E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Suan izliyorum.Benimde esim yabanci.Yabanci damat yani sırnaşık şey ilgimi cekti.Bakalim nasil bir program olacak.Ama tahmin ediyorum.Olayi yine showa cevirecekler.Bir isimizide adam akilli yapsak.Reyting ugruna sacma sapan diyaloglara girilmese.
Bende izliyorum suan, hatta esimle diyoduk keske yabanci damat olsaydi dahami degisik olurdu kaydirigubbakcemile3
Ben seviyom kiz polemik filan tadi tuzu oluyo bol kavga seyrederiz kaydirigubbakcemilehihoyyytkaydirigubbakcemile5
Ama kizlarin hepside cok güzeller ya:jeyyar::icecream:
Azicik izledim cok sacma geldi, kaynanalar ingilizce bilmiyor, gelinler türkce :) nasil anlasacak bunlar...
Hollandali kiz dedi zaten türk anneleri ogullarini cok sahipleniyor, serbest biraksinlar
Basda güler yüz sonraaaaakaydirigubbakcemiledelikafaduldenkaydirigubbakcemile:mymeka:
Simdiye kadar En cirkinide rusya ne is?? rusyanin en cirkinimi gelmis ne???:roflol:
Hollandali ve latvinya güzeller yaf
Kizin biri dedi ya vucut diliyle kaydirigubbakcemile2
Zaten konusmasalarda olur :mymekaatküt yeter:roflol:
Cok dogru bir tespit derinsu cum, iyikide anlamiyolar , daha az kavga ederler....
Azicik izledim cok sacma geldi, kaynanalar ingilizce bilmiyor, gelinler türkce :) nasil anlasacak bunlar...
türk erkeği diye onları mı koydular kızlar şok oldu valla. artık nasıl erkek bekleyip kanıp geldilerse birtanesi var çakma emre altuğ kızlar onu beğendi onu kapışırlar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?