Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamile kaldığımda yasaktı sonra yasak geçti ama benim kocam yapmak istemiyor ben kendimi kaybedince kendine gel sakin ool diyor sizce sakin olabilir miyim??son tarih 20temmuz o gün bugündür ciğercinin önünde bekleyen kedi gibiyimmsenağlamaklava:kötükedihüso
hamile kaldığımda yasaktı sonra yasak geçti ama benim kocam yapmak istemiyor ben kendimi kaybedince kendine gel sakin ool diyor sizce sakin olabilir miyim??son tarih 20temmuz o gün bugündür ciğercinin önünde bekleyen kedi gibiyimmsenağlamaklava:kötükedihüso
ah ahh bugünlerinin kıymetini bil güzel kardeşimsırnaşık şeyKızlar ya kusura bakmayın ama gülüyorm kendi kendime ve halinize vallai kötülükten değil...Kendi geleceğimi gördüğüm için bizde isiyoruz ya hani diyoruz olursa olur olmazsa olmaz diye ..kesin benimde böyle bir derdim olur ve oturduğuım yerde kendime gülerim -kızım sen istedin diye..
Sizde accık kaçamaklar yapı verin ileri gitmeden ne var yani olmazmı ?? :jeyyar::jeyyar:
Biz sadece sayıyı azalttık haftada iki oldu o kadar diğer türlüde vakit geçmezki :))))
Hem adama da hak vermeden edemiyorum daha bana doymadan hamile kaldım.Düğün tarihi 27 haziran SAT 28 haziran nasıl ama :))))
:1shok:Aboooo, tirbiyesiz, edepsizler. Başınızamı vurdu len.:mymeka:
:lepi:lülülülülülü