yaa arkadaşlar ablalarım bana düşman sanki

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
mrb kızlar ne zaman kendimi inanılmaz kötü hissetsem,buraya yazıyorum çünkü sizlerden başka paylaşacağım,dertleşeceğim kimse yok..nişanlandığımdan bahsetmiştim daha öncede..ailenin en ufağı benim 2 de ablam var ama sanki abla değil 2 düşmanlar benim için..daha doğrusu onlar beni böyle görüor..onlar henüz evlenmedi çok istemelerine rağmen..ancak nişanlandığımdan belli büyük olanı düşman gibi görüyr beni ve elinden gelse bir kaşık suda boğar sanırım..diğeri ise hep onnla beraber bereber yiyor içiyor,sabahtan akşama kadar daya giriyor ve gece yatana kadar diğerininde neredeyse yüzünü göremiyorum..büyük olanı ile aram kötü ve konuşmyorum yanii ben tek yapayalnız kalmış durumdayım..az öncede bir tartışma yaşadım yine..diğer ablama tepki gösterdim yaptığı bişeyden dolayı,sonrasında küs olduğum devreye girdi sataştı bana yine nunla alakalı bişey olmadığı halde...yaa kızlar inanın dayanacak gücüm kalmadı..mutfağa ile giremiyorum bir çrba bile yapacak durumum kalmadı yaa huzurszluktan.nişanlımı sevmiyorum ama iyi bir insan ve sırf bu yüzdende kendi evim mutfağım olsun istiyorum..daha öcede tartışmalar oluyordu ama sanki büyük olanı nişandan snra daha çok sinir oluyor bana yaa düşman gibi görüyorum artık..bir abla kardeşine ki;aramızda 8 yaş var böyle düşman olurmu arkadaşlar

nişanlını sevmiorsan niye nişanlandın
hadi ablanlardan kurtulmak için desem onlar zaten sen nişanlanınca böylr olmuş
yani anladığım kadarıyla nişanlanmadan böyle değillerdi

Bırak ablanlar evde kaldı diye seni cekemiyor.
Ohh miss..
Bak rahatına onlarda catlayıp dursunlar.
Seni dıslayanla işin olmasın.

olumunekankayizsmile

kıskanıyorlar sanırım seni ama sen sevmedigin kisiyle zaten mutsuz olursun.lmaz: ha ablanların kafa ütülemesi ha senin müstakbel kocanla mutsuz olman. hem ablanlar sonradan boyle olmuslar, sen nisanlanınca. mutsuz bir evlilik ve sana düşman iki abla. garip. 0 a 0 elde var 0 arkadaşım malesef...:1no2:

Bırak ablanlar evde kaldı diye seni cekemiyor.
Ohh miss..
Bak rahatına onlarda catlayıp dursunlar.
Seni dıslayanla işin olmasın.

olumunekankayizsmile

ne kadar yanlış bi yorum..
arkadaşından bahsetmiyoruz ablasından bahsediyoruz..
kardeşler onlar nasıl birbirleriyle işi olmasın..
et tırnaktan ayrılırmı..bu yorum anca kardeşlerin arasını açar sorunu halletmez..

bak arkadaşım ablan onlar senin..
kardeşsiniz siz..sen onların küçüğüsün..kayınvalide görümceden yada sokak arkadaşından bahsetmiyoruz ablalarından bahsediyoruz..
alıcaksın ablalarını karşına ben sizi nasıl kırmış olabilirim die sorucaksın..
dinliceksin onları..birbirinize tavır almakta ne oluyo..sizin birbirinizden başka kiminiz var..birbirinize muhtaç değilmisiniz..saçının kılına zarar gelse herkezden önce onlar koşmazmı..
benim ablam benim için dünyalara bedeldir..neolursa olsun ben onun küçüğüyüm..saygısızlık yapsamda yapmasamda o benim büyüğümdür..
sende ablalarının yanına git bize burda anlattıklarını onlarla paylaş..
cansınız siz kolay mı öle düşmanlık..

haklısınız ama dışardan bakınca böyle görünüyor ne yazıkkii..yabancı yapsa onların yaptığını zaten buraya knu açma gereği bile duymam ama aynı kanı taşıdığınız kişilerin böyle (el)gibi tavır almaları dışlamaları,kıyas yapmaları ne kadar doğru sizce??ayrıca madem ben küçüğüm büyük neden olgun davranmıyor ablalığını göstermiyor??neden kardeşim deyip gurur duymuyor..üstelik 8 yaş var aramızda yaa lütfen düşünün siz kanınızdan canınızdan bunlara maruz kalsanız aynı duygularda olurmuydunuz??bence kocaman HAYIR

sevmediğim derken tabiki seviyorum iyi bir insan ama aşık olmadım hiç..aşk evliliği değil yanii

nişanlanmadan öncede beni dışlıyrlardı ama nişanlanınca sanki bir rekabet içinde yaa özellikle büyük olanı..mesela benim düğünle alakalı konu açıldığında ortamı bırakıp gidiyor suratlar asılıyor...vs vs

peki nişanlanmadan önce nasıllardı..kıskanıyorlarmıki ama çok yanlış yaa öleyse yazık diyorum...ama nişandan önceki hallerine bağlı bu durum..öncedende öleidiyseler ya sende sorun var ya onlarda

ee melda napcan yani..yarın bugün evlencen onlar yanında istesende olamicak ben demiyorum ki onlar haklı..ama sende onların küçüğüsün diyorum gidip konuş bi dinle onları bunda gurur yapma lüksün yokki..yada ben böyle görüp böyle büyüdüm kardeşim seni bilemicem..
ablam bana o şekilde davransa gider konuşur ellerine sarılırım..
bundanda hiç gocunmam..ablam o benim yaa..ne olursa olsun ne yaparsa yapsın..
arkadaşım olsa hayatımdan çıkarır konuşmam ama kardeşiz biz ayrı gayrı olmamalı

ay inanmıyorum yaa manyakmı ablaların niye surat asıyolar..kıskanıyolar sanırım sen kaç yaşındasın...acana sen onlardan önce nişanlandın evlenicen diye mi kızıyolar hani sıra bozulmuş ya çünkü özellikle büyük olan tepkilymiş

cnm nişanlanmadan öncede hep beraberlerdi zaten..nişanlandıktan sonra öylesine kin dolu olduki büyük olan,diğeri de onun kadar olmasada ondada var tabii..nişandan önce hep (benim evim)muhabbeti vardı ve bende bundan çk bıkmıştım kendi evim osun istedim hep..mesela ben evlenince şu olurmu bu olurmu diyorum yaa tavırlardan belli oluyor..suratlar asılıyor..ortam terkediiyor..bense onlar için aptal gibi üzülüyorum..tel bişey diyorum artık..ALLAH herkesin gönlünden geçeni bilir ve ona bıraktım herşeyi..benim onlar için ne kadar üzüzldüğümü ağladığımı rabbim biliyor bu yeter bana..birde onların davranışlarına bak

cnm haklısın ama dediğim gibi içimden gelmiyor yaa..yaa düşünürmüsün bir saniye sadece düşün...ablaların seni her bakımdan dışlıyorlar..yaa cnm kanım canım böyle kıskançlık yapması inan iğrenç bir durum ve içimden gelmiyor..ne knuşmak,ne barışmak,kızma ama kendini sadece bir saniye benim yerime koy..nasıl kıskanır bir abla kardeşini yaa benim aklım almıyor inan..baktığımız eşyaları,gelinliği vs..bunları bile paylaşmıyorum onlarla sırf yalnış anlarlar diye

tamam kıskançlığı anladıkta bu kadarda abartılmaz ki
onların kısmeti nerde ne zaman bakalım
aileniz ne diyor bu duruma?

burda ablalarına manyak sıfatını bile yakıştırdılar..ne gerek var yani etikmi sence..
cnm benim ablama biri böyle bişeyi ne yaparsa yapsın yakıştıramaz ama seni anlamıyorum..
evt çok kırılmış olabilirsin haksızlığada uğruyo olabilirsin ama bu sorunu bu şekilde burda halletmen mümkün değil..neyse arkadaşım ben diceğimi dedim böyle uzatırsanız bazı şeyleri hergün konu açarsın buraya..ama konuşup halletseniz hayat sanada zindan olmaz onlarada..hadi hayırlısı

yok cnm eğer onların evlenmelerini bekleseydim,ömrüm boyunca evlenememki..onlar mükemmeli arıyor ve oda yok şu an hayatta...tepki ama önce olduğu için değil..sadece tesadüf olduğu için tepkiii

aileni topla konuşma yap burda yazılanlar sana ne derece yararlı olur ki??
konuşmadan halledilmez bu sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…