- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
Çok doğru tespit ettiniz anlattığınız kişi benim. İki örnekte bende mevcut. Ne yapmam gerekir var mı bir öneriniz ?
Aslında annem babamda sessiz insanlardır ben hiç kendilerinden başka yabancı birileriyle kavga ettiklerini duymadım görmedim.. Bazen onlar yüzünden böyle olduğumu düşünüyorum..Bu yapıyla alakalı
Çok rahatsız değilseniz
Çok teşekkür ederim önerileriniz için. Kitap uygulamasını kardeşimle yapabilirim onun içinde çok iyi olur oda benim gibi çünkü. Galiba biz aile yetiştirmesinden dolayı böyleyizbu forum biraz amaç dışı kalıyor ama internette farklı forumlar var mesela orada ciddi ve seviyeli bir tartışma ortamına girebilirsiniz kendinizi ifade etmeniz açısından. yine bulunduğunuz şehre göre kulüplere/derneklere katılıp fikir alışverişinde bulunabileceğiniz bir çevre edinebilirsiniz.
bir de benim kendimi rahat ifade edebilmemin en büyük sebeplerinden birisi babamdır. 10 yaşımdan bu yana her hafta bir kitap okuruz ve haftasonları konuşuruz onun hakkında. en klasik sorusudur mesela "10 sayfa daha yazacak olsan bu kitabın üstüne ne yazardın?" der ben de düşündüklerimi söylerim. çevrenizde böyle bir şey yapabileceğiniz kişiler varsa değerlendirin derim. önce kendinizi güzel ifade edin, tartışma sırasında zaten halledersiniz. önemli olan bana kalırsa çirkinleşmeden karşıdakine hatasını anlatabilmek.
Ah söyleyebilsemm.. Ah bi ağzımdan çıkabilse.. Benim patlamalar içimde dışarı çıkmıyor...Bende soylerim kırılacaksa kırılsın beni dusunmeyeni bende düşünmem.
Denemeler yapcam önce yakınlarımdan başlıcam... annemden babamdan çok samimi arkadaşlarımdan sonra erkek arkadaşıma patlıcam istediğin bumuydu dicem ağzıma geleni söylicem görsün gününü belki dahada kıymetlenirimAynen bende öyle. Kimseyi ilgilendirmez sonucta. En azindan bidahakine icimizde tutmayalim. Nekadar zor olursa olsun söyleyelim
Denemeler yapcam önce yakınlarımdan başlıcam... annemden babamdan çok samimi arkadaşlarımdan sonra erkek arkadaşıma patlıcam istediğin bumuydu dicem ağzıma geleni söylicem görsün gününü belki dahada kıymetlenirim
Benle takıl bazen gölgemle bile kavga ediyoruzYeter! Bende insanlara artık pat pat aklımdan geçenleri hak ettiklerini söylemek istiyorum. Bi kere de ben kalp kırayım nolur ya... Önüne gelen içindekileri söylüyo bi kerede siz düşünün kalbi kırılıyor mu diye.. yeter artık kavgacı bi insan olmak istiyorum susmak istemiyorum yeter ya yeter sabrım tükendi ama yok nedir bu dilimi bağlayan bilmiyorum kavga etmekten mi korkuyorum bilmiyorum... Erkek arkadaşım bana sen kavga etmeyi bilmiyorsun tartışma anında tamam deyip susuyorsun cevap vermiyorsun dedi. Benimle tartışamadığını tartışmak istediğini söyledi inanabiliyor musunuz ... Bende insanlara gereken cevabı vermek istiyorum ama içimdeki merhamet duygusu devreye giriyor kırma üzme diyor.... Nasıl yapacammm ????????
Bak doğru dedin annem babam niye haketsinki kardeşlerimden başlayım dicem de onlara bağırıyorum zaten onlarda sıkıntı yokaaa bak bu iyimis. Ben direk esimden baslardim annem babam haketmiyor bagirmami
Çok güzel :) Ama insanların da illallah ettiği kişi olmak istemiyorum dozunda olsun :)Benle takıl bazen gölgemle bile kavga ediyoruz
Doğru diyorsun... Biraz yapı meselesi birazda yetiştirilme tarzı galibaBunu yapmak karakter meselesi. Bende yapamıyorum . Hem herkese cevabını verip hemde sevilip saygı gören insanlara hep ozenmisimdir. Ben haklı olarak cevabını versem bile suçlu durumuna düşüyorum. Ozumuzde yok iste
Şunu diyeyim eğer paran varsa ya da menfaatleri (ailen harici) çok dobra kız güm güm diyor derler.Çok güzel :) Ama insanların da illallah ettiği kişi olmak istemiyorum dozunda olsun :)
Sonra hasta edersin kendini. Huy bu değişmez çok zor ama denemelisinAh söyleyebilsemm.. Ah bi ağzımdan çıkabilse.. Benim patlamalar içimde dışarı çıkmıyor...
Çok doğru söyledinŞunu diyeyim eğer paran varsa ya da menfaatleri (ailen harici) çok dobra kız güm güm diyor derler.
Menfaatleri yoksa yaka silktik deliden derler.
Dozu yok malesef bu işin elin güçlü olmalı pat pat söylemek için
Sen erkeklerin mumla aradigi bir kadinsin agzi olsun dilin olmasinlardan. Bence senin adamda sikinti buyukYeter! Bende insanlara artık pat pat aklımdan geçenleri hak ettiklerini söylemek istiyorum. Bi kere de ben kalp kırayım nolur ya... Önüne gelen içindekileri söylüyo bi kerede siz düşünün kalbi kırılıyor mu diye.. yeter artık kavgacı bi insan olmak istiyorum susmak istemiyorum yeter ya yeter sabrım tükendi ama yok nedir bu dilimi bağlayan bilmiyorum kavga etmekten mi korkuyorum bilmiyorum... Erkek arkadaşım bana sen kavga etmeyi bilmiyorsun tartışma anında tamam deyip susuyorsun cevap vermiyorsun dedi. Benimle tartışamadığını tartışmak istediğini söyledi inanabiliyor musunuz ... Bende insanlara gereken cevabı vermek istiyorum ama içimdeki merhamet duygusu devreye giriyor kırma üzme diyor.... Nasıl yapacammm ????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?