Yabanci gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla ben bişey kaçırmayayım diye reklamlarda bile değiştirmedim merakımdan =)))...daha eli yüzü düzgün erkekler var bu memlekette bunları nerden bulmuşlar....kızların 3 tanesi hariç Türkçe biliyorlar....kızların konuşmalarına bakarsanız hiçbirinin evlenmeye gelmediği bariz.....çoğu modellik yapıo zaten ..bir diğeri sürekli şarkı söylüyor....son olarakta litvanyalı ve macar kızı çok beğendim ..ilk düşüncelerim bunlar ....=)))))))

Türk kaynanaları yabancı gelinlerle baş edemeyecek ve bizim gelinlerimizi mumla arayacaklar.Yabancı gelinler de kaynanalardan köşe bucak kaçacak.Olacağı bu.:lepi:

ben biraz baktım..anlatım bana tuaf geldi..ne biliyim alışılmışın dışında gibiydi
kızlara gelince: ya bazılar öyle bir pozlar vermiş ki o neee yaaaaaa dedim...erotik erotik gülümsemeler,saçları savurmalar
yarışmacılardan Kaan diye birisi vardı.ona sinir oldum..yabancı kızlar sadıklık konusunda daha iyiymiş..
hatta daha önce birkaç yabancı ile çıkmış.......veeeeeeeeeeeeee..........
çok memnun kalmış..çok menun kalmış...bak sennnnnnnnnnn.))
ilginççççççççççç

He canimmmm yabanci kizlar daha sadik????
Ya ben bosuna yasiyom almanyada, cahil kalmisim buralarda, türkiyedeki erkekler benden daha bilgili bu konuda baksana peh:roflol:
Öyle sadiklarki yabanci kizlar babalik testinde patlama var:ecrin_bebek:

Begenmedim bende erkekleri sanki zoraki ordan burdan toplanmis, kim olursa olsunda yeterki programa baslansin, kizlarda hayal kirikligina ugramisdir bumu diye

Hollandali kizda az deyil hemde fistik favorim:jeyyar:

evet yaaa..o hollandalı kız şaşırttı beni..içeri bir girdi...göğsü bağrı açık...hemde nasıl..gözlerim pörtledi yaaaaaaaa:))
ama ben şu kaana çok kızdım yaaaaaaa....ne büyük gaf yaptı öyle....((

kizlar ya simdiden sinir olmaya baslamisiniz )
ben oyüzden izlemiyorum, cünki normal olmadigi belli herkes ekran pesinde

bence pek hoş gözükmüyor zaten çogu meşhur olma peşindedir emeinim bir araştırsak çogu ajanslarda vs yerlerde çıkan kişilerdir eminim ama bakalım zaman ne gösterir bilemeyiz

bne biraz izledim kaynanalara şaştım doğrusu ilk günden bir anlayış bir anlayışlılar türk kızları olsa kırk tane bahane bulurlar o kıyafetlerle çıkslardı bizim kızlarımız birde çok serbest davranıyolar kaynalarda gelinlerde tuhaf geldiler bana kanallar yine yarışmalara döndüler krizi böyle aşacaklar belli

Kaynanalar acaba nasıl çemkiricekler bu kızlara?
Vücut diliylede çemkirmek açmaz yani bi saatten sonra..
Çok merak ediyorum Türk kaynanalarını Türk gelinlerinden başka çekebilecek milliyetten gelin olur mu acaba..

bence kaan Türk kızlarını mumla arayacak ama dur bakalım =)))) Kaynanaların kızlara güleryüzlü ve anlayışlı davranması tamamen görmemişlik....

o gelin adayları neydi ööööle kızlar yaaa kız halimde ağzım açık kaldı:roflol:
çoğu rus uyruklu zaten.litvanya falan.sarı saç mavi göz,bacakları benim boyum kadarnaniknanik ayrıca hiçte mazbut değiller.her bi tarafları açık.erkeklerin anneleride bi kur yapıyolar kızlara bi nazlı nazlı süzüyolarki sormayın gitsin,normalde dışarda görseler hayatta kabul etmezler belkide.türk kızlarına 40 tane kusur bulan erkek anneleri,tamamen farklı bi kültürden gelmiş,farklı bi yaşayış tarzına sahip,üstelikte mankenlik,modellik falan yapan yabancı kızları kabul edecekler öyle mi?naniknanik onlar bir iki güne birbirlerini yemeye başlarlar bence:1closedeyes:

artık hafta içi hergün yayınlannacakmış saat 2de meraktan izlicem birkaçgün ama bizim türk kızlarımız olsaydı keşke daha iyi olurdu bunların el öpmekten bile haberi yok hatta hiçbiri istemedi elöpmeyi keşke semra bu yarışmada olsaydı gösterirdi onlara el öpmeyi

AAA haber verdigin icin tsk canim
yani öglen 2 de demi, esra erol nolcak ayni devammi
sevindim bak ne o öyle haftada bikere olmazdi zaten

evt saat 14.00 yazıyodu bugün özette artık hergün çıkacakmış bol nol kavga izlicez sanırım kızlarda kaynanalarda fena sanırsam gerçi ben pek izleyemedim ama yorumlara bakılırsa öyle olacak

Oleyy canim evet senlik oldu hihoyyythihoyyyt
seferim kavgalari :jeyyar::sm_cool:

kızlar ben cuma gecesi rastladım buna..
tekrarlarını mı veriyorlarki geceleri?
gece kaçta olduğunu bilen var mı? geceleri takip etmek daha kolay oluyor.

kızlar ben cuma gecesi rastladım buna..
tekrarlarını mı veriyorlarki geceleri?
gece kaçta olduğunu bilen var mı? geceleri takip etmek daha kolay oluyor.

öglen 2 de canim
ama tabi geceleride tekrarlari oluyo, sen yinede geceleri stara bi gözat yakalrsinkaydirigubbakcemile5

bugün tesadüfü seğrettim
çok alem yaa
kızlar ne öyle
hayır gerçekten gelin olabilecek aday değil çoğu

Esranın programından önce burç yorumları var star tv de yani söylediğiniz saatte....ben rastlamadım gelinlere ne yapıolar ne ediyolar merak ediyorum..tam yayın saatini öğrenebilirmiyim kızlar

bende tesadüfi gördüm az önce bu kızlar Türk kızlarının eline su dökemez.. varmı Türk kadını gibi varmı be....ayrıca petek dinçöz normal saçarı tipi Hadisenin çakması olmuş dikkat ettinizmi yüzü saçı ,saç rengi hariç ,çakma HADİSE ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…