bende 17 mayıs'ta aşılama oldum. tutmadı. henüz tedaviye devam edip etmeyeceğime karar vermedim. bekliyom öylee. biraz daha işsiz kalırsam herhalde hemen tüp bebeğe de geçerim herhalde. şu aralar depresif, agrasif hallerdeyim.
canım ikimizde aynı durumdayız. ben bu aralar göksel'in depresyondayım şarkısını bööyyle büyük bir şevkle dinliyorum. aldatılmadım ama bizim ufaklık bizi aldatıp duruyor. bi gebe kalabileyim bi doğurabileyim onu hemen doğum masasında ısırıcam o yanaklarını. eşek sıpası, niye bu kadar geç kaldın diye mıncıklayacam orasını burasını.
sende kendini şu aralar serin kanlı tut. düşünme kafana takma demiyorum çünkü takılıyor. bana kısada olsa izmir tatili iyi geldi. hafta sonuda samsuna gezmeye gittim. önümüzdeki haftalarda da amasra'ya gitmeyi düşünüyorum. safranbolu falan. stresimi diyar diyar gezerek atıyorum. napayım mutfağa girdikçe kilo alıyorum. böyle hamuru, köfteyi yoğurunca birini dövmüşcesine rahatlıyom dermişim. şaka tabiii....iyi günler
Kızlar 2 yıldır bebek düşünüyorum ama olmuyo sorun da yok.Nisanda ve mayısta aşılama denendi sonuç negatif yarın tekrar gidiyorum kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?