş önde oturursa ona şöför muamelesi yapmış gibi olurmuş. Buna takan ve çok sinirlenen insanlar da var. Yazılı olmayan bir kural gibi. O yüzden ön taraf boşalırsa ve daha uzun yol varsa öne arkadakilerden biri kesin geçer bizde. Yoksa arabayı kullanana ayıp edildiği düşünülür.

Burda esimin konusmasina ve davranislarina dikkat ederim ben..
Beni sadece esimin yaptiklati ilgilendirir cünkü bende esimde calistigimiz yerde herkesle muhatap olmak zorundaydik erkek kadin fark etmez , ben duan calismadigim icin esim hala orda.
Ve beni rahatsiz etmiyor bayanlarla konusmasi muhatap olmasi ama herseyin bi sinirlamasi var tabiki..

Mesela esimin herzaman gittigi bir yer var kahve icmeye gider is yerine yakib .
3 gün önce listesinde olmayan bir bayan facebooktan mesaj atmis uzun zamanfir görmedim nerelerdesin diye , yani buna cok takilnim ne alaka niye messj atiyor görmediysen görmedin yani sananee..

Eğer sevgiliniz mesafeyi koruyorsa çok da üzerinde durulacak bir mevzu değil. Bana pek selam vermezken eşimi görünce gözlerinin içi gülerek selam veren hemcinslerim de oldu. Ben eşimin duruşunu biliyorum. O yüzden benim için hiç sorun değil. Siz yanınızdakine ve kendinize güvenin yeter.

Benim sevgilim cıvığın tekiydi bayılırdı kadınlarla sohbet etmeye üstelik kaç kez uyardım beni dinlemedi ben kıskanç bir yapıya sahibim keza o da öyle idi ancak son yaptığı bombaydı resmen kızkardeşime deyim yerindeyse samimiyeti abartıp yavşadı tabii kıyamet koptu ben şahsi fikrimi belirtiyorum erkek milletinin en iyisini benzi dök yakkk

Tabi bu kural var her zaman. Ama önden inen arabayı kullanan kişinin eşiyse; eşi inip arkadaki kadın öne geçiyorsa ben o an garipsedim nedense. Yani en azından ben o şekilde yapamazdım kadın kaybolduktan sonra geçerdim. Benim içimde kötü niyet olmaz ama kadının kıskanç olup takacağı tutar gibi..

Güveniyorum ama. Çevrenin Böyle olmasi düşündürüyor insanı

Ben kadınlar kulübüne üye olana kadar üzerinde 1 sn bile düşünmeyeceğim bir mevzuydu aslında. Ama burdaki tepkilerden sonra birine çatmamak adına ben de dikkat eder oldum.

Yani gayet normal bende öğretmenim bende her öğretmenle gayet samimi konuşurum. Sonuçta iş arkadaşı ve her kadına potansiyel tehlike olarak bakmaya gerek yok

Benim eşim olsaydı durması gereken yeri bilirdi.
Ve böylelikle kıskanacak ortamı yaratmazdı

Yani gayet normal bende öğretmenim bende her öğretmenle gayet samimi konuşurum. Sonuçta iş arkadaşı ve her kadına potansiyel tehlike olarak bakmaya gerek yok
Sizde karşımızdaki kişiye eşiniz çok şanslı keşke onun yerinde olsaydım diyor musunuz acaba...

vallahi konuşuluyor, konuşuyoruz şaka da yapıyoruz.
oooo yenge dövecek seni ya da enişte eve almaz seni de deniyor.
çalışma ortamında kadını erkeği kalmıyor.
ben hiçbir çalışma arkadaşıma erkek gözüyle bakmıyorum, hissiyatı öyle değil zaten.

Her kadını potansiyel tehlike gören bir yapıda değilim
Ancak bu tür gereksiz samimiyetleri de sevmem
Eşim açısından değil önce kendi açımdan sevmem
Ortamın cılkı çıkmış, hiç sevimli değil

iş konuşmasını geçti artık özel hayat falan herşey konuşuluyor ve adamda artık bayanların kendisinden hoşlandığının farkında
çok iğrenç bir ortam olmuş , herkes flirt için aranır olmuş yarın bir gün bombaları patlar. en sevmediğim tip insanlar ve en sevmediğim ortamlar. 'vaktinizi neşenizi cilvenizi evinizde harcayın kızlar' de bence ve o ortamı terk et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…