arkadaslar merhaba, araniza yeni dahil oldum aslinda takip ediyordum sizi ama uyeligim bugune nasip oldu.bu arada ilk konu basligimin bu olmasida biraz garip farkindayim ama idare edin lutfen:):)ayrica bu konu basligi daha once vardi ama sanirim kapanmis. simdi sizin yardimlariniza ve onerilerinize cok ihtiyacim var. suan bi sevdigim var ve pakistanli. internet uzerinden ingilizce gelistirmek adina baslamistim konusmaya. ama hic tahmin etmedigim sekilde cok sevdim ve baglandim ayni sekilde o da. simdi bunu aileme nasil anlaticam hic bilmiyorum. onlarin tepkisi buyuk olcak eminim. internet uzerinden tanismis olmam bile onlar icin buyuk bi problem olcak bu durumu nasil atlaticam hic bilmiyorum. ayrica tabiki kultur farki dil farki. benim turkiyeden ayrilacak olmam. bunlari aileme nasil kabul ettiricem. cunku ben anlasabiliyorum tamam ama benim ailemin ingilizcesi yok nasil arastircaklar nasil olcak hiccc bilmiyorum cikilmaz bi durum icindeyimm... arkadaslarimm cok umitsiz bakiyolar bu olaya. ama tam sevmeyi unuttugum bi anda cikti karsima ,o duygularimi yeniden canlandirdi kimseyi sevemiyodum. simdi onu apayri seviyorum. ailem de sonucta onun ailesiyle konusmayi isticek tanimak isticek. ama nasil olcak. benim durumumda olan arkadaslar var mi? veya olmayan ama beni anlayabilen arkadaslarin onerileri nelerdir? simdiden cok tesekkur ederim herkese..