Tenini ben söyledim eşim değil. Size bilgi vermek amaçlı. O yaşını söyledi. Ne olacak diyor benim daimi gelenlerin numarası vardır hep diyor bana eşim.
Yahu 2 kere aldığı ilaç için geliyor numara veriyorlar? Bir ben mi anormalim şimdi?kadın ingilizce bilen birni bulmuş muhabbet etmiş ne var bunda
İyi akşamlar arkadaşlar.
Ben hemen konuya girmek istiyorum. Biz tatil beldesinde yaşıyoruz. O kadar meşhur olmasa da buraya da hatrı sayılır derece turist geliyor hatta burada yaşayanlar var. Onlardan biri de bizim yan komşu aramızda 2 ev var. İngiliz bir aile ve sanırım çifte vatandaşlıkları var çünkü bir buraya bir memleketlerine gidip geliyorlar.
Konuya geçiyorum eşim 32 yaşında, eczacı, burada eczanemiz var. ben de yardımcı oluyorum falan ve bu İngiliz kadın sürekli mütemadiyen bizim eczaneye gelip duruyor. Her fırsatta bir şeyler alıyor. Mesela iki gün önce ağrı kesici almıştı. Bugün yine almaya geldi. Eşim ingilizce biliyor bayağı da muhabbet ediyorlar. Ben de anlıyorum ama konuşamıyorum denen kesimdeyim. Neyse ama artık bir oldu iki oldu ben bu durumdan kullanmaya başladım.
Eşim kadın hakkında olmadık şeyler biliyor çünkü. X de yaz sonu memleketine dönecekmiş, yok ablası gelmiş yok bilmem ne. Nerden biliyorsun diyorum kendi anlattı diyor. İyice gıcık kaptım kadından. Telefon numarası da alıp vermişler bunu da yeni öğrendim. Artık tepem atmaya başladı kızlar napsam? Haberim yokken aldatılır mıyım? Çünkü cidden kadın çok sinsi geliyor bana. Artık mide bulandırıcı oldu bu gelip gidip durması. Genç gösteriyor bir de ama eşim dedi ki 38 yaşında ama pürüzsüz teni falan. Neyse ne yapcam bu kadınla? Sizce aldatılır mıyım? Ya da nasıl anlarım gözetlesem mi?
Küçük bir yer burası eve servis VS olmuyor duymadım bile hatta şuan haberim oldu bundan. Herkes gelir alır gider.Sizde eve servis yok mu
Bizim ofisin orada eczacılar numara alıyor ilaç geldiğinde haber veriyorlar hatta ofise getiriyorlar
Hiç numara istediklerinde bana asıldıklarını düşünmedim çok mu safım
Yabancı olsam ve dilimi anlayan bir eczacı olsa, numarasını alırdım acil
Bir durumda yardım istemek için ya da ilaç vs sormak için
Küçük bir yer burası eve servis VS olmuyor duymadım bile hatta şuan haberim oldu bundan. Herkes gelir alır gider.
Dimi? Bana da kadın tuhaf geldi ona çemkiriyorum içten içe. Ama eşim de az değil. Bir başlıyor muhabbete arkası bitmiyor. Yarısını anlıyorum yarısı yok bende mesela sorunca da aman hatırlamıyorum ki şimdi diyor.Yabancılar rahat olur belki eşinize asılmak değildir niyeti ama ben eşinizi pek masum göremedim
Yansıtmadım da içimde volkan kaynıyor kadına karşı. Diş biledim sanki. Küçük bir yer olsa da böyle yerleşik olarak yabancılar var ingilizce esnafın ikinci dili. Çat pat da olsa hepsi bilir.İşte o da danışacaktır mesela şu ilaç var mı diye
Küçük yer ise çok İngilizce bilen yoktur muhabbet ediyor
Eşinize yansıtıp Ada'mı üzmeyin bana güvenmiyor triplerine girmesin
Hem de fazla rahat. Numara alma verme. Öften püften eczaneye geliyor.Dikkat et kardeşim valla ne olur ne olmaz. Yabancılar bu konularda cok rahat.
Eşime güvenirim mesela Haziran ayında ortalık daha genç kadınlardan kaynayacak ama onları kıskanmıyorım. Alışığım. Zaten eczaneye de sürekli işleri düşmez. Ana bu kadın sürekli burada bitiyor durduk yere şüpheleniyorum ben de napim.Şimdi yabancı ya da Türk fark etmez, iş eşinizde biter. Herkesin başına gelebilir, sulanan asılanlar olur. Bunları kibarca/direkt geçiştirmek, yüz vermemek ya da karşılık vermek eşinize kalmıştır. Kimse kimseyi iradesizce yoldan çıkartamaz herkes bile isteye yapar bazı şeyleri, sonrasında bahaneler bulunur. O yüzden eşinize güveniyorsanız endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok ama o da karşılık verirse o zaman ne yapacağınız da size kalmış.
Eşime güvenirim mesela Haziran ayında ortalık daha genç kadınlardan kaynayacak ama onları kıskanmıyorım. Alışığım. Zaten eczaneye de sürekli işleri düşmez. Ana bu kadın sürekli burada bitiyor durduk yere şüpheleniyorum ben de napim.
Ayy cok sinirlendim. Kadına karşı tavrını koy anlasın karşısında kimin oldugunu. Eczaneye bi daha geldiğinde bakışlarınla falan rahatsız et ez böl parçala derim. Biraz vahşet saçtım ama haketti yaniHem de fazla rahat. Numara alma verme. Öften püften eczaneye geliyor.
Kadın sinsi geliyor zaten bana da. 2 kere üst üste ağrı kesici aldı vs. Hep buraya geliyor. Bazen önünde geçer gibi yapıp uğruyor bizim eczaneye.Valla eşiniz de maşallah kadının herşeyini öğrenmiş. Yaşını falan nasıl biliyor muhabbet nasıl açıldı acaba..
Kadın bu kadar çok şey anlatıyorsa eşinize yazıyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?