Ya Tutarsa...(şemasi)

selam canım benimde bir kaç gün sonra iğnelerim başlıyor. temmuzun ilk haftası olur herhalde aşılama. adet olmadığım için henüz kesin günün bilmiyorum...

canim sana kesinlikle katiliyorum kultur ve bilgi seviyemiz artiyor ve dahada bilincleniyoruz bazi konularda eminimki hepimiz evlatlarimizi bilincli anneler olarak kucagimiza alicaz canima.s.:1hug:

slm parisli böyle yapma bak kendini yıpratmaktan başka bişey geçmez eline. Büyüklerimiz bizim şer saydığımız olayda da mutlaka bi hayır vardır derler
Bende öyle düşünüyorum inan bunda da mutlaka bi hayır vardır sen canını sıkma hayata umutla bakmaya devam et bi gün bizimde dleklerimiz dualarımız kabul olacak hayalini kurduğumuz şeylere erişeceğiz.Hep güzel şeyler düşünki güzel olsun geleceğin :1hug: Sevgilerimle

Ablam benim canimdir..Ben de onun adini yazdirmak istiyorum. Bugun catlatma ignesi vurdular. Cumartesi gunu yumurtalari aliniyor. Tup bebek yapilacak.

Allah'im ablama da sizlere de tum isteyenlere insallah en kisa surede gonlune gorer verir de yavrulariniza kavusursunuz. Lutfen umudunuzu yitirmeyin.

parisli merhaba canım arkadaşım ne kadar güzel ve doğru şeyler yazmışsın. Yüreğin o kadar güzel ve temizki eminim birgün Rabbim sana bunun mükafatını verecek çevrene bi baksana kaç kişi senin ettiğin gibi bir dua eder kaç kişi bunu gönülden diler sen şimdi içini rahat tut düşünki belkide duan kabul oldu ve senin yerine daha ihtiyacı olan birisi yerleşti ve bu iş sayesinde evine ekmek götürecek çocuklarının rızkını çıkaracak. Şimdi bu pırıl pırıl kalbinle önce kendin ve sonra bizler için dua ediyorsun inşallah buda kabul olacak.Dilerim en güzel günler senin olur Görüşmek üzere sevgiyle kal!.

cnm çok üzüldüm yaa..allahtan hayırlısı.bak ben de izindeyim ama acayip hastsyım. bu sıcakta pestil gibi yatıyorum. üstelik sürekli çıkarıyorum..:bbo:

PARISLI canim benim cik arada hava al kendini eve hapsetme canim biliyorsunki bebek olmasi icin psikolojik olarak saglam ve direncli olmak lazim sevgiler canim!!!

kizlar ya inaninki beterin beteri vardir ne durumda olursaniz olun halinize sukur edin bu dunyada yasadigimiz surece hic bir zaman dertlerimiz bitmeyecek artik bunu anladim biri biter biri baslar bizler su anda sinavdayiz bu sinavida anlimizin akiyla verecegiz isyan etmeden dua ederek mukafatini alacagiz

iyi dileklerimle

Parisli canım benim sudan sebeplerle başını ağrıttımda ne demek sakın öyle düşünme.Sizlerle daha yeni tanışmama rağmen öyle alıştımki akşam eve gittiğimde dahi sizleri düşünüyorum yalnız olmadığımı biliyorum bu çok güzel bişey.Burda kurduğumuz arkadaşlık benim için çok değerli çünki hiç bi menfaatimiz çıkarımız olmadan biçok şeyi paylaşıyor ve birbirimiz için dualar ediyoruz daha kıymetlisi varmı.
Daha iyi olmana ve komşularının gösterdiği yakınlığa sevindim böylece düşünmeye fazla zamanın kalmaz ve daha çabuk toparlanırsın Allah komşularından da razı olsun .
Tekrar görüşmek üzere canım kendine iyi bak :1hug:

ÇOK HAKLISIN CANIM.BU SORUNUMUZDAN ÖNCE DE NELER GEÇMEDİKİ BAŞIMIZDAN BENKENDİ ADIMA SÖYLYEYİM. ÜNİVERSİTE SINAV STRESİ, ÜNİVERSİTE DE OKULU UZATMADAN BİTİRME STRESİ, OKUL BİTER İŞE GİRME STRESİ, EVLİLİKTE DOĞRU KARARI VERME STRESİ, EVLENİRKEN YAŞANAN STRES, BUNLARIN HEPSİNİ BEN DORUKTA YAŞADIM. ŞİMDİ DE BEBEK STRESİ İNŞALLAH BEBEĞİMİZ OLUR O ZAMANDA BAŞKA ŞEYLER ÇIKAR (ALLAH KİMSEYE HAYIRSIZ EVLAT VERMESİN) YANİ BU DÜZEN BÖYLE.GEBELİK SORUNU OLMAYAN BİR ÇOK ÇİFT VARDIR AMA MUTLU DEĞİLLERDİR.BOŞANAN BİR ÇOK İNSAN GÖRÜYORUZ ETRAFTA ÇOLUK ÇOCUĞUNA ALDIRMADAN. BU DÜZEN BÖYLE.ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN KİMSEYE.

cnm keşke bebek olsa, nrde:1no2: güneş çarptı, bi de deniz suyu çok souktu, midemi çok kötü üşütmüşüm.... zaten büyük ihtimalle izni yarıda kesip döncemsenağlama

cebidim gecmis olsun bence fazla suya girme bizim durumumuzda olanlar bunyesi daha nazik oluyor ben senelerdir havuza bile girmiyorum yok iltihap kaparsin yok yumurtaliklarini usutursun dedikleri icin her seyi kisitladim

cebidim canımmmmmmm çok geçmiş olsun...dikkat et kendine canım yaaa..biz seni tatile hasta olasın diyemi gönderdik gızzzzz...:))) öpüyorum seni caınm benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…