38miş ama genç gösteriyor 30 falan sanırsınız sanki. Sarışın doğal olanlarından. Eşi yaşlı gösteriyor ama o pek gelip gitmez eczaneyeKadının yaşı kaç?
Eşiyle beraber gelmiyorlar mı?
Dimi? Hala bunu anlamadım bir de üst üste ağrı kesici aldı resmen. Bir şey diyecektim İngilizcem yetmedi yoksa laf çarpardım.Teni pürüzsüz falan diye eşiniz mı dedi??
Yani benim eşimde de bayan müşterilerin telefonları var iş gereği alabilir diyeceğim de sizinki eczacıymis
Telefon ne alaka??
Takip edin derim
Düzeltme yaptım az önce yaş kısmını görmemişim.38miş ama genç gösteriyor 30 falan sanırsınız sanki. Sarışın doğal olanlarından. Eşi yaşlı gösteriyor ama o pek gelip gitmez eczaneye
Şey o tenini ben ekledim. Eşim yaşını söyledi sadece 38 diyeBana gore esiniz sinsi baksaniza kadinin tenine kadar incelemis.
Yabancılar rahat olur belki eşinize asılmak değildir niyeti ama ben eşinizi pek masum göremedimDimi? Hala bunu anlamadım bir de üst üste ağrı kesici aldı resmen. Bir şey diyecektim İngilizcem yetmedi yoksa laf çarpardım.
Tenini ben söyledim eşim değil. Size bilgi vermek amaçlı. O yaşını söyledi. Ne olacak diyor benim daimi gelenlerin numarası vardır hep diyor bana eşim.Kadinlarin tenine genelde hemcinsleri dikkat eder bu kadar. Sen killaniyosan vardir bir sey diyorum. Telefonu ne amacla vermisler birbirlerine?
Sabıkası yok ama kadın biye 2 kere geliyor ki ağrı kesici için? Bir de numara olayı beni biraz şüphelendirdi. Yoksa her yer turist olur birkaç aya kıskançlık değil yani.İyi de ne var ki konuşmalar sizin yanınızda imiş
Çok dil bilen yoksa kadın sıkılıp gelip muhabbet ediyor olabilir
Eşiniz her konuştuğu ile sizi aldatır mı
Ne bileyim eşim gece yarısına kadar kadınlarla oluyor ama hiç eyvah ne yapacağım demiyorum
Fazla mı pimpiriklisiniz yoksa eşiniz mi bu konuda sabıkalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?