öpte basina koy :mymeka:
anasina bak kizini al misali :lepi: sositososito
oglum tepinmeye basladi icerde haberin olsun , karismayiz sonraşakkıdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öpte basina koy :mymeka:
anasina bak kizini al misali :lepi: sositososito
dam ustunde un eler dam ustunde un eler tombul tombul me...ler:icecream:
dama çıkıcam..:dance:
arkamdan gelin..kaydirigubbakcemile
nazan,aslı..
hadi...bekliyim sizi...:CüvCüv:
oglum tepinmeye basladi icerde haberin olsun , karismayiz sonraşakkıdı
yazık size ayol bebekler 6 aylık oldu son ayda yapamayacaksınız doğumdan sonra 40 günde valla düz duvara tımanırsınız benden sölemesi değerlendirin bu günleri bende haftada 2 yemi çıkarsam diye düşünmeye başladım şimdi baksana millet götürüyo haftada 3-4
en iyisi çarşamba pazar olarak 2 güne çıkarmak çalışmaları doğumda kolay oluyomuş ayol çalışalım kolay doğuralım
yazık size ayol bebekler 6 aylık oldu son ayda yapamayacaksınız doğumdan sonra 40 günde valla düz duvara tımanırsınız benden sölemesi değerlendirin bu günleri bende haftada 2 yemi çıkarsam diye düşünmeye başladım şimdi baksana millet götürüyo haftada 3-4
en iyisi çarşamba pazar olarak 2 güne çıkarmak çalışmaları doğumda kolay oluyomuş ayol çalışalım kolay doğuralım
aman ha esma..
doguma bir hafta kala kocisler elini ayagini her biseyini ceksinler üzerimizden.. :dilcikar:
bebe kirli doguyor .. ne yaptiginiz belli oluyor demisti bana bi hemsire arkadasim :roflol:
kirliden kasti neyse artik kaydirigubbakcemile2
o kiri biz unuttuk..:çok üzgünüm:
sen bide soruyomusun utanmadan..:mymeka:
aman ha esma..
doguma bir hafta kala kocisler elini ayagini her biseyini ceksinler üzerimizden.. :dilcikar:
bebe kirli doguyor .. ne yaptiginiz belli oluyor demisti bana bi hemsire arkadasim :roflol:
kirliden kasti neyse artik kaydirigubbakcemile2
yok canim daha neler bebelerin suratinami fiskiriyor sanki bu meret tobe tovbekaydirigubbakcemile3
ayol nazan niye meret diyorsun bacım..mübarek şey o mübarek...kaydirigubbakcemile3
çerez hanım çerez hanım ensenize tokat yetmedi kanımca depik geliiii:CüvCüv:
ayol nazan niye meret diyorsun bacım..mübarek şey o mübarek...kaydirigubbakcemile3
çerez hanım çerez hanım ensenize tokat yetmedi kanımca depik geliiii:CüvCüv:
hacerciğim sende üstlerien gitme zaten depresyona girmiş kadınlar başlarına vurmuş duvara tırmanıyolar nispet yapıyosun send eçok ayıp valla :))))
valla bebk kirli doğuyormuş bunu duydum o şeyden dolayı yani
ya ne alaka arkadaşlar bebek kesenin içinde nasıl girsin meret kesenin içine hem zaten söleyin kocişlere o kadar ileri gitmesinler erken doğumu tetikliyomuş o meret dr prezervatif kullanın diyolar bilginize ama ben benim kocişe söz geçiremiyorumkorunana kadar adam manuel korunuyodu içirinin tadını alınca kendini yormuyo haspam