Ya sonrasi ..

Ezoo23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
346
55
98
slm arkadaslar,

Burun estetigi olcagim bu yaz, ama akklima takilan sorular var. bi tanidik ben tam bi aydan fazla sadece yatim dedi. Ve burnumun esirgicem diye uyuyamadiim geceleri dedi hatta kendim bi ay filan yikanamadim. Ablam geldi bana yardimci oldu bi ay filan dedi ? Boyle durumlar yasayan arkadaslar var mi ?? Ameliyat sonrasi ne zaman sonra nrmal hayata dondunuz. Ameliyat olduktan sonra ben 10 gun sonrasi geri ise donmem lazim

merhaba. işe dönebilirsiniz. sadece yüz şişliği ve morluklardan insan içine çıkmak psikolojik oalrak belki rahatsızlık verebilir. ancak unutmayın ki hepsi zamanla gececektir. bahsettiğiniz kişi aşırı derecede takıntı yapmış bence tabiki endişeli olucaksınız ancak o kadar da değil.

Valla bence arkadaşınız biraz fazla takıntı yapmış. Ben 18 şubatta ameliyat oldum 25 şubatta alçım çıktı o gün akşama kadar dışardaydım 27 şubatta gayet işe gittim. Daha öncesi evdeykende her işimi kendim yaptım. Alçımın çıktığı günden itibaren banyo yaparkende hiç zorluk yaşamadım yalnızca şişmeyim diye hala suyu çok sıcak yapmıyorum. Yatarken sırt üstü yatmak dışında beni çok çok zorlayan bir durum olmadı.

Sagolun msjlariniz icin, oyle seyler deyince cok korktum. Ustelik 2 bucuk yasinda oglum var. bana bide demesin mi : oglun varsa hic girmisme bu islerin icine diye. Bosuna paran gider, burnuna darbe alirsin ve burnun duser diye. Icimi rahatlatiniz kizlar cok sagolun :))
Peki eyilebiliyormusunuz ? Kiz ilk 1 ay hic eyilmemis. Ben surekli hareket icinde biriyimmm

Benimde 5.5 yaşında fırlama ötesi bir oğlum var. Hadi transformes olduk yok efenim sen süpergirl ol ben batman uçalım kaçalımlar fln bişicik olmuyo normal hayatınızda burnunuza sürekli darbe almıyorsanız ameliyattan sonra birazda dikkat ederek yine almazsınız bunlar gözünüzü korkutmasın.

Eğilme işine gelince evet ilk hafta basınç hissettim ama eğildim fln öyle aman aman birşey yaşamadım ikinci hafta basınçta gitti.

Telaş yok sorun yok

Sanirim benim duyduklarim abartiii sadece. Az kala vaz geciodum ki icimi rahatlatinizzzzz. Aynen benimki daha uc yasina gelmeden sadece ucmak istiyor. Hayirlisi olsun artiikk. Bu arada burnunun resmini gordum burdan. Cok guzel olmus artik darisi benim basima ve tabiki de tum istiyenlerin basina Kimsecikleri dinlemek istemesem de ilaki duyuyorum biseyler sagdan soldan. Yillardir hayalimdi .. bi minik burnum olsun istiyoruuum

Teşekkür ederim minik tatlış bir burnun olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…