- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.871
- 178
- Konu Sahibi marilynmonroee1
Birçok insan bu hamileligin fake oldugunu düsünüyor. Nedenmi? Bir hamilelik bir kadinin vücüdünü mahv edebilir. Ondan dolayi bir çok kisi Beyonce'nin "surrogate mother" kullandigini düsünüyor. Yani tüp bebek yapildi fakat baska kadin tasidi bebegi. Ondan dolayi eger kizi Beyonceye benziyebilir, ni genler ayni. Görünteler zaten ortada. Siz hiç hayatta bir hamile kadinin oturdugunda karninin katlandigini gördünüzmü? Ve üstelik, hollywood'a birçok ünlü bu yöntemi deniyor.
Hayir, ben bir zaman önce grubun ayrilma konusu üzerinde bir belgesel görmüstüm. Ve o iki kis haberleri olmadan bile kapidisi edilmisti. Kendileri grubtan atildiklarini "say my name" videosunu gördükten sonra fark etmislerdi. Ve onlar bunu kendisi anlatiyorlar. Fark ediyorsan, destiny's child zamaninda hep sarkilari daha çok beyonce söylüyordu, digerleri hep geri planda.
Hatta bazelari Beyoncenin illuminati ve satanik olduklarini düsünüyorlar.
http://www.youtube.com/watch?v=21GOSnJc4Mg
Bunlar ne kadar dogru elbette bilmiyorum. Beyonce'nin sesi çok güzel fakat benim kizim olursa Beyonceyi begenme yerine, zerrin özer, sezen aksu, adele, emeli sande,.. gibi isimleri begenmesini isterdim. Bir kadin gayelerine yari çiplak olmadanda olusabildiklerini ögretmek isterim.
Birincisi bircok video ustunde oynama yapılabilir ama beyoncenin hamile karninin olduğu videolarda var ama hicbirimiz bu video mu o videolar mi gerçek bilemeyiz.. Ayrica cok kilolu halleride var madem tasittirdi o kadar kiloyu almasaydi keske

Destiny Child beyonce hep on plandaydi cnku şarki sözleri ve en iyi ses ona aitti eğer Beyoncé olmasaydi destiny child diye bir şey olmazdi ki siz nereden takip ediosuniz bilmiyorum ama daha gecen konserinde bile hemen kenarda alkisliyorlardi hala çok çok yakin arkadaşlar beyoncenin her albümünde de yardimcilar ve beyonce bunun için herzaman onlara ttesekkur eder sahneden pek dislanmis gibi durmuyorlar yani

Ben türk sanatcilarini da dinlerim tabi ki ama bir kizim olsa... 15 yaşi dan beri dunyayi sallayan....20 yasindan beri ayni adamla beraber olan..
sahneyi sadece şarki söylemek olarak görmeyip dünyada ilkleri sahne sovlari yapan...ve o hareketlere rağmen nefes nefese kalmayip hala bagira bagira şarki söyleyebilen tek kadini da dinleyip tanimasini isterim neden olmasin....
Kim ne derse desin beyoncenin gerçek bir basari öyküsü var ve bence bu sektörde gelmiş geçmiş en saygin duruşa sahip tek sanatci...