canm öncelikle hayrlı teskerelr diliyorum benm kardeşimde şuan asker kırakağçta yeni gtti dağıtımlarını yoğunlukla oralara yapıyo iş arkadsımn kuzeni orda yapmış ben konuştum çok rahat yaptığını söyledi üstelik jandrma komando çok sıkıntılı bi bölge değilmiş için rahat olsun karakollarda sürekli ense yapmışlar o kadar söyliyim sana:)ama tabi yinede şans meselesi gibi bişey bu inşalhh iyi komutanlara düşer ne olarak görev yapıcak?
askerliğini siirtte yapann sevgilileriniz eşleriniz kardeşleriniz... yani kim olursa olsun siirtde askerlik nasıll bilen varsa LüTFEN anlatabilir mi ? cok merak ediorum oraya gidince napıcak nelerle karşılaşacak die cok araştırma yaptım ama ben genede sizden bilgi almak istiyorum.. Mart da siirte gitcekmafoldumben:gitme:
vala rahat olur canm ama tabi dedğim gibi şans telfn sokma şansı var komutanın yanında kullanamaz ama orda komutanlar askerleri pek sıkmıyolar o yüzden rahat olur inşalhh çok çobuk gecsin şu askerlik benmde biricik kardeşim askerturkbayragi
senin kardeşinde mi siirtte yapıyor yoksa? ya benimki telini sokmucakmışyane yakalanma korkusu war.inşlahh dediğin gibi askerleri sıkmazlar siirtden bahsedioruz dimiiii ????eyvahedigeldismile
canım bız sıırt merkezdeyız evet rahat ama esım astsubay oldugu halde tlf kullanamıyor kesınlıkle yasak bızım karsı komşumun esı doganda uzmançavuş rahat ama carsı ıznı yok kesınlıkle belkı nısanlını bu bunaltabılır.
canm konuyu takip edemedim kusuruma bakma olurmu:sinifsinif:ben kardeşim şuan kırkağaçta komando eğitimi alıyo onun gideceği yer komutanları söylemiş şırnak hakkari tarafı olucak mafoldumbensiirt bi bakıma yinede iyi ama orda bi arkadsın kuzeni yaptı işte eruğ diye bi bölgede jandarma komando olarak karakoldydı çok rahat olduğunu konuşmuştk bütün askerlik boyunca yatmışlar vala telfnda serbest çok rahat kullanabilmiş hayrlı teskereler diliyorm tekrardan umarım herşey gönlünüzce olur en azından nerde olucağı belli bizm bu belirsizlik mağvediyo insanı :gitme:allah sağ salim kavuştrsun bizi askerlerimize
saol canım eruh ta deiliz ki biz pervarideizyaa sürekli nöbet var dio . nöbet hariçi rahat olursaaa cok sewiniiriiiimmmmm ... evet benım tandıık arkadaşımmda kırkağaça gittii acemisi. büyük ihtimal doğu tarafı cıkar. üzülmemek lazımm onlar bizi koruo sonucda allah yardımcımız olsunn
saol canım eruh ta deiliz ki biz pervarideizyaa sürekli nöbet var dio . nöbet hariçi rahat olursaaa cok sewiniiriiiimmmmm ... evet benım tandıık arkadaşımmda kırkağaça gittii acemisi. büyük ihtimal doğu tarafı cıkar. üzülmemek lazımm onlar bizi koruo sonucda allah yardımcımız olsunn
aminn canm gururlu olmamaız lazım dimi ama duygular yoğun işte çavuş demiştin dimi valla bizim bi tanıdık daha var oda suan bingölde çavuş olarak yapıyo oda aşırı rahatmış yani rahat yaparlar yaa inşalh biz şimdi buralarda olduğumuzdan kafamızda kurup duruyoruz ama onların bizim kadar korkmadığı kesinturkbayragi umarım herşey gönlünüzce olur canm huzurlu ol
telefonu sokamaz buyük ihtimal ama diyelim soktu ve yakalandı işi zor olur ...
canım benim nişanlım orda şuanda 89-2 gitti bana ulaşırsan konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?