Yabancı bi ünlüye yıllarca hayran kalmak :(

marilynmonroee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
88
4
28
Ankara
Artık sıkıldım ya bu yaşta hayranlık mı kalır gülüşü eşine aşkı herşeyi çok etkiliyor beni ne yapmalıyım kızlar çok salakca
Yaklaşık 8 yıl

Son düzenleme:
Onlar kendilerine hayran mıdır acaba? Ne yapsalar haber,nereye gitseler anında şak şak fotoğraf çekerler,etraflarında akbaba sürüsü,gerçek dost yok...Böyle hayat mı geçer? Benim de çok beğendiğim ünlüler var ama ölüyorum bitiyorum durumu yok.

Benimde beyonce ye karesi bir takintim var...

Sarkilarini dinlemeden kliplerine bakmadan geçirdiğim tek bir gün bile yoktur...

Müthiş bir kadin olduğunu dusunmusumdur hep...

Sıradan insana takılıp kalmaktan daha iyidir. Keşke ben de ünlü birine takılıp kalabilsem :)) Takıntılıyım dedikçe daha da büyür takıntınız.Hayranım diyin kabul edin geçin.

Kesinlikle haklısın belki de hassas olduğum bi dönem

evli misiniz çocuğunuz var mı bilmiyorum ama sanırım boş kaldınız bu aralar biraz ona yoğunlaştınız.Annem de mark harmona aşıkmış zamanında. hatta babamı reddetmiş sevdiğim biri var diye hatta sevdiği olsa keşke düşündüğüm biri var demiş :)) böyle özgüven olamaz :)) babam gerçekten birine aşık sanmış.Annem mark harmona aşıkmış :)) o derece ileriymiş.Şimdi evlilik çoluk çocuk derken ohoo hiç bir şey kalmamış :))

evli misiniz çocuğunuz var mı bilmiyorum ama sanırım boş kaldınız bu aralar biraz ona yoğunlaştınız.Annem de mark harmona aşıkmış zamanında. hatta babamı reddetmiş sevdiğim biri var diye hatta sevdiği olsa keşke düşündüğüm biri var demiş :)) böyle özgüven olamaz :)) babam gerçekten birine aşık sanmış.Annem mark harmona aşıkmış :)) o derece ileriymiş.Şimdi evlilik çoluk çocuk derken ohoo hiç bir şey kalmamış :))

Hayır 18 yaşındayım bi kez görmeyi istiyorum İnşallah :(

Kendisi de her firsatta bunu söylüyor zaten jay z sayesinde diye ...

Ama o muhteşem sesi sarkilari yazdigi sözler klipleri evliliği insanin attixgi her adim mi doğru olur diye düşünmeden edemiyorum;)

Şu an kendi alanında ondan iyi sahne şovu yapan yok doğru.Ama ben metalciyim hihoho \m/

Brad Pitt'i yakışıklı bulmadığımı söyleyince ne tepkiler almıştım arkadaş ortamında pehh :ssz: Zevkler işte..Sarı pipi gibi adam,göğsündeki kıllar ağardı ayol :1: Bence de hassas bir dönemdesin.

Bende öyle çok takıntılı sevdiğim ünlüler oldu. Leonardo DiCaprio, Micheal Schumacher İbrahim Kutluay başka unuttum ne severdim yahu.. O hele Leonardo'nun filmlerini izleyemezdim heyecanlandığımı hatırlarım :D Ama lise yılları tabi ergen dönem. Şimdi öyle ünlü fanatikliğim yok anladımki kendime eş olarak çizdiğim profili o ünlüye giydirmeye çalışıyorum. Aslında düşündüğümle o gerçek kişi arasında hiç alaka yok.

Yorum yapmayacaktım ama hayran olduğun ünlüyü okuyunca yazayım dedim :1:

Bende 14 15 yaşlarında Brad Pitt aşığıydım. Posterler, filmler, biografi, evlilikleri. Takıntılı bir şekilde takip ediyordum sürekli. Çok beğeniyordum adamı. 18ime kadar sürdü bu. Sonra baktım adam yaşlandı Ashton Kutcher'ı beğenmeye başladım. Hatta sırf ona tıpa tıp benziyor diye otobüste görüp tanıştığım, sonrada bir süre birlikte olduğum biri vardı :27:
Birşeyler hissettiğimden değil, sadece benziyor diye.

Şuan yaş 22 geçti tabi. :) Hayatları ekranda göründüğü gibi değil ki.
Çoğu genelde madde bağımlısı, kompleksli ve sorunlu insanlar.

Son düzenleme:
ben de Aamir Khan'a bayılıyordum.Gerçi filmlerinin hepsinia ağzım kulaklarımda izliyorum yine :) babam yaşında oldugunu bilsem de ayrı bir hayranlıgım var kendisine.eşi hakkında güzel bir röportajı vardı inşallah hep mutlu olurlar derim hep :1:

Son düzenleme:
Back
X