yabancı kadın ilgisi

canım bu yabancı merakı durumu taaaaa atalarımızdan geliyor.

e malum osmanlı da padişahlar gönülleri zengin oldukları için her memleketten bir güzel kapmışlar.

nesillere kalıtımsal özellik olarak geçti demekki

Yurt dışına çıkmış olabilir, gerçekten tanıyor olabilir. Bunları belirtseniz ona göre yorum yapalım.

oyle kizlara ilgisi oldugunu düşünüyorsan sen zaten ne olacagini biliyorsundur...ama senin yerinde olsam dusunmekle yetinmez karsi tarafin savunmasini dinlemek isterdim..

Yabancı dili var.ama yurt dışına çıkmadı.

Facebook instgrm Allah bilir telinde de nosu var mıı bilmem. Ben sordum geçiştrdi soruncada beni bunaltma güvenmiyormusun diyor

Ben yabancılıkta bir sıkıntı göremedim. Tanımadığı Türk hatunlar da olsa aynı tepki verilirdi. Kişiler değil niyet önemli maalesef.

Sende yabancı erkekleri ekle..facebookta ilişki durumunuz yazıyo mu..profil resmi birlikte olduğunuz resimlerden mi..değilse arkadas global çapkın.

Herkes çok mantıklı, modern görüşlü, hiç kıskanç değil. Olabilir modunda yani. Ilginc;Türk kadını avrupa kadınını solda sıfır bıraktı. olabilir arkadaştir onlar modunda herkes.ama hepimiz biliyoruz ki Türk erkekleri de yakaladımmi muck muck abaza modunda.en entellektüeli bile nasıl götürürüm diye kafa yoruyor.o yüzden rus kızdan Türk erkegine arkadaş olamazz

Bir de anlamadigim nokta, bu yabanci kzilari ekleyince , konussan bile ne oluyor yani abicim ? Kizdan kmlerce uzaktasin, bulusma olasiligin %0, bulussan bile elini tutma olasiligin dahi yok.......yazik bu erkeklerimzie ya, hayalelrde yasiyorlar.

Bir de anlamadigim nokta, bu yabanci kzilari ekleyince , konussan bile ne oluyor yani abicim ? Kizdan kmlerce uzaktasin, bulusma olasiligin %0, bulussan bile elini tutma olasiligin dahi yok.......yazik bu erkeklerimzie ya, hayalelrde yasiyorlar.

buluşma hayalleri yok ki... web cam p.. izleyeceklerine öylesini tercih ediyorlar :)

konu sahibesi: koca olabilir de olmayabilir de sadece listesinde ekli kişilerle buna karar veremezsin...

Ben pek normal bulmuyorum.
Misal dil için hiç mi kendi cinsiyetinizden biriyle konuşmuyorsunuz? Oyun için hep mi karşı cinsiyet olur?
Eşimin pis bir arkadaşı karısını mütemadiyen yabancı kadınlarla aldattığından beri bu konuda pek güvenim yok.

Bence yine konu yanlış anlaşılmış ya da muhabbet olsun diye bir yere çekilmeye çalışılmış.
Daha konu sahibinin ilk mesajını okuyunca başka yorum okumadan ben şunu anladım: arkadaş olarak ekli olmasından bahsetmiyor sanırım. Rus ya da yabancı uyruklu kadınlara hayranlığının olmasını bunu da mesela pc den bakarken anlaması. Bir insanın listesinde neden mesela Rus, İngiliz olabilir? İş bağlantısı vardır, oradan gelme arkadaşlık ilişkisi vardır... Yabancı dili vardır tanışmıştır etmiştir bir yerlerde sonra arkadaş olmuşlardır. Ama sırf Rus kızlarla tanışmak için chat sitelerine girip listesine ekliyorsa bundan rahatsızlık duymuş olması çok anormal değil.
Düşünün bir erkeğin yabancılarla hiç ilgisi yok ama listesi Rus kız kaynıyor? Bunun biraz sempati olduğunu düşünebiliriz bence.

Sorunun cevabı duruma göre değişir.
Bu kızları gerçekte tanıdığı ve arkadaş olduğu için mi eklemiş yoksa tanımadığı halde başka amaçlarla mı?

Benum listemde amerikali,fransiz,ingiliz erkek arkadaskarim var.hic biri sevgilim degil..demek sevgilim olsa bakicak hatun uluslararasi takilmis diyecek..tovbe yarabbim ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…