• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabancı Damat

Saka bi yana cok iyi olur her sey insallah istediginiz gibi. Ozguven cok ama cok onemli. Bu isin guzellikle boyla posla alakasi yok. Ask baska bi sey..

Arkadasimin eşi Amerikali. Dozunda kiskanc. Ama bizim eniste müslüman. Yani gencken Islami seçmiş ve arkadasimla karsilasmislar evlenmisler.
Insanina göre değişir. Bilemeyecegim. Ama dilini tam olarak bilmediginiz birisiyle pek anlasamazsiniz. Sonucta insan kendi dilinde bile aşkı anlatamiyorken bi de başka dilde cok zor olur.
Ayrica nasil oluyor da sevgilisi oldugunuzu bilmiyor? Anlayamadim da..

Ayni olay için her gün yeni bir konu mu acacaksin ?
Ayrica dil bilmeden nasıl sevgililik hayali kuruyorsun ki, nefes alsa yeter diyen krolardan hiç farkın yok suan

Ne diyosunuz ya kro mro insan gibi bisey anlattim dertleselim dedim abaza yaptiniz bukadar insan varken ondan hoslandim hoslanirken dili ne diye bakilmiyo bilmiyosaniz soyliyim bu ne ya yazdigima pisman oldum
Ayrica dunki konumla bunun bi alakasi yok?

Canim bir de bu sevgililik olayina bir Türk erkeğiyle adım atsan daha iyi olmaz mıydı? Yani ilk seferde bir Amerikalı... Başka kültürden, dinden ve çok bilmediğin dilden bir insan... Ya bu arada ben Türk erkeklerinin öyle dendiği gibi kötü olduğunu da düşünmüyorum. Her milletin erkeği içinde iyisi var kötüsü var. Centilmen, efendi, saygılı dolusuyla Türk erkeği de var. Karını döven aldatan dolusuyla Amerikalı erkek de var. Yani insan hangi ülkede yaşarsa o ülkenin kötü yanlarını görüyor, her milletin kadını o milletin erkeğinden şikayet eder. :KK53: Türk erkeği iyidir iyi. :D

Son düzenleme:
Canim bir de bu sevgililik olayina bir Türk erkeğiyle adım atsan daha iyi olmaz mıydı? Yani ilk seferde bir Amerikalı... Başka kültürden, dinden ve çok bilmediğin dilden bir insan... Ya bu arada ben Türk erkeklerinin öyle dendiği gibi kötü olduğunu da düşünmüyorum. Her milletin erkeği içinde iyisi var kötüsü var. Centilmen, efendi, saygılı dolusuyla Türk erkeği de var. Karını döven aldatan dolusuyla Amerikalı erkek de var. Yani insan hangi ülkede yaşarsa o ülkenin kötü yanlarını görüyor, her milletin kadını o milletin erkeğinden şikayet eder. :KK53: Türk erkeği iyidi iyi. :D

Tabi ki katiliyorum size ben zaten ırk ayrimi yapmiyorumki ben de gorunce ondan hoslandim napiyim:KK23: ama evet cok buyuk farkliliklar var oyuzden keske turk birisi olsaydi diyorum bende

Zaten ciddi ciddi anlatmiyorumki once bi tanisma tanima asamasi var tabiki :)
Ben sadece hoslandim huyu da huyuma olursa gelecek sevgili adayim iste:KK23:
Dil olayının üstüne ciddi anlamda düşmen gerekiyor, How are you vs ile götüremezsin işi, ciddi ciddi bu adamlar günlük hayatta ne konuşur, espri anlayışları nedir, nelere gülerler, hatta ve hatta ülkelerindeki gündemi de az biraz bilmen gerek. :KK14:

Back
X