canım biz burada ailelerimizle bile paylaşamadığımız şeyleri paylaşıyor ve birbirimizden çok şey öğreniyoruz. inanıyorum ki bu siteye üye olanlar özellikle tüp bebek bölümündeki kadınların kültür ve bilgi seviyesi her geçen gün daha da artıyor.
benimde okuldan arkadışımın eşinin tayini yeni çıktı(üst teğmen) Hakkari'ye yollayacağız da ondan merak ettim.
sevgilerle...
canım biraz önce psikolojik olarak çöktüm. ağlamaktan gözlerim kan çanağına döndü. sağlık bakanlığı atama sonuçlarını vermiş ve hiç bir yere atanamamışım. yani bu senede işsizim. öyle bunaldım ki. bebek istersin o yok. iş istersin o yok. yok yok yok... bari birşeyde olumlu sonuçlansın yaaa. çok sıkıldım evde oturmaktan. hep birşeylerin sonuçsuz kalmasından.
neyse başını ağrıttım. evde de kimse olmayınca anca klavyeyle konuşur oldum.
sevgilerle...
canım biraz önce psikolojik olarak çöktüm. ağlamaktan gözlerim kan çanağına döndü. sağlık bakanlığı atama sonuçlarını vermiş ve hiç bir yere atanamamışım. yani bu senede işsizim. öyle bunaldım ki. bebek istersin o yok. iş istersin o yok. yok yok yok... bari birşeyde olumlu sonuçlansın yaaa. çok sıkıldım evde oturmaktan. hep birşeylerin sonuçsuz kalmasından.
neyse başını ağrıttım. evde de kimse olmayınca anca klavyeyle konuşur oldum.
sevgilerle...
kizlar ya inaninki beterin beteri vardir ne durumda olursaniz olun halinize sukur edin bu dunyada yasadigimiz surece hic bir zaman dertlerimiz bitmeyecek artik bunu anladim biri biter biri baslar bizler su anda sinavdayiz bu sinavida anlimizin akiyla verecegiz isyan etmeden dua ederek mukafatini alacagiz
iyi dileklerimle
geçmiş olsun cebidcim. sen neden sürekli çıkarıyorsun ki? yoksa bebek mi, yoksa...inşallah sizlerle beraber bende olumlu bir haber alırım. sen nerede çalışıyorsun? işte mi hastalandın yoksa.
benimde hıçkırarak ağladığımda ertesi günü bademciklerim şişiyor. boğazım şişmiş. burnumun biri tıkalı. başım saman gibi derler ya aynen öyleyim. gözümün bir kanlanmış, bugün mü oldu dün mü anlamadım ama duruyor hala geçmedi. sende tatilinin keyfini çıkar diyecem ammmaaaa... nasip kısmet...
sevgilerle...
cnm keşke bebek olsa, nrde:1no2: güneş çarptı, bi de deniz suyu çok souktu, midemi çok kötü üşütmüşüm.... zaten büyük ihtimalle izni yarıda kesip döncemsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?