Yaasn Hamileyim... Eyvah Libidom Yksek :))

hayir esmacim.. burasi bir paylasim alani..
tecrübelerimi yaziyorum bende .. lütfen ama :1closedeyes:

baksana zaten samaroglani oldum.. böcük geliyo gidiyo bana vuruyo.. gikim cikiyomu hic :çok üzgünüm:

masallah deyin.. bisey olursa sizden bilirim ona göre
şakkıdı

:nazar::nazar:maşallah maşallahhh:nazar::nazar:

vvalla benimki prezervatife
gazmaskesiyle gül koklamak diyor hayatta kullanmaz

:roflol::roflol:anammmm deniz ne güldüm ya gaz maskesiyle gül koklamak haaa bizimkide kullanmıyo anacım ama önceden manueldi şimdi oda yok koyveriyo ilk başlarda bak hamile kadınlar tekrar hamile kalabiliyolarmış diye kandırıyodum ama adamda akıllı o kadar tedavi gördük bu zor oldu o nasıl olacak diye salladı

benimkinede bişiler oldu kızlar malum akrep burcu kocam cinsel konularda baya güçlü istkleri vardı ama bebekten sonra adam resmen servis dışı kaldı tutturdu günah diye 1.5 aydır güç bela ikna edebildim en sonunda bi maça ikna edebildim :DD artık bida ne zaman olur meçhulll oyyy ya sabırrr

şehnazcım sizde bizdensiniz bizde 2 günde bir yani hamilelikten önceki gibi aynen devam kocişe diyorum diyorum bunlar son turlar 7. aydan sonra yanıma bile gelemezsin o da bu son fırsatları değerlendiriyor kaydirigubbakcemile3

kızlar bu gece de şansımı deneyecem tam sakin ol kendine gel repliğini tekrarladığı anda doktora sordum iyi bile olur yapın dedi diycem bakalım tepkisi ne olacak????
yarın bu topicte flaş flaş flaş bakalım bu libidosu yüksek genç ve diri kadın kocasını kandırabilecek mi???ehueheuheuehueheu

kızlar bu gece de şansımı deneyecem tam sakin ol kendine gel repliğini tekrarladığı anda doktora sordum iyi bile olur yapın dedi diycem bakalım tepkisi ne olacak????
yarın bu topicte flaş flaş flaş bakalım bu libidosu yüksek genç ve diri kadın kocasını kandırabilecek mi???ehueheuheuehueheu

sakin ol kendine gel dediginde "ben kendimdeyim hadi sende gel " falan de..
acaba benim kocistemi bi anormallik varki ya??
:uhm: sırnaşık şey

bende bi deneyeyim..kaydirigubbakcemile3
en seksü geceliklerimle bakim kandırabilecekmiyim bu gece...:icecream:

kız internetten yazı bulalım istersen kocişine gülşah ne dersin iyi oluyomuş diye hhaha

bende bi deneyeyim..kaydirigubbakcemile3
en seksü geceliklerimle bakim kandırabilecekmiyim bu gece...:icecream:

kız internetten yazı bulalım istersen kocişine gülşah ne dersin iyi oluyomuş diye hhaha

bak gülsah hepimiz seferber olduk burda.. o mübarek sey icin ..
de.. bu kadarmi ümitsiz vaka be.. hani gecelikler giymek.. internetten yazilar falan.. vah vaaah
-tatlicadiarzu-

ne geceliği ya geceliğe ne hacet euheueheuh???yalancı da oluyom ya adamın gudubetliğinden:oklava::oklava::oklava: titre ve kendine gel Aslı seinin yapamayacağın şey yok istesen suudi arabistan kralıyla evlenirsin yürü beeeaaaa:lepi:

hani benim lazanyam,nazanım..CADIARZU
sizsiniz vahim durumda olan ayol..
durdurak demeden devam ediniiiizz...lülülülülülü
reziller,kepazeler....:mymeka:-tatlicadiarzu-
tüüüüüüüüüüü(balgamlısından):dilcikar:

abov:1shok:gacıların başlarına vurmşkaydirigubbakcemile3

uzaktan konuşması kolay....Çok üzgünüm çoook
biz mart anneleri ne kadardır içimizde biriktiriyoruz bu durumu biliyormusun sen:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama

esma la sende mibenneyaptımki
ben seni lohusayken görecem..:delphin:

böcüüüüüüüüüüüüüüüük.. böcüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüük..
lazanyadan örnek al örnek .. şutarafagitti
peeeeeh

Son düzenleme:
Back
X