Ya Tutarsa...(şemasi)

NİCKİ----------İŞLEM TARİHİ-----------İŞLEMİ----------SONUCU
----------------------------------------------------------------
Kaktüs---------09.05.2007-----------aşilama---------negatif-------
Figen26--------10.05.2007----------igne Tedavisi-----
Filiz29---------12.06.2007-----------tüpbebek--------
Cebid-----------temmuz-------------aşilama----------
Mehay----------19.05.2007----------aşilama----------negatif-------
68axsaray-------dinlenmede--------------------------
Günso-----------30.05.2007----------aşılama---------
ezo77-----------28.05.2007---------- aşılama---------
adaylaarda------30.05.2007-----------aşılama---------
merih-----------09.07.2007--------mikroenjeksiyon----
parisli-----------dinlenmede---------------------------
acarboncuk-----07.06.2007-----------aşılama---------
adayadayı------30.05.2007-----------aşılama----------NEGATİF
deryahakan-----12.06.2007-----------aşılama----------

herkese bolll şans

Kaktus Selam,
Seninle forumda direkt gorusmedik ama bu istatistigi tuttugunu gordum. Bu listeyi yapmakla istatstik cikarmaya calisiyorsan ben bebek konusunda basarılı olanlar ortalamasını dusurecegim sanırım.
9 Mayısta ilk IVF mikro enjeksiyon negatif sonuclandı.
Temmuz'da tekrar baslanacak.
Sevgiler

Arkadaşlar Ben De Bugün Gonahene Ye Başladim Benimki De Mi Aşilama Oluyor Bilmiyorum Beni De Listeye Eklermisiniz 07/06/2007 Adet Tarihim

Arkadaşlar Ben De Bugün Gonahene Ye Başladim Benimki De Mi Aşilama Oluyor Bilmiyorum Beni De Listeye Eklermisiniz 07/06/2007 Adet Tarihim
Aslıcıgım,
Sen Batman'da mi tedavi olacaksin?
Ayrica ailama demek belirli bir sure ilac (Gonaphene) kullandiktan sonra yumurtalar belirli bir buyukluge ulasir ve catlatma ignesinden sonra esinden alinan spermler sana aktarilir demek. Ama tup bebek tum bu ilaclar kullanildiktan sonra senin buyuttugun yumurtalari ufak bir operasyonla senden toplayacaklarını ve sonra esinden alinan spermlerle dolledikten sonra tekrar sana aktaracaklar demektir. Bunlardan hangisi sana uygulanacak yontemse bence onu arastir ve taedavi esnasinda yapilan seyler, karsilasilan sikintilari da boylece internetten arastirip bilgilerini daha da derinlesştirebilirsin.
Allah yardimcin olsun,
Sevgiler

Benim Bi Problemim Sol Yumurtamim Tembil Olamasi 4 Aydir Korunmuyoruz. Dr. Düşük Dozda Gonaphene Verdi. 5 Gün Sonra Gel Dedi.yumurta Kontrolü Yapacak Eğer Yumurtalar Uygunsa. Gün Aşiri Ilişki önerecek. Ankarada Tedavi Görüyordum Sonra Eşimin Işi Nedeni Ile Batmana Gelmek Zorunda Kaldik Ve 2 Yil Buradayiz Malesef. Yeni Dr.um Genç Ama Hastalarina Karşi çok Ilgili. Bazen çok Kötü Oluyorum Durumuma Psikolojim Alt üst Oluyor.

hiç canını sıkma diycem ama sen bana sorsan nasılsın diye, ben de bazen kötü oluyorum.. ben de temmuzda aşılama olacağım, gonaphene ile bana da yumurta takibi yapılmıştı, sabah akşam birer tane alıyordum. ama ancak 26.günde çatladılar kendi kendilerine..

Anladım Aslıcığım,
Umarım herşey senin istediğin gibi gelişir ve tedaviden olumlu yanıt alırsın.
Kendine çok iyi bak ve moralini yüksek tut. Cidd bir sıkıntınız olmasaydı doktor spontan gebelik için uğraşmazdı bence. Söylediğim gibi, umarım herşey kontrol altında gelişir ve bize iyi haberlerini verirsin.
Sevgilerimle

Evet Parisli!!!!
Once o guzel yesil gozlu kızı bana izlettin ya, nasıl kızdım sana!!!
Kızı bir dağ evine goturdu bıyıklı adam yolda bir manyak bunları sıkıştırdı. Sonra dağevine giderken yolda sancısı tuttu ve lastik de patladı. Adamcagız kızı o eve kadar taşıdı ve o sırada bıyıklı adam koyde ebe aramaya basladı. Ebe geldi kız evde dogum yaptı fakat bayıldı. Bıyıklı Istanbul'dan arkadasından yardım istedi ve ambulans geldi kız çocuğun eşi düşmediği için kanamdan dolayı bayıldı. Hastaneye kaldırıldı ve çocuk da kendi de iyileşti.
Sonra yolda bunları takip eden sapık adam hastaneye geldi ve babası olduğunu söyleyerek bebeği kucağına aldı. O sırada bıyıklı adam ve doğuran kız odalarındaydı. Kuğuya benzeyen guzel duz saçlı bir kız vardı yanlarında. Bıyıklı adam çocuğu odadan getirmeye gidiyordu ki, kuğu gibi olan kız ben söyleyim getirsinler dedi. Yani o kızla sapık adam muhtemelen çocuk odasında karşılaşacaklar. Artık sevgililer mi neler onu bilemem...
Sona olarak Dansöz bir kız var bir de; O kız sevgilisine bu işi bırakacağını söyledi ama patronu senet imzaladığı için son kez dans etmesi gerektiğini söyledi. Kız da sevgilisine bıraktım diye yalan söyledi. Oğlan kızı dans ettiği yere kadar takip etti ve dans ettiğini gördü. Kız onu görmeden dizi bitti.
Walla anlayabildiğim bu, bilmem sen anladın mı. O akşam komşum vardı bizde o biraz bana yardım etti anlattı diziyi ama isimler aklımda kalmadı. Bu arada doğum sahnesi bayağı etkiledi beni....
sevgiler
No: Umarım anlattıklarımı anlamışsındır, ben yazdıktan sonra okudum ve Tup Bebek forumunda yazılabilecek en komik seyleri okuduğumu düşündüm.
Hhahhahahhahahaha

Parisli,
Kuğu gibi dediğim kız uzun boylu ve onunla ilgili bildiğim tek şey şu anda Kenan Imirzali ile birlikte olduğu. Kzı uzun suratlı, düz saçlı, biraz uyuz gibi konuşuyor ve ablası olmadığını biliyorum çünkü, bıyıklının annesi bu kızın evine bıyıklının kız kardesi ile birlikte oturmaya gitti. Yanlışlıkla da kıza gelinim dedi. Bence eski nişanlısı bu kuğu bıyıklının...Özet bu kadar, ayrıca doğum sahnesi bana tecrübe oldu ama bayağı etkiledi. Kesinlikle olumsuz etkilemedi merak etme :)
Hoşçakal

slm arkadaşlar ben yeni giriş yapıyorum bu siteye bende bebek istiyorum sizler gibi ve rabbimin isteyen herkese vermesi için dua ediyorum bizimde bir defa aşılama denememiz oldu ama yanıt alamadık haftaya pazartesi yine gidecem bilmiyorum sonuç ne olacak bana da dua edin

adayadayı------30.05.2007-----------aşılama----------negatif--------

haktan---------17.06.2007----------tüp bebek--------

canım benim öyle düşünme hiçççç...Allahım inşallah birgün bizleride sevindirecek...o muhteşem duyguyu bizlerde tadacağız..umudunu yitirme...öpüyorum seni canımcım...

haktan---------17.06.2007----------tüp bebek--------
deryahakan-----12.06.2007-----------aşılama---------
aslı-------------07.06.2007-----------aşılama---------
sakura----------dinlenmede---------------------------

hadi hayırlısı canyoldaşlarım...inşallah güzel haberler alırız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…