• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabancı erkeklerle sevgili olanlar

Nisanlim ingiliz orta derecede kiskanc, cok sakaci, sosyal, cocuklarla arasi mukemmel, inatci :KK67:, alkole bayilir ben de icersem sevinir, bulasik camasir yikar utu yapar kahvalti hazirlar yatagi toplar (her zaman degil ama yapincada gocunmaz) cok neselidir onu hep guler yuzuyle hatirlarim (ben turkiyedeyken). Hesap oder ama ben odersem engellemeye calismaz gayet normal burda sevgililer kendi ictiklerini yediklerini oduyorlar hatta barda sira ile herkes digerlerine icki ismarliyor. Kiyafetime karismaz hep bakimli guzel ve seksi olmami ister :p gegirmek, peceteye Burun sumkurmek gayet dogal.

Merak ettim yabancıyı sevgiliyi nerden buldunuz bende çok isterdim yabancı sevgilim olmasını.

Dini yonden sıkıntı yaşadınız mı ?
Benim sevgilim ingiliz ve gercekten kıskanc. Cok kavga etmisizdir bu yuzden. Sorun güvensizlik değil cok sevgiden diyo her zaman. Ama diger bir yonden Giyimime asla karısmaz eger seni mutlu ediyorsa sorun yok der her zaman. Kıskanclıgı diger erkeklere karsıymıs.
Suna da deginmek istiyorum ki Cevremdeki insanlar sevgilimin ingiliz oldugunu ögrenince tek sordukları 'dil sorun olmuyormu?'. Benim su ana kadar tek bi sorunum bile olmadı ama ona türkceyi de ogreticem insallah :) 1 yıldır beraberiz ve super gidiyo iliskimiz. simdiye kadar ki en uzun soluklu iliskim. Ayrıca kendisi yetistigi ortamdan gelen bi alıskanlıkla gercekten cok kibar. Arada saygı oluyor.

iPhone 'den Kadınlar

Son düzenleme:
Türkiyedemi tanıştınız ?
Merhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza. Benim erkek arkadaşım ukraynali tam 1yil 8aydir beraberiz. Allahima çok şükür cok mutluyuz. Ben ondan önce ask sevgi nedir tatmamisim 23yasindayim bu arada. Insallah seneye yazin evlenmeyi düşünüyoruz . Ben sadece sunu soylemek istedim birini sevdiginiz zaman kim nereli hangi dinden bunlarin hepsi sacma sapan birer soru oluyor hayatinizi baskalarinin size koydugu kisitlamalar ile yasamayin hepimiz kadiniz ve bunu bize en iyi sekilde hissettirecek erkekler olmali hayatimizda. Asla bir irka genelleme yapmayin her milletin iyisi var kötüsü var. Hepinize mutluluklar diliyorum

Türkünü bulduk yabancısı kaldı :halay::halay: O değilde bende isterdim şahsen, ingilizcemde var anlaşmak sorun olmazdı :D

şimdi taşlancam ama ben yabancılara aday gözüyle bile bakamıyorum
dini yönden :bicak::oops:

Kultur farkı elbette var ama kıskanclık olsun sahıplenme olsun vb konular tamamıyla kısının kendısı ıle alakalı. Turkıye de ıyı erkekler oldugu gıbı kotu erkekler nasıl bulunuyorsa yurtdısında da aynıdır dedıgım gıbı kısılık, karakter meselesı.

Tam olarak nereli sevgiliniz

Back
X