• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabancı komşu ve eşim

Valla kıskanmış falan fıstık eyvallahta bir kadın boşuna işkillenmez yaaa kadinada laf atar konuşur o zman konu sahibi benle çok.muhattap olmuyor diyor yani boşa değil bence kimseyi suçlamam insan sonuçta beşer şaşar demişler bence takip en güzeli ve o kadın geldiğinde telefonla ses kaydını alın anlamıyorsanız sonra bakarsınız anlamına internetten en azindan eşin ne demiş kadın ne demiş biraz anlarsın sonra eşine dersin böyle dedi diye en azindan seni anlamıyor diye rahat rahat konuşamaz bide su online işlemlerden bak sbakalım.sen yokken mesaj arama varmı yokmu

Valla bızım sıtede bır turkle elı moldovalı var. Kadın 3 cock annesı ama bir gör 22 lık cıtır 1 80e yakın boy falan. Alt komsusuun kocasıyla fıkır fıkır butun sıte farketmıs kadında farkında bence ama kocası hayt hoyt yapıyo.
Komsu mangal yakalım sen etlerı al ıckıler benden yıyleım ıclım modları. Dıger kadın kocasına hadı gıdelı dıyo, kocası sen gıt gel ben burdayım dıyo falan ıyyy yanı bıde herkes farkında.
Allahım bu ne iğrençlik :sinirli: tiksindim resmen

Konu sahibi siz cidden burada yok İngilizler fahişedir, İskandinavlar kocanı elinden alır, Ruslar kocanı elinden alır yazanlara bakmayın neyin kafasını yaşıyorlar bilmiyorum. Sanki her ülkede 40 sene yaşamış da istatistik çıkarmış, bütün kadınlar onun o sidikli kocasını elinden almaya fırsat kolluyor ehehe. Gaza gelmeyin bu saçmalıklarla, siz eşinize güveniyorsanız sıkıntı yok. Eşinizin gözü dışarıdaysa İngilizle de iş pişirir, Türkle de bunun ırkla falan alakası yok. Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz, kim yapıyorsa bile isteye bunu unutmayın.

Konu sahibi siz cidden burada yok İngilizler fahişedir, İskandinavlar kocanı elinden alır, Ruslar kocanı elinden alır yazanlara bakmayın neyin kafasını yaşıyorlar bilmiyorum. Sanki her ülkede 40 sene yaşamış da istatistik çıkarmış, bütün kadınlar onun o sidikli kocasını elinden almaya fırsat kolluyor ehehe. Gaza gelmeyin bu saçmalıklarla, siz eşinize güveniyorsanız sıkıntı yok. Eşinizin gözü dışarıdaysa İngilizle de iş pişirir, Türkle de bunun ırkla falan alakası yok. Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz, kim yapıyorsa bile isteye bunu unutmayın.
Aynen vallahi artık bunu milleti kalmadı neler okuyoruz hergun burda

İyi akşamlar arkadaşlar.

Ben hemen konuya girmek istiyorum. Biz tatil beldesinde yaşıyoruz. O kadar meşhur olmasa da buraya da hatrı sayılır derece turist geliyor hatta burada yaşayanlar var. Onlardan biri de bizim yan komşu aramızda 2 ev var. İngiliz bir aile ve sanırım çifte vatandaşlıkları var çünkü bir buraya bir memleketlerine gidip geliyorlar.

Konuya geçiyorum eşim 32 yaşında, eczacı, burada eczanemiz var. ben de yardımcı oluyorum falan ve bu İngiliz kadın sürekli mütemadiyen bizim eczaneye gelip duruyor. Her fırsatta bir şeyler alıyor. Mesela iki gün önce ağrı kesici almıştı. Bugün yine almaya geldi. Eşim ingilizce biliyor bayağı da muhabbet ediyorlar. Ben de anlıyorum ama konuşamıyorum denen kesimdeyim. Neyse ama artık bir oldu iki oldu ben bu durumdan kullanmaya başladım.

Eşim kadın hakkında olmadık şeyler biliyor çünkü. X de yaz sonu memleketine dönecekmiş, yok ablası gelmiş yok bilmem ne. Nerden biliyorsun diyorum kendi anlattı diyor. İyice gıcık kaptım kadından. Telefon numarası da alıp vermişler bunu da yeni öğrendim. Artık tepem atmaya başladı kızlar napsam? Haberim yokken aldatılır mıyım? Çünkü cidden kadın çok sinsi geliyor bana. Artık mide bulandırıcı oldu bu gelip gidip durması. Genç gösteriyor bir de ama eşim dedi ki 38 yaşında.. ama kızlar görseniz pürüzsüz teni falan. 30 gibi yaşı. Neyse ne yapcam bu kadınla? Sizce aldatılır mıyım? Ya da nasıl anlarım gözetlesem mi?

Hep bu gibi konular açılıyor , kimse eşine bir şey söylemiyor , buraya yazıyor ne yapayım diye. Eşinize söylesenize bir önce rahatsız olduğunuzu , ben olsam çoktan başının etini yemiştim . :KK53:

Ben de bir sey ekleyeyim. Toplum olarak cok biliyoruz evli erkeklerle/kadinlarla olmamayi da baska milletlere laf atmaya basladik. Iyiymis.

+ Bu konuda is kocada bitiyor bunu bir turlu anlayamiyoruz.

Ben de bir sey ekleyeyim. Toplum olarak cok biliyoruz evli erkeklerle/kadinlarla olmamayi da baska milletlere laf atmaya basladik. Iyiymis.

+ Bu konuda is kocada bitiyor bunu bir turlu anlayamiyoruz.

Ya ben şaka yapıyor ironi yapıyor sanmıştım meğer ciddiymiş ahaha. Hanım ablanın kocası her millete yanlamış herhalde. "Masum kocişkomu ayartıyorlar" der ama elin kadınlarına çamur atar. Benim annem Rus, pek çok namuslu geçinen kadına bin basar. Nefret ediyorum böyle örümcek beyinlerden, herkesi sidikli kocasını ayartıyor zannedenlerden.

Ya ben şaka yapıyor ironi yapıyor sanmıştım meğer ciddiymiş ahaha. Hanım ablanın kocası her millete yanlamış herhalde. "Masum kocişkomu ayartıyorlar" der ama elin kadınlarına çamur atar. Benim annem Rus, pek çok namuslu geçinen kadına bin basar. Nefret ediyorum böyle örümcek beyinlerden, herkesi sidikli kocasını ayartıyor zannedenlerden.

Namus kavrami bence kisiye ozeldir, milletlere indirgememek lazim.

Ingilizler rahatlar bastan soyledim ama bu rahatlik direk koca ayartmaya yorulmamali. Biz ne konusmaya utanan insanlar gorduk ve kapi ardinda neler yapildigini...

İyi akşamlar arkadaşlar.

Ben hemen konuya girmek istiyorum. Biz tatil beldesinde yaşıyoruz. O kadar meşhur olmasa da buraya da hatrı sayılır derece turist geliyor hatta burada yaşayanlar var. Onlardan biri de bizim yan komşu aramızda 2 ev var. İngiliz bir aile ve sanırım çifte vatandaşlıkları var çünkü bir buraya bir memleketlerine gidip geliyorlar.

Konuya geçiyorum eşim 32 yaşında, eczacı, burada eczanemiz var. ben de yardımcı oluyorum falan ve bu İngiliz kadın sürekli mütemadiyen bizim eczaneye gelip duruyor. Her fırsatta bir şeyler alıyor. Mesela iki gün önce ağrı kesici almıştı. Bugün yine almaya geldi. Eşim ingilizce biliyor bayağı da muhabbet ediyorlar. Ben de anlıyorum ama konuşamıyorum denen kesimdeyim. Neyse ama artık bir oldu iki oldu ben bu durumdan kullanmaya başladım.

Eşim kadın hakkında olmadık şeyler biliyor çünkü. X de yaz sonu memleketine dönecekmiş, yok ablası gelmiş yok bilmem ne. Nerden biliyorsun diyorum kendi anlattı diyor. İyice gıcık kaptım kadından. Telefon numarası da alıp vermişler bunu da yeni öğrendim. Artık tepem atmaya başladı kızlar napsam? Haberim yokken aldatılır mıyım? Çünkü cidden kadın çok sinsi geliyor bana. Artık mide bulandırıcı oldu bu gelip gidip durması. Genç gösteriyor bir de ama eşim dedi ki 38 yaşında.. ama kızlar görseniz pürüzsüz teni falan. 30 gibi yaşı. Neyse ne yapcam bu kadınla? Sizce aldatılır mıyım? Ya da nasıl anlarım gözetlesem mi?
Telefon alma olayı hiç normal gelmedi. Ben olsam kocamı boğazlardım ne işi var numarasının sende diyerek.

Namus kavrami bence kisiye ozeldir, milletlere indirgememek lazim.

Ingilizler rahatlar bastan soyledim ama bu rahatlik direk koca ayartmaya yorulmamali. Biz ne konusmaya utanan insanlar gorduk ve kapi ardinda neler yapildigini...

Ay diyor ki bana Ruslara turlar düzenleniyor ahaha sanki Türkiyede hiç fuhuş sektörü yok bir tek Ruslarda var. Bütün Ruslar bacaklarını açmış Türkleri bekliyor. Valla yazarken sinirleniyorum bu kafalar nasıl hayatta kalıyor anlamıyorum.

Oha telefon alıp vermek ne alaka ? Esin herkese numara mı dağıtıyor veya herkesin numarasını mi alıyor. Hiç hoş değil. Arkadaşta değil. Meslek ahlakına da aykiri . Deseydin ya bende kocasiyla alup veriyim numara. Dikkat et sen bence canım.

Ay diyor ki bana Ruslara turlar düzenleniyor ahaha sanki Türkiyede hiç fuhuş sektörü yok bir tek Ruslarda var. Bütün Ruslar bacaklarını açmış Türkleri bekliyor. Valla yazarken sinirleniyorum bu kafalar nasıl hayatta kalıyor anlamıyorum.
Her milletin iyisi var namuslusu namussuzu var bu ırka bakmaz bunu ırka yormak saçmalık olur. İnsanın özünde ne varsa o şimdi her ingiliz bayan kocamızı ayartmaya çalışabilir diye bir genelleme yapamayız mezhepleri bazı konularda bize göre biraz geniş olsa da. Ona bakarsak ayartmanın alasını suriyeli kadınlar da yapıyor milletten millete değil bu kişilikten kişiliğe değişiyor. Vazgeçelim biraz diğer ırkları eziklemekten. Gelenek görenek farkından dolayı bazı ırklar bize göre daha serbest, daha rahat gelebilirler ama bu da göreceli bir kavram yine.

Telefon numarasi neden alinip verilir pardon?? O telefonu da parcalarim, o kadini da, o kocami da. Acik ve net.

bazı kadınlar o kadar cahil o kadar yobaz o kadar örümcek kafalı ki... bi an sokağa çıksam 1890 yılıyla karışalacakmışım gibi geliyor. o kadar eğitim, öğretim, bilgiye ulaşmanın kolaylaşması, sosyal hayatın gelişmesi filan hikaye... at gözlüklerini takıp yaşamayı nasıl başarıyosunuz anlamıyorum.
Ben anlamadım bu laflar bana mı şuan? 40 defa dedim buraya yazın hiç inanmauacağınız güzellikte kadınlar geliyor onlardan kıskandığım da yok sorun yaptığım da. Bir bu kadından ötürü böyleyim diye ne yobaz ne cahil ne eğitimsizliğim kalmış pes!

Üstelik zırt pırt burada dibimizde bitiyor. 2 günde 2 kutu ağrı kesici almalar falan. Telefon numaraları verme alma. Eşimde de suç var çok konuşur ingilizce konuşmayı seviyor çünkü kadın da yüz buldu.

Ne yapacaksın? Kocana tasma takacak halin yok. Kadını da takibe alacak değilsin.

Kocana söylersin kıllanıyorum huzursuzum diye, insansa senin huzursuzluğunu tetiklemeyecek şekilde davranır. Başka bir çözüm göremedim.

+1 eşin de sorun

Demiş sayılır evet. Mesafeli davransa gelmezdi. Hem muhabbet et numaranı ver sonra ben mi gel diyorum oldu canım
Eşim sütten çıkmış ak kaşık değil zaten carcar konuşuyor kadınla. Üstelik alakasız. Kadın hakkında ablasının geleceğini bilmesi normal mi mesela? Eczaneye gelen müşteri altı üstü.

Bir kağıda şunu yaz ver:
" it is not nice to chat and be close with someone who is married in Turkey. If you check your relationship with my hubby I would be appreciate"

Yani "Türkiye'de evli biriyle konuşup yakın olmak iyi bir şey değildir. Eğer "kocişimle" ilişkini kontrol edersen sevinirim" gibi bir şey işte.
Teşekkür ettim bugün gelirse yapacağım şuan evdeyim birazdan giderim.

Telefon numarası neden alıp - vermişler sorsaydınız ya? Burnuma iyi kokular gelmedi. Eşinin genelde kız arkadaşları var mıdır çevresinde?
Bir şey soracağım zaman sorarım diye alıp vermişler ama bugüne kadar buranın yerlilerinden bile almışlığı yok ben de ona kızdım bir sürü. Başka bişey demedi yani. Al sil dedi telefonu zorla elime tutuşturdu sinirle ittim geri silmedim yani duruyor

Yabancıların gereksiz samimiyeti bizler için hep can sıkıcı oluyor. Geçenlerde eşimle avm ye gitmiştik. Bebek arabasını eşim kullanıyordu. Tam karşımıza yine bebek arabalı sarışın bir turist geçti. Eşim sağ yaptı oda sağ yaptı eşim sol, oda sol. Birbirlerine yol veremediler yani. Sonra kadın eşime yanaşarak "hahahahah" diye iki metre yaydığı ağzıyla gülünce ben sinir oldum. İlk kez gördüğü yabancı bir adam yani. Ama samimiyeti görsen sanki bayağıdır tanıyormuşta şakalaşıyormuş. Biz kaldıramayız yani öyle şeyleri. Bize gelmez.

Ama ben habire ağrı kesici alınmasına takıldım biraz. Yani rahatlığından olsa sadece gider konuşur geçerken selam verir falan. Ama hep sık sık ağrı kesici almak için gidip konuşması şüphe uyandırıyor. Yani ağrı kesiciyi öne atıyor olmalı ki bu kadar sık gidebilsin. O zaman yabancılar zaten rahattır yanliş anlama diyemiyorum işte. Yine izleme de ol. Baktın kadından çok rahatsız oldun, illa eşine sulanması gerekmiyor sürekli sürekli konuşmasından rahatsz olabilirsin. O zaman eşine söylersin kadınla muhattap olmasın. Geldiğinde iki üç basit kelimeyle başından savsın. Yüzüne bakmasın. Bu ne akraba değil arkadaş değil. Bişey açıklaması gerekmiyor kadına.
Dimi? 2 günde ağrı kesici biter mi 5 10 tane mi alıyor bu kadın sonuçta? Neden anormalmişim gibi yaklaşılıyor anlasam

Back
X