Yabancı komşu ve eşim

Tenini ben söyledim eşim değil. Size bilgi vermek amaçlı. O yaşını söyledi. Ne olacak diyor benim daimi gelenlerin numarası vardır hep diyor bana eşim.

Sizde eve servis yok mu

Bizim ofisin orada eczacılar numara alıyor ilaç geldiğinde haber veriyorlar hatta ofise getiriyorlar

Hiç numara istediklerinde bana asıldıklarını düşünmedim çok mu safım

Yabancı olsam ve dilimi anlayan bir eczacı olsa, numarasını alırdım acil
Bir durumda yardım istemek için ya da ilaç vs sormak için

Kocanin beyni de puruzsuz gibi. Biraz zilli galiba kocan.

Küçük bir yer burası eve servis VS olmuyor duymadım bile hatta şuan haberim oldu bundan. Herkes gelir alır gider.

Küçük bir yer burası eve servis VS olmuyor duymadım bile hatta şuan haberim oldu bundan. Herkes gelir alır gider.

İşte o da danışacaktır mesela şu ilaç var mı diye

Küçük yer ise çok İngilizce bilen yoktur muhabbet ediyor

Eşinize yansıtıp Ada'mı üzmeyin bana güvenmiyor triplerine girmesin

Bence kadin hazir ingilizce konusan birini duymusken arkadaslik etmrk istemistir , kadini birakin esinize bakin bence
Benim esim bi kadin icin guzel dese kiskanmam ama teni puruzsuz dese host derrim

Yabancılar rahat olur belki eşinize asılmak değildir niyeti ama ben eşinizi pek masum göremedim
Dimi? Bana da kadın tuhaf geldi ona çemkiriyorum içten içe. Ama eşim de az değil. Bir başlıyor muhabbete arkası bitmiyor. Yarısını anlıyorum yarısı yok bende mesela sorunca da aman hatırlamıyorum ki şimdi diyor.

eşine tembihle konuşmasın, rahatsız lduğunu söyle gerekirse kavga et bunun için.
kadına ne diyebilirsin ki..
eşinde bitiyor iş, ilgilenmesin

İşte o da danışacaktır mesela şu ilaç var mı diye

Küçük yer ise çok İngilizce bilen yoktur muhabbet ediyor

Eşinize yansıtıp Ada'mı üzmeyin bana güvenmiyor triplerine girmesin
Yansıtmadım da içimde volkan kaynıyor kadına karşı. Diş biledim sanki. Küçük bir yer olsa da böyle yerleşik olarak yabancılar var ingilizce esnafın ikinci dili. Çat pat da olsa hepsi bilir.

Dikkat et kardeşim valla ne olur ne olmaz. Yabancılar bu konularda cok rahat.

Valla eşiniz de maşallah kadının herşeyini öğrenmiş. Yaşını falan nasıl biliyor muhabbet nasıl açıldı acaba..
Kadın bu kadar çok şey anlatıyorsa eşinize yazıyor olabilir.

Şimdi yabancı ya da Türk fark etmez, iş eşinizde biter. Herkesin başına gelebilir, sulanan asılanlar olur. Bunları kibarca/direkt geçiştirmek, yüz vermemek ya da karşılık vermek eşinize kalmıştır. Kimse kimseyi iradesizce yoldan çıkartamaz herkes bile isteye yapar bazı şeyleri, sonrasında bahaneler bulunur. O yüzden eşinize güveniyorsanız endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok ama o da karşılık verirse o zaman ne yapacağınız da size kalmış.

Yabanci bir ulkede dilini konusan insan bulmak zor. Arkadasca sohbet ediyorlar da olabilir, cok ihtimal vermesem de art niyetli de olabilir ama olay yine kocanda bitiyor. Yoksa Angela gider, Amanda gelir .

Eşime güvenirim mesela Haziran ayında ortalık daha genç kadınlardan kaynayacak ama onları kıskanmıyorım. Alışığım. Zaten eczaneye de sürekli işleri düşmez. Ana bu kadın sürekli burada bitiyor durduk yere şüpheleniyorum ben de napim.

Sen en iyisi ıngilizce konuşmayi ögren kısa sürede kadın geldiğinde eczaneye sen direk muhabbete gir kocana musade etme

Asılıyor diyelim ki. Eşiniz pas vermese ne yapabilir? Rahat olun.

Hem de fazla rahat. Numara alma verme. Öften püften eczaneye geliyor.
Ayy cok sinirlendim. Kadına karşı tavrını koy anlasın karşısında kimin oldugunu. Eczaneye bi daha geldiğinde bakışlarınla falan rahatsız et ez böl parçala derim. Biraz vahşet saçtım ama haketti yani

Valla eşiniz de maşallah kadının herşeyini öğrenmiş. Yaşını falan nasıl biliyor muhabbet nasıl açıldı acaba..
Kadın bu kadar çok şey anlatıyorsa eşinize yazıyor olabilir.
Kadın sinsi geliyor zaten bana da. 2 kere üst üste ağrı kesici aldı vs. Hep buraya geliyor. Bazen önünde geçer gibi yapıp uğruyor bizim eczaneye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…