Yabanci gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Yabancı Gelin

Kizlar bu aksam basliyordelikafadulden

Star TV ekranlarında kısa zamanda tiryakisi olacağınız yepyeni bir program!Yepyeni bir yarışma: Yabancı Gelin!

Sunuculuğunu Sema Öztürk’ün yapacağı programa dünyanın farklı ülkelerinden genç kızlar evlilik hayallerini gerçekleştirmek için Türkiye’ ye geliyor…
Ayrı ülkelerden, ayrı kültürde, ayrı dillerde, ayrı renklerde kızlar evlilik umutlarına kavuşmak için kilometrelerce uzaktan gelecekler ve Türk gençleri ile buluşacak.

Kameralarla dolu bir evde yaşayıp, kendilerini hem Türk gençlerine, hem de annelerine beğendirmeye çalışacak.

Yarışmacı olan her Yabancı Gelin adayı , 3000 Euro almaya hak kazanırken, yarışmanın birincisi olan çifte 50.000 Euro ödül verilecek. Yabancı Gelin Yarışması ekranların yeni favori yarışma programı olmaya aday. Yabancı Gelin Yarışmasını kaçırmayın.

anaam gelin kaynana kabusu gerimi dönüo ne ....bu avrupalı gelinler çok çekecek Türk kaynanalardan ben diyeyim size...bakalım izleyip görücez

Evet geri geliyooo
Ben bakicam güzel olur hadi baslasin kavgalardelikafadulden:mymeka:

Suan izliyorum.Benimde esim yabanci.Yabanci damat yani sırnaşık şey ilgimi cekti.Bakalim nasil bir program olacak.Ama tahmin ediyorum.Olayi yine showa cevirecekler. Bir isimizide adam akilli yapsak.Reyting ugruna sacma sapan diyaloglara girilmese.

bende merak ettim şimdi kaynana semra sendromundan sonra bakalım ne çıkacak

Bende izliyorum suan, hatta esimle diyoduk keske yabanci damat olsaydi dahami degisik olurdu kaydirigubbakcemile3

Ben seviyom kiz polemik filan tadi tuzu oluyo bol kavga seyrederiz kaydirigubbakcemilehihoyyytkaydirigubbakcemile5

Ama kizlarin hepside cok güzeller ya:jeyyar::icecream:

Evet güzeller yanliz yazik yaa hepside kayinvalide adaylari icin cok iyi,güler yüzlü,sicak kanlilar diyorlar.Ayyy canimm yaa bilmiyorlarmi bizde kaynanalar dünyaca ünlü.:hooray:Bir iki gün sonra gelin adaylarinin agizlarindan dökülen cümleleri duyar gibiyim.Senlik var yine delikafadulden:roflol:

Azicik izledim cok sacma geldi, kaynanalar ingilizce bilmiyor, gelinler türkce :) nasil anlasacak bunlar...

Hollandali kiz dedi zaten türk anneleri ogullarini cok sahipleniyor, serbest biraksinlar
Basda güler yüz sonraaaaakaydirigubbakcemiledelikafaduldenkaydirigubbakcemile:mymeka:

Simdiye kadar En cirkinide rusya ne is?? rusyanin en cirkinimi gelmis ne???:roflol:

Hollandali ve latvinya güzeller yaf

Azicik izledim cok sacma geldi, kaynanalar ingilizce bilmiyor, gelinler türkce :) nasil anlasacak bunlar...

Kizin biri dedi ya vucut diliyle kaydirigubbakcemile2
Zaten konusmasalarda olur :mymekaatküt yeter:roflol:

izleyecegimi sanmiyorum sacma geliyor kizlar san söhret para belki tr gelmek icin erkeklerde para icin yapiyorlar, aynen su 50 sarisin yarismasi gibi salaklari toplamislar iste herkes TV meraklisi

Evet bencede rus güzel degil.Hayret genelde rus bayanlari güzel olur.

Kizin biri dedi ya vucut diliyle kaydirigubbakcemile2
Zaten konusmasalarda olur :mymekaatküt yeter:roflol:

Hehe konusmasinlar bencede ayni dili konusunca anlasacaklarini sanmiyorum.kaydirigubbakcemile3Iste toplumun kanayan yarasi gelin-kaynana diyaloglari.
Anlamazlarsa daha huzurlu olurlar :roflol:

Cok dogru bir tespit derinsu cum, iyikide anlamiyolar , daha az kavga ederler....

Cok dogru bir tespit derinsu cum, iyikide anlamiyolar , daha az kavga ederler....

Canim Mevlananin cok güzel bir sözü var.

Ayni dili konusanlar degil , ayni duygulari paylasanlar anlasabilir.
Simdi bu tv programi oldugu icin yine isi showa cevirecekler orasi kesin.Bakalim nasil diyaloglar gececek.delikafadulden

yarisma suresince kaynanalar ingilizce ogrenir bu sayededelikafaduldengelinlerde turkce nasilsa uzun surer yarismalaelaelaelaelae

bence cok sacma bir gazetede okumustum bu kizlarin cogu turkiyede yasamis bir kac yil, turkce biliyorlar mahsustan yarim yaglak konusuyorlar.zaten turk milletindede ozentivar masallah yabanci gelinmis turk kizlarina kitlikmi gelmis:jeyyar:

türk erkeği diye onları mı koydular kızlar şok oldu valla. artık nasıl erkek bekleyip kanıp geldilerse birtanesi var çakma emre altuğ kızlar onu beğendi onu kapışırlar artık

türk erkeği diye onları mı koydular kızlar şok oldu valla. artık nasıl erkek bekleyip kanıp geldilerse birtanesi var çakma emre altuğ kızlar onu beğendi onu kapışırlar artık

Evet ya erkeklerde de bitane yagusuklu yok , bu ne ya kalmadimi yagusuklu ne, arta kalanlarmi bunlar-tatlicadiarzu-

benim kalbim bir semra vakası daha kaldıramayacak kızlar,tansiyonum çıkıyo galiba:a015:

semra mı ay o kadına gıcık olyporum flaşta izdivac tarzı program sunuyor denk geşldi izledim bi gıcık harekelter,i var dayanamadım kapaptım o kanalı

Erkeklerii bende beğenmedimmmmm

Helede hasan ve emre altuğa benziyen kişi yaaaaa

İlk gün okadar çok makyaj yapmışlarkii bende bayağıı birşeye benziyor sandımmmm emre altuğa benziyeniii

Hhehehe erkeklerde sandıkii kızlar bizi bekliyor sandııı ayağı bile kalkmadılarr

Onlar türk örf ve ahlağını ne bilsinlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…