ya sizin eşiniz olsa ne düşünürsünüz?

adamın sırnaşık yaklaşımlarına karşı bence kadınlar dalga geçiyor. Yani şu cümleleri aklı başında bir kadın evli bir erkeğe karşı söylemez.

Höst
Kadın tanıdığın biri mi? Ben akşam eşimi iyi bir fırçalardım böyle bir şey olsa.

aaaaa,
ya ben de ön koltuğa otururum genelde.
ama bizim ofiste erkek çoğunlukta, arka koltuğu 3 lerler, o yüzden ben ön koltuğa otururum.
ama yanlış mı düşünülüyor?

Al iste...

aaaaa,
ama bizim ofiste erkek çoğunlukta, arka koltuğu 3 lerler, o yüzden ben ön koltuğa otururum.
arada bir fark var. eşim beni işe bırakacaktı arkada da bayan iş arkadaşı var. Ben indiğim an araba sağa yanaşırken “ayy ben de öne geçeyim bari” dedi. Ben indim o öne geçti o an. Ondan dolayı dedi.

Benim en yakin arkadasimin gorumcesi ozellikle evli adamlar uzerinden iddaya girermis ben bu adami tava getiririm vs diye, arkadadim anlatmisti banada..

Simdi dunyada boyle mahluklar oldugunu bilmek insana ne kadar guven durumu yaratirki..

sizin mesajınızı da okudum.
gerçi siz de çok takılmamışsınız anladığım kadarıyla garibinize gitmiş.
Ama ön koltuk boşken arkadaya oturulması da bana bazen garip gelir.

Yine de iş arkadaşlarımın eşlerini tanımıyorum, ön koltukta bir bayana tepkileri ne olur bilemiyorum.
ay canım sıkıldı

Bunu diyen kadın da tam paçozmuş kusura bakmayın.

adamın sırnaşık yaklaşımlarına karşı bence kadınlar dalga geçiyor. Yani şu cümleleri aklı başında bir kadın evli bir erkeğe karşı söylemez.

O ha bunu nasıl soyluyorlar suc adam da bukadar musade etmesı ozel yasama gırdırmedı demekkı adam cok hafıf davranmıs bellı megıl var hele o kadınlar aman allahım ben olsam mudehale ederdım evlı oldugunu ozele gırılmemesı gerektıgını dıle getırırdım sonucu ne olursa olsun ve bır daha o ortamda bulunmazdım.

benim garibime giden ben indiğim an olması. Ön boşken arkada oturulması bana da garip gelir. Sadece ortamda garipsedim. Yoksa işten gelirken yoldan birini almış öndeymiş kadın falan bunlara takılmam.

beni alıntılıyorsun ama yazamıyorsun nedense..
Ah bir de konuşsan Allah bilir neler diyeceksin

aaaaa,
Yok sizinki farklı, tabiki arka koltuğa oturma
Ama diğer olayda eşi iner inmez öne geçmesi garip. Tanıdığım sevdiğim bir arkadaşım olsa garipsemem de eşimin işyerindeki bir arkadaşı ve benim çok da tanımadığım biri yaparsa eşime hesap sorardım yani. Nereden buluyor bu yüzü diye.

evet arkadaşın olayını düşününce bana da garip geliyor.

Kızlar siz beni anladınız demem o ki eşinize sahip çıkın her ne kdar erkekler çapkın olsada sözüm meclisten dışarı sidiki hatunlara güven olmuyor ben bu anlattıklarımdan erkeğe fazla da suç bulmadım bayanlar çok değişik ilerde evlenirsem eşime değil bayanlara güvenmem

tam yolmalik vallla

kusura bakmayın ama ortamınız da hiç elit değilmiş.
burada erkekte de elbet sorun oluyor.
O kadar yüzgöz olunan ortamda biraz kendini çekmesi gerekir.

Kendimle alakali birsey anlatayım ne düşünür sunuz belki çok basit bişey ama sevgilim le markete gideceğiz bu tam beş kez tekrarlandi ben ondan erken geliyorum biraz markette dolaşıp çikolata falan alıyorum çıkıyorum sonra sevgilim le tekrar giriyoruz kasadan geçerken kasiyer kız sevgilme broşür veriyor ama bende müşteriyim neden bana değil de ona verip anlatıyor beş defa aynı si oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…