Yaasn Hamileyim... Eyvah Libidom Yksek :))

kızlar ben önce koçişi delü ediyorum geç şöle bi alım ifadeni diyooo eee bende ifade veriyom...
bence önce koçişleri kudurtun onlar azdımı ellerinden kaçış yokkkk....
walla martta doğurcaz yaniii :)

yazık size kıslar.biz hamişlikten önce nasılsak öyle devam ediyoruz.hatta hamişlik işimize yaradı artık 1 hafta ara vermek zorunda kalmıyoruz....

yazık size ayol bebekler 6 aylık oldu son ayda yapamayacaksınız doğumdan sonra 40 günde valla düz duvara tımanırsınız benden sölemesi değerlendirin bu günleri bende haftada 2 yemi çıkarsam diye düşünmeye başladım şimdi baksana millet götürüyo haftada 3-4
en iyisi çarşamba pazar olarak 2 güne çıkarmak çalışmaları doğumda kolay oluyomuş ayol çalışalım kolay doğuralım

allah iyiliğnizi versin emi
çok alemsizin
bizdede yokkorkuyorum adam bana yaklasınca bebğe bişey yapacak diye
o yüzden bende bişey anlamıyorum kendide 10 günde bir ancak
oda öylesine

yazık size ayol bebekler 6 aylık oldu son ayda yapamayacaksınız doğumdan sonra 40 günde valla düz duvara tımanırsınız benden sölemesi değerlendirin bu günleri bende haftada 2 yemi çıkarsam diye düşünmeye başladım şimdi baksana millet götürüyo haftada 3-4
en iyisi çarşamba pazar olarak 2 güne çıkarmak çalışmaları doğumda kolay oluyomuş ayol çalışalım kolay doğuralım

tabii canım ne oluyosa zaten kolay doğum için değilmi?
kendimiz için asla..kaydirigubbakcemile3

aman ha esma..
doguma bir hafta kala kocisler elini ayagini her biseyini ceksinler üzerimizden.. :dilcikar:
bebe kirli doguyor .. ne yaptiginiz belli oluyor demisti bana bi hemsire arkadasim
:roflol:
kirliden kasti neyse artik kaydirigubbakcemile2

aman ha esma..
doguma bir hafta kala kocisler elini ayagini her biseyini ceksinler üzerimizden.. :dilcikar:
bebe kirli doguyor .. ne yaptiginiz belli oluyor demisti bana bi hemsire arkadasim

o kiri biz unuttuk..:çok üzgünüm:
sen bide soruyomusun utanmadan..:mymeka:

aman ha esma..

yok canim daha neler bebelerin suratinami fiskiriyor sanki bu meret tobe tovbekaydirigubbakcemile3

ayol nazan niye meret diyorsun bacım..mübarek şey o mübarek...kaydirigubbakcemile3
çerez hanım çerez hanım ensenize tokat yetmedi kanımca depik geliiii:CüvCüv:

ayol nazan niye meret diyorsun bacım..mübarek şey o mübarek...kaydirigubbakcemile3
çerez hanım çerez hanım ensenize tokat yetmedi kanımca depik geliiii:CüvCüv:

kel ölür siram sacli olur
kör ölür badem gözlü olur .. diyorum ve baska bisey demiyorum

hacerciğim sende üstlerien gitme zaten depresyona girmiş kadınlar başlarına vurmuş duvara tırmanıyolar nispet yapıyosun send eçok ayıp valla :))))

hacerciğim sende üstlerien gitme zaten depresyona girmiş kadınlar başlarına vurmuş duvara tırmanıyolar nispet yapıyosun send eçok ayıp valla :))))

hayir esmacim.. burasi bir paylasim alani..
tecrübelerimi yaziyorum bende .. lütfen ama :1closedeyes:

baksana zaten samaroglani oldum.. böcük geliyo gidiyo bana vuruyo.. gikim cikiyomu hic :çok üzgünüm:

masallah deyin.. bisey olursa sizden bilirim ona göre
şakkıdı

valla bebk kirli doğuyormuş bunu duydum o şeyden dolayı yani

ya ne alaka arkadaşlar bebek kesenin içinde nasıl girsin meret kesenin içine hem zaten söleyin kocişlere o kadar ileri gitmesinler erken doğumu tetikliyomuş o meret dr prezervatif kullanın diyolar bilginize ama ben benim kocişe söz geçiremiyorum:utangac: korunana kadar adam manuel korunuyodu içirinin tadını alınca kendini yormuyo haspam

ya ne alaka arkadaşlar bebek kesenin içinde nasıl girsin meret kesenin içine hem zaten söleyin kocişlere o kadar ileri gitmesinler erken doğumu tetikliyomuş o meret dr prezervatif kullanın diyolar bilginize ama ben benim kocişe söz geçiremiyorum:utangac: korunana kadar adam manuel korunuyodu içirinin tadını alınca kendini yormuyo haspam

vvalla benimki prezervatife
gazmaskesiyle gül koklamak diyor hayatta kullanmaz

Back
X