- Konu Sahibi destegulcan
-
Evet canım bır sure daha buradayım yurt ımkanım da yok. Tesekkur ederım ınsallah.Yurt imkanında yok anlaşılan
Uzun süreli ordasın sanırım,keşke erasmusla falan bir yıllığına gitmiş olsaydın
İnsanın evinde de huzuru olmayacaksa nerede olacak
Üzüldüm,umarım bi yolunu bulursun
Sansın bol olsun kafan rahat olacak en azından.Ben bu yaz ingiltereye gidiyorum ama Cambridge'e boyle şeylerle karşılaşmamak icin maalesef uc hafta icin 15 bin lira para ödeyeceğim. Daha onceden acı tecrube..
ay bi kere gumtree den buldugum bır odadan benı dolandırmaya calıstılar o yuzden cok korkuyorum ama yıne de bakarak oluyorum cevreye ya bu deveyı guducem ya bu dıyardan gıdıcem artık napıyımAslinda oda bulsan bile ulasim pahali biliyorsun. Yinede odalara bak internette gum tree de filan. Belki sansin acilir oralarda bulursun.
ay bi kere gumtree den buldugum bır odadan benı dolandırmaya calıstılar o yuzden cok korkuyorum ama yıne de bakarak oluyorum cevreye ya bu deveyı guducem ya bu dıyardan gıdıcem artık napıyım
hem ingilizce hem de master için, sen ne yapıyorsun canım burada?
canım benım durumunda bırı ıcın bırakıp gıtmek hıc kolay degıl hangı ulkede yasıyorsun bılmıyorum ama burada ben okuldan burs aldım da geldım aksı takdırde zaten aılem bunu karsılayamazdı aylık da 500 poundla gecınmeye calısıyorum 300 u kıra zaten hıc bır yere gıtmıyorum ınanır mısın arkadaslarım her hafta partılere baska sehırlere gıdıyorlar ben daha hıc bır yer gormedım gormeyeyım onemlı degıl keske evde huzurum olsaydıcanım ben de yurtdışında yaşıyorum ama neyse ki benim ev arkadaşlarım çok temiz insanlar, başka türlü olsaydı herhalde hemen herşeyi bırakıp geri dönerdim, inşallah sen de benim ev arkadaşlarım kadar temiz ev arkadaşları bulursun..
inşallah canım, cok sagolasın.canım gercekten de cok uzuldum halinekeşke bir iş bulabilsen, belki o zaman her şey daha kolay olur. ben ingiltere'de değilim, o yüzden orayı çok fazla bilemiyorum. Ama orada yaşayan tanıdıklarım vardı, geri döndüler, umarım sen kalabilirsin, her yerde çok fazla türk var. Eminim orada da öyledir. Kendine türk arkadaşlar bul, hiç değilse yalnız kalmazsın, derdini anlatabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?