Banada diyorlar hemde bir değil iki değil bir çok kişi dedi...Eşim bana sen çok sezsizsin insanlar seni bu yüzden ezmeye çalışıyor deyince kafama dank etti insanın Eşide sessiz buluyorsa artık ki erkekler kadınları hep fazla konuşuyor diye eleştirilerya ama napayım bazı insanlar bıçak gibi konuşuyor nereye battığı önemli değil öylede olmak istemem sadece ezmeye çalışmasalar yetecek benimde özellikle iş hayatımda çok sorun olan bi durum
AAA Çok güzel bi yerden yakaladınız anlatamıyorum. Tıkanıyorum. Birde insanlarla samimi olmama bağlı samimi bir arkadaşımsa daha rahat konuşabiliyorum ama pek samimiliğim yoksa tıkanıyorum söyleyecek bişey bulamıyorumnormal konularda konuşurken tutukluk yaşıyor musunuz peki? mesela bir kitabı, filmi vs. bahsi geçtiğinde akıcı olarak anlatabilir misiniz?
Sessiz ve utangaç bir insanım. Asosyal değilimİçe kapanıklık
Asosyallik durumu var mı ?
Genelde çekingen yapıda olan insanlar duygularını dışa vuramazSessiz ve utangaç bir insanım. Asosyal değilim
Kayinvalidem görümcem ve biz ayni binada oturuyoruz altli üstlü.
Görümcem esiyle cok sesli bagira cagira kavga ederler. Yani hic sormaya gerek bile yok neden kabga ettiklerini zaten herkes duyuyor.
Birgün bana sordu hic kavga etmiyormusunuz diye. dedim ediyoruz. Aaa sesiniz hic duyulmuyor nasil kavga etmek bu diye. Ben sokdedim
Abla herkes sizin gibi degilama esi pesinden kosuyor resmen..
bundan sonra bende agzima geleni söylicem
AAA Çok güzel bi yerden yakaladınız anlatamıyorum. Tıkanıyorum. Birde insanlarla samimi olmama bağlı samimi bir arkadaşımsa daha rahat konuşabiliyorum ama pek samimiliğim yoksa tıkanıyorum söyleyecek bişey bulamıyorum
Bide bende utangaçlık var biliyormusun. Mesela ben o durumda olsam kavgamızı komşular falan duymasın diye uğraşırdım. Milletin umrunda değil yahuKayinvalidem görümcem ve biz ayni binada oturuyoruz altli üstlü.
Görümcem esiyle cok sesli bagira cagira kavga ederler. Yani hic sormaya gerek bile yok neden kabga ettiklerini zaten herkes duyuyor.
Birgün bana sordu hic kavga etmiyormusunuz diye. dedim ediyoruz. Aaa sesiniz hic duyulmuyor nasil kavga etmek bu diye. Ben sokdedim
Abla herkes sizin gibi degilama esi pesinden kosuyor resmen..
bundan sonra bende agzima geleni söylicem
Ya vallahi oğlan benimle tartışamamaktan yakınıyor :) tamam diye konuyu kapatmayacakmışım kavga edecekmişiz ::)
Evet çekingenlik fazlasıyla varGenelde çekingen yapıda olan insanlar duygularını dışa vuramaz
O yüzden sordum canım
Evet çekingenlik fazlasıyla var
Tabiki onlarin bagirdigi kadar degil yani tüm bina duymasi gerekmiyor ama icindekileri söylüyor en azindan o bakimdan dedimSustuğun kabahat dermişim
Kötü örnek o canım ☺
Aynen bende öyle. Kimseyi ilgilendirmez sonucta. En azindan bidahakine icimizde tutmayalim. Nekadar zor olursa olsun söyleyelimBide bende utangaçlık var biliyormusun. Mesela ben o durumda olsam kavgamızı komşular falan duymasın diye uğraşırdım. Milletin umrunda değil yahu
Çok doğru tespit ettiniz anlattığınız kişi benim. İki örnekte bende mevcut. Ne yapmam gerekir var mı bir öneriniz ?bana kalırsa genel anlamda kendinizi ifade edememe sorununuz var. yani sinirlenince değil normal konularda bile bazen sessiz kalıyorsunuzdur belki. dikkatimi çok çekiyor benim mesela bazı arkadaşlar oluyor ortamda asla sohbete giremiyor filan, hayatta inanmam onların biriyle kavga edebileceklerine.
bir de bence bu aileden de geliyor olabilir. ailem beni susturmadı hiç, ben dışarıda nasıl konuşuyorsam babama bile aynı şekilde "beni sinirlendiriyorsun, konuşmak istemiyorum seninle, odadan çık" diyebiliyorum,benimki hafif saygısızlık oluyor gerçi. ailede sessiz yetiştirildiyseniz de etkisi olabilir.
İkimizin ki de kötü orta yolu bulmamız lazım :)Ayyy ben de tam tersi. Ağzıma ne gelirse sayarım. Gözüm hiçbir şeyi görmez. Ben de sakin olmanın parlamamanın yollarını aramaktayım.
Yaş olmuş 24 ne zaman öğretecek acabaAmannn üzüldüğünüz şeye bakınhayat size zamanla öğretir insanlara haddini bildirmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?