yabanci damat guncel

Canim biz turkiyede geçinemiyoruz kocalarimizla anne babamiz arka mahallemizdeyken bile sen ne diyosun annenin kabullenisi seni cesaretlendirmesin bende evlenmeden once herseye raziydim gozumu karartmistim ama oyle olmuyorkendini yakma duygularinin esiri olma pakistana gitme kesinliklee karsiyim o erkegide hayatindan cikar at annenin istedigi biriyle evlen ( bilhassa çopsuz uzum olsun )

Canim biz turkiyede geçinemiyoruz kocalarimizla anne babamiz arka mahallemizdeyken bile sen ne diyosun annenin kabullenisi seni cesaretlendirmesin bende evlenmeden once herseye raziydim gozumu karartmistim ama oyle olmuyorkendini yakma duygularinin esiri olma pakistana gitme kesinliklee karsiyim o erkegide hayatindan cikar at annenin istedigi biriyle evlen ( bilhassa çopsuz uzum olsun )
ama ama ben oyle sevmeden asik olmadan evlenemem ki :( aski da cok zor buldum. bide yok pakistana kesnlkle gitmicem. sadece onu braz daha iyi tanicam. suan kesn karar vermedim. sadece vazgecicek durumda degilm cunku her sey cok olurunda gidiyo.. :/ dagol yinede yorumun icin dusucncen icin tesekkr ederim... hayirlisi olsn hepimizin hakknda...

bir kere derken bir gunluk bir gorusme degildi. bir kere geldi turkiyeye 2 hafta kadar kaldi. her gun gorustuk. onun ruhu benim ruhuma cok yakin ve boyle bi duyguyu yasamadim daha once. cok baglandim. mantigimla duygularim arasnda catisma yasiyorum. ama insan aski cok zor bluyo bunu da biliyorum onu anlayan dinleyen seven ayni seyleri ayni anda dusunup farkedebilen insani bulmak cok zordu. 2 senedir konusuyoruz. bu sene anlatmayi dusunuyorum aileme o da annesiyle beraber gelcek. onun ailesi zaten biliyolar beni. ama benim ailem icin cok zor olcak bi durum. kafam karmakarisik arkadaslar.. :KK43:
O gelsin arkadaşım...bence yapamazsın Pakistanda. Nerede yaşıyorsun şu an? Hem ailenin bırakıp, hem yabancı bir kültüre alışman zorken, bir de yaşayacağım yer Pakistan diyorsun. Çok iyi düşün.

Evlensenız de Pakistan'a gitme bence. O gelsın Türkiye'de yasayın. Pakistan kısmı bıraz korkuttu benı :( pakistanlılar Türkiye'yi Türkleri Atatürk'ü cok severler. Cok kıtap okudum onlar hakkında, ama pakıstana yerlesme kısmı bıraz sıkıntı bence

pakistanlı deyince aklıma bir blogger geldi onunda eşi pakistanlı ve bir pakistan seyahatlerinde yasadıklarını anlatmıstı hayat sartları gercekten cok zor orda. onun tr de yaşaması mumkunse belki daha kolay olabilir
Londrada bir turk kizi
esi Pakistanlı evet o bayanin
pakistanlilar musluman sanirim
din konusunda zorluk yasamazsiniz
ama o ulke karisik biraz yasanmasi zor

Canım hep Türkiye'de görüştük diyorsun ama insanların kendi memleketinde, kendi kültürlerinde tanıman lazım bence. Özellikle Pakistan gibi bir ülkede erkek arkadaşın burada davrandığı gibi davranmayacaktır sana. Bırak Pakistan'ı, Türkiye'de kadına değer verilmeyen ailelerde yetişenler bile ailelerinin yakınlarında tamamen değişiveriyorlar. Bence ya burada kalmanıza ikna et, ya da çok iyi düşünüp öyle karar ver.

Pakistan keskin çizgileri olan bir ülkedir,halk arasında ki uçurum pek bi belirgindir..bi nevi kast sistemi hüküm sürüyor zengini gerçekten zengin fakiri ise gördüğünüz fakirlerden bile sefildir..ortadoğunun en stratejik noktalarında gizli bir karmaşa hakimdir..bir Türk kızı olarak orada yapabileceğini sanmıyorum bence ülkemizde yaşaması için ikna etmelisin..tabiki burada yaşayabilecek meziyetleri mevcutsa ..Ülkemizde yaşarsa iş yapabilir mi hangi sektörde çalışabilir hepsini hesaplamalısınız,ha gel deyince gelinmez malum inşallah olur hakkınızda hayırlısı...

fakat Pakistan ile tayvan arasında çok fazla fark mevcut...Pakistan tam ataerkil bir yapıya sahipiken tayvan daha eşitlikçi bir halka sahiptir ;)

ne var yahu bu pakistanlılarda, bir arkadaşım da vurulmuştu pakistanlı bir çocuğa üstelik de pakistana gitmeyi bile düşünmüştü. Arnavut kendisi italya'da yaşıyor. Ama sonra ayrıldılar hala ondan bahsederken gözleri dolar.

Ikiniz için de Ingilizce yabancı dil.
Çok iyi anlasmanizin nedeni aslında birbirinizi pek de anlamıyor olusunuz.
Pakistan les gibi bir ülkedir.
Pakiler beyaz ten hastasidir. Müslüman ve beyaz kız her Pakistanlı erkegin gönlünde yatan aslandir.
Irkçı gibi görünmek istemem, değilim çünkü.
Ama Pakistan be canım, başka bir galaksiye gelin git daha iyi olur.

ne var yahu bu pakistanlılarda, bir arkadaşım da vurulmuştu pakistanlı bir çocuğa üstelik de pakistana gitmeyi bile düşünmüştü. Arnavut kendisi italya'da yaşıyor. Ama sonra ayrıldılar hala ondan bahsederken gözleri dolar.
canim ya bence pakistanli olmasiyla alakasi yok baska pakistanlilarda tanidim hicbiri sevgilim gibi degil, hangi irktan oldugu onemli degil, senin kalbine dokunabilmisse iste bu baglar seni ona. ki bunu bulmak cok zordur:)

honey bee honey bee sevgilinle Türkiye'de yaşama konusunu konuştun mu canım? Yeni gelişmeler var mı? Yavaştan Türkçe ögrenmesini de rica edebilirsin en azından bi temel oluşturabilir.

nasıl böyle çabuk güveniyorsunuz?

Gerçekten ne hissettiğini sen biliyorsun ama iyice tanımadan karar verme derim. Yabancı kızla evlenip Türkiye'ye yerleşen kızlar oluyor da sen oraya taşınacaksan ayak uydurabilecek misin? Ne kadar süredir tanıyosun okuduğum kadarıyla bir kere görmüşsün. Bir de ailelelerin anlaşması konuşmalarından önce senın hayatın değişecek bu daha önemli belki duygular bunların görülmesini engelliyodur. Hayırlısı olsun.

Ikiniz için de Ingilizce yabancı dil.
Çok iyi anlasmanizin nedeni aslında birbirinizi pek de anlamıyor olusunuz.
Pakistan les gibi bir ülkedir.
Pakiler beyaz ten hastasidir. Müslüman ve beyaz kız her Pakistanlı erkegin gönlünde yatan aslandir.
Irkçı gibi görünmek istemem, değilim çünkü.
Ama Pakistan be canım, başka bir galaksiye gelin git daha iyi olur.

Cok dogru soylemissiniz.

Pakistan les, hijyen 0mis bunu bana Pakistanli bir insan soyledi. Bana demisti ki, sen orda 1 gun yasayamazsin, hamambocekleri, fareler sokaklarda geziyor.

Bence adam buraya gelsin, ailen de gonul rahatligiyla kabul eder.

arkadaslar merhaba, araniza yeni dahil oldum aslinda takip ediyordum sizi ama uyeligim bugune nasip oldu.bu arada ilk konu basligimin bu olmasida biraz garip farkindayim ama idare edin lutfen:):)ayrica bu konu basligi daha once vardi ama sanirim kapanmis. simdi sizin yardimlariniza ve onerilerinize cok ihtiyacim var. suan bi sevdigim var ve pakistanli. internet uzerinden ingilizce gelistirmek adina baslamistim konusmaya. ama hic tahmin etmedigim sekilde cok sevdim ve baglandim ayni sekilde o da. simdi bunu aileme nasil anlaticam hic bilmiyorum. onlarin tepkisi buyuk olcak eminim. internet uzerinden tanismis olmam bile onlar icin buyuk bi problem olcak bu durumu nasil atlaticam hic bilmiyorum. ayrica tabiki kultur farki dil farki. benim turkiyeden ayrilacak olmam. bunlari aileme nasil kabul ettiricem. cunku ben anlasabiliyorum tamam ama benim ailemin ingilizcesi yok nasil arastircaklar nasil olcak hiccc bilmiyorum cikilmaz bi durum icindeyimm... arkadaslarimm cok umitsiz bakiyolar bu olaya. ama tam sevmeyi unuttugum bi anda cikti karsima ,o duygularimi yeniden canlandirdi kimseyi sevemiyodum. simdi onu apayri seviyorum. ailem de sonucta onun ailesiyle konusmayi isticek tanimak isticek. ama nasil olcak. benim durumumda olan arkadaslar var mi? veya olmayan ama beni anlayabilen arkadaslarin onerileri nelerdir? simdiden cok tesekkur ederim herkese..
can alıcı soru: sen bu insanla kaç kere yüz yüze geldin?

benim de erkek arkadaşım pakistanlı, honey bee lütfen bu konu hakkında konuşabilir miyiz? ilişkiniz hakkında herhangi bir gelişme var mı?

Back
X