- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
NeyiAnlamadim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NeyiAnlamadim![]()
Kizlaaaar ay cok heycanliyim yarin insallah sevgilimle tanisicaaaaam,
Kendisi bilmiyo sevgili olduğumuzu zamanla ögrenir artık hem supriz olur
Simdiiii bu sevgilicigim amerikali simdi ben kiskanilmayi cok severim hic sevgilim olmadigi icin boyle bir aclik var bendeay ama bu acaba hic kiskanmaz mi ki beni yaa oyle giyim kusam degil ne bilim simdi 18lik çitir kiziz bizimde bi alicimiz oluyo haniii
onlardan kiskansin istiyorum hic amerikali tanidigi olan var mii bunlarin kiskanma duygulari domuz eti yiye yiye kayip mi olmus oyle bi inanc vardi
(saka tabi)
Simdi bana diyceksinizki baska derdin mi yok ayrıca daha dereyi gormeden pacalari niye sıvıyosun, kizlar ne yalan soylim baska isim gucum yok daha dersler yogunlasmadive hayal etmesi bile guzel
Ay bide bide ben mi gidiyim yanina tanismaya sizce yoksa onu mu beklim ya gelmezseve turkce bilmiyo benimde ingilizcem berbat i go we go ne anlarsa artık
![]()
kız o ne demek oyle "sevgilimle tanışıcam"
Valla canım amerikalı tanıdıklarımı gözden geçiriyorum hani hepside bayan. Gerçi bizdeki trip olayına alışık değiller, yani "aşkısı beni eve bıraksana " dediğinde, "neden bin metroya git işte." falan diyebilir.
Bir de "her kuşu tuttuk , leylek kaldı." lafı vardır. Adamı bir incele önce, kıskanması kusur kalsın.
ben de olayın başını pek anlamadım,sevgili misiniz,tanışıyo musunuz yoksa sadece hayal tarzı bir şeymi.Evet pek ince düşünmüyolar, bende tripcan biseyim heralde kendi kendime trip atar dururum ruhu duymaz cok kotu ya![]()
TamamTelefondan giriyorum smiley koyamıyorum siliniyor anında böyle de kendimi çok ciddi hissediyorum sen yorumlarımın sonunda var farzet artık
Derdinizi anlamamistim ama yorumlardan sonra anladim. Bastabhayal kuruyosunuz sanmistim
Bir insanın, birinin sevgilisi olduğunu nasıl bilmeyecegini.
Espri yaptım ???? Insallah oluruz/olucaz anlaminda
dil bilmeden nasıl anlaşmayı düşünüyorsun bilmiyorum ama tarzanca muhabbet bir süre sonra sıkar.. etrafında ki erkeklerden kıskanmasını beklemiyorsun değil mi? hele hele daha level 1 deyken![]()
Derdinizi anlamamistim ama yorumlardan sonra anladim. Bastabhayal kuruyosunuz sanmistimsiz bu ozguvenle ooo herkesi ayarlarsiniz. Bol sanss
![]()
Türkden hayır yok zaten gazeteleri okumuyormusun her gün bi şiddet cinayet haberi aman aman iyi bulmuşsun amerikalıyı haydi hayırlı olsun :))