Ya Tutarsa...(şemasi)

kızlar bu listede neden tere yok yaa oda tüp bebek yaptırdı ve pozitif bizim bu pozitifleri görmeye ihtiyacımız var lütfen onuda ekleyelim

cebidim canımmmmmmm çok geçmiş olsun...dikkat et kendine canım yaaa..biz seni tatile hasta olasın diyemi gönderdik gızzzzz...:))) öpüyorum seni caınm benim...

teşekkür ediyorum cnm, ben böyle nanemollayım biraz döndüm zaten, çalışmak bana daha iyi geliyo yerimseniben
sen napıyosun görüşmeyeli, keyifler nasıl, var mı tedavi falan? ben büyük ihtimalle temmuzun ikisi gibi regli olcam ve tedavi başlıycak bakalım, gerçi bu sıcakta çokzor olcak ama inşallah değer ..
çok öpüyorum, görüşmek üzere....

canım arkadaşım, çok saol, daha iyiyim şimdi, sen nasılsın, nası gidiyo hamişlik :asigim:

Cebidcim Tatlim Ne Var Ne Yok Nasil Oldun Daha Iyisin Dimi. Allaha Emanet Ol Canim Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

NİCKİ----------İŞLEM TARİHİ-----------İŞLEMİ----------SONUCU
----------------------------------------------------------------
Kaktüs---------09.05.2007-----------aşilama---------negatif-------
Figen26--------10.05.2007----------igne Tedavisi-----
Filiz29---------12.06.2007-----------tüpbebek--------negatif-------
Cebid-----------temmuz-------------aşilama----------
Mehay----------14.06.2007---------2.aşılama---------
68axsaray-------dinlenmede--------------------------
Günso-----------30.05.2007----------aşılama---------
ezo77-----------28.05.2007---------- aşılama---------negatif-------
adaylaarda------30.05.2007-----------aşılama---------
merih-----------09.07.2007--------mikroenjeksiyon----
parisli-----------dinlenmede---------------------------
acarboncuk-----07.06.2007-----------aşılama---------negatif--------
adayadayı------30.05.2007-----------aşılama----------negatif--------
haktan---------17.06.2007----------tüp bebek--------
deryahakan-----12.06.2007-----------aşılama---------
aslı-------------07.06.2007-----------aşılama---------
sakura----------dinlenmede---------------------------
esmabüyük------ ---------yumurta takibi--------------yola devam---------
lazkızı----------15.06.2007-----------aşılama--------
tere-----------22.06.2007----------tüp bebek--------POZİTİF-----------

şekerim iyi diyelim iyi olalım canım ya...tedavi beklemede canım..2.aşılamayı eylül -ekim gibi düşünüyorum..bakalım hayırlısı...sıcaklarda görev iş boğuşup duruyoruz ...sen nasılsın...

saol canım bnd eçok iyyim allaha şükür bakalım bnd eyarın dr agidecegim kistim ne almada görecegizzzzzzzzzzzzzzzzz çok heytecan bastı beni ya dr uma ne zaman gideceik olsam heyecanbasıyor
dr umu çok sevioyrum birazda ondan olsa gerek ve tabi kistim inşallah gitmiştir

canım benim yaaaa...inşallah güzel haberlerini alırız..buralardan iyi haberler almaya o kadar çok ihtiyacımız oluyor ki...yarın bizi haberdar etmeyi sakın unutma şekerim...öpüyorum seni iyi geceler canım benim...
bu gece dualarım sana özel....
a.s.

saol canım bnm çok teşekkrü ederim çok saol merak etme gelince ben topik açarımmmmmmmmmmmmmm

canım çizelge çin teşekkürler
inşallah bi gün herkez bu çelgede hamiş olarak yazacak
gebelik testimin yapıldığı günü 22.06 yı yazmışsın benim transferim 11.06 da yapıldı. kafalar karışmasın sonra bu kız ne çabuk hamiş oldu diye:uhm:
bu arada çizelgeyi ben düzelttim
tekrar teşekkürler
sevgilerimle...a.s.a.s.a.s.

ayy canım terecim işlem tarihini 22 06 diye ben yazmıştım yanlış olmuş afedersin iyiki farkettin de düzelttin yoksa dediğin gibi kafalar karışabilirdi.Bu arada seni hatırlattığım için teşekkür etmişsin rica ederim hayatım sen benim pozitif düşüncem morel kaynağımsn nasıl unuturum :1hug:
sevgilerimle canım kendine ve bebişe iyi bak öptüm a.s.

cnm çok teşekkür ediyorum.daha iyiyim ama bu sıcaklar beni mahvetti, valla kara kara düşünüyorum hergün nası gitcem dra diye, bi hafta sonra aşılama için tedaviye başlıyorum da ) sen nasılsın güzel arkadaşım, jinekoloji sayfasında da yazıyorum sana... kendine dikkat et.

kaktüscüm benide unutma canım.. bende iğnelere başladım bugün 3. günüm. transfer nezaman olacak bilmiyorum. ama 10 gğne kadar olur sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…