Ama her fırsatta gelmesi asıl olay zaten yoksa esim İngilizcesi sayesinde ahbap bile olmuştur bazı yabancılarla ama bu durum değişik gibi. Kadın her bahaneye geliyor evli de hani eşi de var onunla konuşsun mesela ama buraya geliyor hep.Yabanci bir ulkede dilini konusan insan bulmak zor. Arkadasca sohbet ediyorlar da olabilir, cok ihtimal vermesem de art niyetli de olabilir ama olay yine kocanda bitiyor. Yoksa Angela gider, Amanda gelir .
Ama her fırsatta gelmesi asıl olay zaten yoksa esim İngilizcesi sayesinde ahbap bile olmuştur bazı yabancılarla ama bu durum değişik gibi. Kadın her bahaneye geliyor evli de hani eşi de var onunla konuşsun mesela ama buraya geliyor hep.
2 kere üst üste aldı. 2 gün geçti aradan. Eşimde de sorun var muhakkak çünkü normal türkçe gibi konuşabiliyor olduğu için sıkıntısız teklemeden muhabbet ediyor. Kestirip atsa bu kadın alışmazdı muhtemelen ama ister istemez gözüme batmaya başladı.Bence abartiyorsun hep buraya geliyor. Agri kesici almis iste, gelip de marul istemiyor sonucta. Eee ayak ustu de sohbet ediyor.Agri kesici burada cok yaygin ondan kullaniyordur. Bence sen de esin icin karsi cins olarak degil de arkadas olarak baksan hem ingilizcen ilerler, hem de sana daha yakin olur.
Kocan zaten sohbet etmese o da surdurmez. Onun icin hava hos yani , kotu davrandigini hissederse zaten baska eczaneye de gidebilir.
Yok yani napsam gözetsem mi yoksa eşimle arasına mesafe mi koysam. Onu danışayım dedim biraz da gıcık olduğumdan dolayı paylaşmak istedim. Eşim çok konuşuyor kadınla olmadık şeyler öğreniyor falan. Kadın da her fırsatta burada.Müneccim degiliz ki nerden bilelim aldatılırmısın , aldatılmazmısın..
Eşini en iyi sen tanırsın varmı o potansiyel
2 kere üst üste aldı. 2 gün geçti aradan. Eşimde de sorun var muhakkak çünkü normal türkçe gibi konuşabiliyor olduğu için sıkıntısız teklemeden muhabbet ediyor. Kestirip atsa bu kadın alışmazdı muhtemelen ama ister istemez gözüme batmaya başladı.
Yani eşin normalde de konuşkan bi insanmı yoksa bu kadına özgü mü bu konuşkanlıgı sadece bu kadına boyleyse kulagını cekYok yani napsam gözetsem mi yoksa eşimle arasına mesafe mi koysam. Onu danışayım dedim biraz da gıcık olduğumdan dolayı paylaşmak istedim. Eşim çok konuşuyor kadınla olmadık şeyler öğreniyor falan. Kadın da her fırsatta burada.
Teşekkür ederim yazdıklarınız için ama işte artık bir fikir yerleşti kafama o açıdan hemen ha deyince atamıyorum bunu. Yoksa kıskanç manyak bir kadın değilim olsam bugüne kadar olurdum çünkü birkaç aya daha genç kadınlar gelir buraya mesela ama böyle düşündüğüm olmadı.Agri kesici kullanimi yaygin dedigim gibi. Zamaninda yabanci bir arkadasimi getirmistim. Arkami dondugum an , tanimadigim bir suru insanla sohbet etmisti. Yapma yanlis anlarlar diyemiyorsun. Rahatlar sonucta. Neyse ben ne desem fikrini degistirmeyeceksin sen.
Yabancılarla konuşmayı seviyor. Mesela bir Türk gelse ilacı verir gönderir ama yabancı biri olduğu zaman konuluyor. Bu kadınla ise kanka moduna geçtiler iyice. O gelip gider, eşim telefon numarası verir falan. Sakin insanı kıllanfırıyorlarYani eşin normalde de konuşkan bi insanmı yoksa bu kadına özgü mü bu konuşkanlıgı sadece bu kadına boyleyse kulagını cek
Onların arasında böyle bir muhabbet yok. Kadın zaten hergün gelse geliyor. Eczane dibinde sayılır. Normal bir sebeple gelse hay hay ama sanki gelmek için zaman kolluyor bazen ben yokken de gidiyor görüyorum.Bizde eczacıyla telefonlaşırız (bayan) bazen istediğim ilaç vs olmuyor geldiğinde arıyor geldi mi diye arıyoruz bence bunda bişey yok.
Eşine rahatsız olduğunu söyle. Kadın gelince ilgilenecek başka kimse var mı?Kadın sinsi geliyor zaten bana da. 2 kere üst üste ağrı kesici aldı vs. Hep buraya geliyor. Bazen önünde geçer gibi yapıp uğruyor bizim eczaneye.
Ben yardımcı olarak gidiyorum ama benim işim değil hani öyle yanına uğruyorum gibi. Eşimden başka da çalışan yok.Eşine rahatsız olduğunu söyle. Kadın gelince ilgilenecek başka kimse var mı?
Bende rahatsız olurdum herhalde fazla mıç mıç olunca,Yabancılarla konuşmayı seviyor. Mesela bir Türk gelse ilacı verir gönderir ama yabancı biri olduğu zaman konuluyor. Bu kadınla ise kanka moduna geçtiler iyice. O gelip gider, eşim telefon numarası verir falan. Sakin insanı kıllanfırıyorlar
Abartı geldi bana kadın her fırsatta burada. Eşim de ne ara aldıysa numara alıp vermiş. Bunu ilk kim istedi emin değilim ama kadın kendi eşiyle bu kadar muhabbet li değil neredeyse. Carcar konuşuyorlar.Başka memlekette kendi dilini konuşan biri olunca insanın muhabbet edesi geliyor bununki de öyle olmuş. Ama eşinde sıkıntı var gibi. Bu kadar muhabbete girmesi gereksiz
İngilizcem kadın ve eşim sayesinde gelişti zaten duya duyaBen size hak verdim ya niyeyse insan hissediyorsa vardır bişeyler normalde kıskanmam diyorsunuz sonuçta.. kadının hareketlerine dikkat edin bence sinsi gibi. birde acilen İngilizce öğrenmeye bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?