- Konu Sahibi marilynmonroee1
Artık sıkıldım ya bu yaşta hayranlık mı kalır gülüşü eşine aşkı herşeyi çok etkiliyor beni ne yapmalıyım kızlar çok salakca
Yaklaşık 8 yıl
Yaklaşık 8 yıl
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar kendilerine hayran mıdır acaba? Ne yapsalar haber,nereye gitseler anında şak şak fotoğraf çekerler,etraflarında akbaba sürüsü,gerçek dost yok...Böyle hayat mı geçer? Benim de çok beğendiğim ünlüler var ama ölüyorum bitiyorum durumu yok.
Benimde beyonce ye karesi bir takintim var...
Sarkilarini dinlemeden kliplerine bakmadan geçirdiğim tek bir gün bile yoktur...
Müthiş bir kadin olduğunu dusunmusumdur hep...
ben niye ölüp bitiyorsam![]()
Benimde beyonce ye karesi bir takintim var...
Sarkilarini dinlemeden kliplerine bakmadan geçirdiğim tek bir gün bile yoktur...
Müthiş bir kadin olduğunu dusunmusumdur hep...
Kim ki o taktığın kişi?[/QUOTE ]
kime hayran olunabilirki hem bu kadar tatlı hemde bu kadar eşine aşık ailesine düşkün bi adam :/
Brad Pitt:$(
Sıradan insana takılıp kalmaktan daha iyidir. Keşke ben de ünlü birine takılıp kalabilsem :)) Takıntılıyım dedikçe daha da büyür takıntınız.Hayranım diyin kabul edin geçin.
Kesinlikle haklısın belki de hassas olduğum bi dönem
Beyonce Jay-Z ile evlendi de düze çıktı.
evli misiniz çocuğunuz var mı bilmiyorum ama sanırım boş kaldınız bu aralar biraz ona yoğunlaştınız.Annem de mark harmona aşıkmış zamanında. hatta babamı reddetmiş sevdiğim biri var diye hatta sevdiği olsa keşke düşündüğüm biri var demiş :)) böyle özgüven olamaz :)) babam gerçekten birine aşık sanmış.Annem mark harmona aşıkmış :)) o derece ileriymiş.Şimdi evlilik çoluk çocuk derken ohoo hiç bir şey kalmamış :))
Kendisi de her firsatta bunu söylüyor zaten jay z sayesinde diye ...
Ama o muhteşem sesi sarkilari yazdigi sözler klipleri evliliği insanin attixgi her adim mi doğru olur diye düşünmeden edemiyorum![]()
kime hayran olunabilirki hem bu kadar tatlı hemde bu kadar eşine aşık ailesine düşkün bi adam :/
Brad Pitt:$(