- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
adamın sırnaşık yaklaşımlarına karşı bence kadınlar dalga geçiyor. Yani şu cümleleri aklı başında bir kadın evli bir erkeğe karşı söylemez.mesela bir konuşmayı anlatayım eşiniz ne kadar şanslıymıs hem maddi hem manevi senin gibi yakışıklı maddi yönden iyi onuın yerinde olmayı çok isterdim bu arada eşinizi gördüm biraz esmer galibaa...aaa eşiniz size düzgün yemek yapmıyormu kilo vermişsiniz
Höst
Kadın tanıdığın biri mi? Ben akşam eşimi iyi bir fırçalardım böyle bir şey olsa.
Al iste...mesela bir konuşmayı anlatayım eşiniz ne kadar şanslıymıs hem maddi hem manevi senin gibi yakışıklı maddi yönden iyi onuın yerinde olmayı çok isterdim bu arada eşinizi gördüm biraz esmer galibaa...aaa eşiniz size düzgün yemek yapmıyormu kilo vermişsiniz
arada bir fark var. eşim beni işe bırakacaktı arkada da bayan iş arkadaşı var. Ben indiğim an araba sağa yanaşırken “ayy ben de öne geçeyim bari” dedi. Ben indim o öne geçti o an. Ondan dolayı dedi.aaaaa,
ya ben de ön koltuğa otururum genelde.
ama bizim ofiste erkek çoğunlukta, arka koltuğu 3 lerler, o yüzden ben ön koltuğa otururum.
ama yanlış mı düşünülüyor?
arada bir fark var. eşim beni işe bırakacaktı arkada da bayan iş arkadaşı var. Ben indiğim an araba sağa yanaşırken “ayy ben de öne geçeyim bari” dedi. Ben indim o öne geçti o an. Ondan dolayı dedi.
mesela bir konuşmayı anlatayım eşiniz ne kadar şanslıymıs hem maddi hem manevi senin gibi yakışıklı maddi yönden iyi onuın yerinde olmayı çok isterdim bu arada eşinizi gördüm biraz esmer galibaa...aaa eşiniz size düzgün yemek yapmıyormu kilo vermişsiniz
adamın sırnaşık yaklaşımlarına karşı bence kadınlar dalga geçiyor. Yani şu cümleleri aklı başında bir kadın evli bir erkeğe karşı söylemez.
adamın sırnaşık yaklaşımlarına karşı bence kadınlar dalga geçiyor. Yani şu cümleleri aklı başında bir kadın evli bir erkeğe karşı söylemez.
O ha bunu nasıl soyluyorlar suc adam da bukadar musade etmesı ozel yasama gırdırmedı demekkı adam cok hafıf davranmıs bellı megıl var hele o kadınlar aman allahım ben olsam mudehale ederdım evlı oldugunu ozele gırılmemesı gerektıgını dıle getırırdım sonucu ne olursa olsun ve bır daha o ortamda bulunmazdım.mesela bir konuşmayı anlatayım eşiniz ne kadar şanslıymıs hem maddi hem manevi senin gibi yakışıklı maddi yönden iyi onuın yerinde olmayı çok isterdim bu arada eşinizi gördüm biraz esmer galibaa...aaa eşiniz size düzgün yemek yapmıyormu kilo vermişsiniz
benim garibime giden ben indiğim an olması. Ön boşken arkada oturulması bana da garip gelir. Sadece ortamda garipsedim. Yoksa işten gelirken yoldan birini almış öndeymiş kadın falan bunlara takılmam.sizin mesajınızı da okudum.
gerçi siz de çok takılmamışsınız anladığım kadarıyla garibinize gitmiş.
Ama ön koltuk boşken arkadaya oturulması da bana bazen garip gelir.
Yine de iş arkadaşlarımın eşlerini tanımıyorum, ön koltukta bir bayana tepkileri ne olur bilemiyorum.
ay canım sıkıldı
arada bir fark var. eşim beni işe bırakacaktı arkada da bayan iş arkadaşı var. Ben indiğim an araba sağa yanaşırken “ayy ben de öne geçeyim bari” dedi. Ben indim o öne geçti o an. Ondan dolayı dedi.
Yok sizinki farklı, tabiki arka koltuğa oturmaaaaaa,
ya ben de ön koltuğa otururum genelde.
ama bizim ofiste erkek çoğunlukta, arka koltuğu 3 lerler, o yüzden ben ön koltuğa otururum.
ama yanlış mı düşünülüyor?
Yok sizinki farklı, tabiki arka koltuğa oturma
Ama diğer olayda eşi iner inmez öne geçmesi garip. Tanıdığım sevdiğim bir arkadaşım olsa garipsemem de eşimin işyerindeki bir arkadaşı ve benim çok da tanımadığım biri yaparsa eşime hesap sorardım yani. Nereden buluyor bu yüzü diye.
oo baya bi saçmalami$ hemcinsimizkeşke eşinizin yerinde ben olsaydım dese bir bayan eşinize hala kıskanmazmısınız
tam yolmalik valllamesela bir konuşmayı anlatayım eşiniz ne kadar şanslıymıs hem maddi hem manevi senin gibi yakışıklı maddi yönden iyi onuın yerinde olmayı çok isterdim bu arada eşinizi gördüm biraz esmer galibaa...aaa eşiniz size düzgün yemek yapmıyormu kilo vermişsiniz
Kızlar siz beni anladınız demem o ki eşinize sahip çıkın her ne kdar erkekler çapkın olsada sözüm meclisten dışarı sidiki hatunlara güven olmuyor ben bu anlattıklarımdan erkeğe fazla da suç bulmadım bayanlar çok değişik ilerde evlenirsem eşime değil bayanlara güvenmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?