- Konu Sahibi anabelmontero
Hayir! Citirsiniz! Guzelsiniz ve ozelsiniz! Icime terapist kactiÖyle citirim mitirim dedigime bakmayın saka olarak yazdim yoksa tam tersi hic 0 ozguvenliyim eski konularımda vardir hatta![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir! Citirsiniz! Guzelsiniz ve ozelsiniz! Icime terapist kactiÖyle citirim mitirim dedigime bakmayın saka olarak yazdim yoksa tam tersi hic 0 ozguvenliyim eski konularımda vardir hatta![]()
+1 ben de anlamadım :)vay be benim dışımda herkes anlamış konuyu kendimi epey saf salak hissettim
neyse dilini öğrenince o da olur diyerek başarılar diliyorum.
Ayni olay için her gün yeni bir konu mu acacaksin ?
Ayrica dil bilmeden nasıl sevgililik hayali kuruyorsun ki, nefes alsa yeter diyen krolardan hiç farkın yok suan
Sende bu coşku varken İngilizceyi üç günde söker iki aya da adamı sünnet ettirirsin![]()
Saka bi yana cok iyi olur her sey insallah istediginiz gibi. Ozguven cok ama cok onemli. Bu isin guzellikle boyla posla alakasi yok. Ask baska bi sey..
Ogrenicem insallah calisiyorumşakası güzel ama dil bilmeden değil sevgili arkadaş blie olamazsın![]()
Türk hanzolardan iyidir. Ancaaak, dediğin gibi dereyi görmeden paçayı sıvama.
peki konuştunuz mu hiç?Ogrenicem insallah calisiyorum![]()
Canim bir de bu sevgililik olayina bir Türk erkeğiyle adım atsan daha iyi olmaz mıydı? Yani ilk seferde bir Amerikalı... Başka kültürden, dinden ve çok bilmediğin dilden bir insan... Ya bu arada ben Türk erkeklerinin öyle dendiği gibi kötü olduğunu da düşünmüyorum. Her milletin erkeği içinde iyisi var kötüsü var. Centilmen, efendi, saygılı dolusuyla Türk erkeği de var. Karını döven aldatan dolusuyla Amerikalı erkek de var. Yani insan hangi ülkede yaşarsa o ülkenin kötü yanlarını görüyor, her milletin kadını o milletin erkeğinden şikayet eder.Türk erkeği iyidi iyi.
![]()
git bi hi falan de hayal kurmakla olmaz..Sadece küçük bakismalar![]()
git bi hi falan de hayal kurmakla olmaz..![]()
Dil olayının üstüne ciddi anlamda düşmen gerekiyor, How are you vs ile götüremezsin işi, ciddi ciddi bu adamlar günlük hayatta ne konuşur, espri anlayışları nedir, nelere gülerler, hatta ve hatta ülkelerindeki gündemi de az biraz bilmen gerek.Zaten ciddi ciddi anlatmiyorumki once bi tanisma tanima asamasi var tabiki :)
Ben sadece hoslandim huyu da huyuma olursa gelecek sevgili adayim iste![]()
Yabanci damat bu konuyu okusa nedusunnursu acaba merak ettiimm...