kızlar nickimden de belli olduğu gibi ben çok kıskancım neden böyle olduğumu da bilmiyorum..hiç aldatılmadım..hatta sevgililierim hep üstüme titreyen tipler oldu ama demek ki benim kendime güvenim yok

((
mesela normalde beni arkadaşlarım güzel bulurlar... pelin karahana,beren saate,leyla ile mecnundaki ezgi asaroğluna benzetirler.... talibim ,beğenenim de çoktur... bunları yanlış anlamayın reklam yapmak değil niyetim..durumu iyi analiz edebilin diye diyorum... fakat benim aynaya bakacak tahammülüm olmaz çoğu zaman.... ya insan kendinden bu kadar mı nefret eder... mesela sokakta bi mağazanın önünden geçiyoruz diyelim..camda yansımamı görsem moralim bozulur o derece

( kendimi sadece bir kez aynada beğendim... o da çok komiktir.bigün bi mağazada kıyaferlere bakarken yanımda birini gördüm..şöyle ayaktan başa süzdüm..aaa ne güzel kız lan dedim.... gözgöze bi geldik

aynaya bakıomuşum

yaaa nolur bana manyak demeyin

doktora mı gitsem acaba?
yani evet bu sebeple kıskancım sanırım ama ben bunu düzeltmek istiyorum.ne yapabilirim..örneğim şu milliyet.com var ya..nefret ediyorum ordan yaaa.. her gün en az 5 tane açık saçık kadın haberi var..demin yine gördüm bi hatun... maşallah Allah özenip yaratmış.kadının tüm seksi poslarını koymuşlar.... bunu bile kıskanıyorum.sevgilim o siteye bugün girdi mi? girdiyse bu resime tıkladı mı? tıkladıysa beğenip içi gitmiştir... diye düşünüp şuan resmen ağlama modundayım...böyle olmak İS-TE-Mİ-YO-RUM.... yardım ediiinn..napmalıyım