- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
Haklısınızkusura bakmayın ama ortamınız da hiç elit değilmiş.
burada erkekte de elbet sorun oluyor.
O kadar yüzgöz olunan ortamda biraz kendini çekmesi gerekir.
benim garibime giden ben indiğim an olması. Ön boşken arkada oturulması bana da garip gelir. Sadece ortamda garipsedim. Yoksa işten gelirken yoldan birini almış öndeymiş kadın falan bunlara takılmam.
Kendimle alakali birsey anlatayım ne düşünür sunuz belki çok basit bişey ama sevgilim le markete gideceğiz bu tam beş kez tekrarlandi ben ondan erken geliyorum biraz markette dolaşıp çikolata falan alıyorum çıkıyorum sonra sevgilim le tekrar giriyoruz kasadan geçerken kasiyer kız sevgilme broşür veriyor ama bende müşteriyim neden bana değil de ona verip anlatıyor beş defa aynı si oldu
Tabi bu kural var her zaman. Ama önden inen arabayı kullanan kişinin eşiyse; eşi inip arkadaki kadın öne geçiyorsa ben o an garipsedim nedense. Yani en azından ben o şekilde yapamazdım kadın kaybolduktan sonra geçerdim. Benim içimde kötü niyet olmaz ama kadının kıskanç olup takacağı tutar gibi..Ben bunu hiç bilmiyorken bir arkadaşın uyarması ile öğrenmiştim. Eğer herkes arka koltukta oturur ve arkadaş önde oturursa ona şöför muamelesi yapmış gibi olurmuş. Buna takan ve çok sinirlenen insanlar da var. Yazılı olmayan bir kural gibi. O yüzden ön taraf boşalırsa ve daha uzun yol varsa öne arkadakilerden biri kesin geçer bizde. Yoksa arabayı kullanana ayıp edildiği düşünülür.
Güveniyorum ama. Çevrenin Böyle olmasi düşündürüyor insanıEğer sevgiliniz mesafeyi koruyorsa çok da üzerinde durulacak bir mevzu değil. Bana pek selam vermezken eşimi görünce gözlerinin içi gülerek selam veren hemcinslerim de oldu. Ben eşimin duruşunu biliyorum. O yüzden benim için hiç sorun değil. Siz yanınızdakine ve kendinize güvenin yeter.
Tabi bu kural var her zaman. Ama önden inen arabayı kullanan kişinin eşiyse; eşi inip arkadaki kadın öne geçiyorsa ben o an garipsedim nedense. Yani en azından ben o şekilde yapamazdım kadın kaybolduktan sonra geçerdim. Benim içimde kötü niyet olmaz ama kadının kıskanç olup takacağı tutar gibi..
Güveniyorum ama. Çevrenin Böyle olmasi düşündürüyor insanı
Yani gayet normal bende öğretmenim bende her öğretmenle gayet samimi konuşurum. Sonuçta iş arkadaşı ve her kadına potansiyel tehlike olarak bakmaya gerek yokmerhaba çalıştığım kurumda yakın olduğum 2 bayan var yaşça küçüğüm kendilerinden birisi evli diğeri bekar birde iş icabı sürekli toplandığımız bir yer var ve farklı bir kurumdan yine iş icabı tanıştığımız bir bey var zmanla hepimiz bu beyle tanışıyoruz arkadaş oluyoruz tabi bu topluluğun içinde bayağı bir kişilerde var zzamanla bu bey artık içimizden birisi oluyor herşeye yorum yapıyor diğer arkadaşlarım hoşanıyorlar bundan ama öyle dalga muhabbet amaçlı yakışıklı birisi ama beyefendi kadın gibi her muhabbete atlıyor samimi yani ben düşünüyorum ya benim eşim olsa çok kıskanırım ne bu samimiyet derim haftanın 5 günü bu bayanları ve daha bir sürü bayanı görüyor hepsiyle de samimi sıcakllanlı birisi eminim eşinide seviyor ama bu kadar samimi olması doğrumu ?
Sizde karşımızdaki kişiye eşiniz çok şanslı keşke onun yerinde olsaydım diyor musunuz acaba...Yani gayet normal bende öğretmenim bende her öğretmenle gayet samimi konuşurum. Sonuçta iş arkadaşı ve her kadına potansiyel tehlike olarak bakmaya gerek yok
Kusura bakmayında bu adamın terbiyesizliği. Adamın yaptığı samimiyetlik değil sapıklıkSizde karşımızdaki kişiye eşiniz çok şanslı keşke onun yerinde olsaydım diyor musunuz acaba...
Sizde karşımızdaki kişiye eşiniz çok şanslı keşke onun yerinde olsaydım diyor musunuz acaba...
Bunu diyen bayanKusura bakmayında bu adamın terbiyesizliği. Adamın yaptığı samimiyetlik değil sapıklık
çok iğrenç bir ortam olmuş , herkes flirt için aranır olmuş yarın bir gün bombaları patlar. en sevmediğim tip insanlar ve en sevmediğim ortamlar. 'vaktinizi neşenizi cilvenizi evinizde harcayın kızlar' de bence ve o ortamı terk et.iş konuşmasını geçti artık özel hayat falan herşey konuşuluyor ve adamda artık bayanların kendisinden hoşlandığının farkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?