• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabancı komşu ve eşim

Ya ben en çok şeye güldüm bu konuda.

"Yabancı kadınlar Türk erkeklerini seviyor"

Buna sağlam güldüm.

Googlea "Why Turkish guys..." yazarsanız "keep adding me on facebook" diye tamamlar

"Neden Türk erkekleri durmadan beni facebookta ekliyor" Türkçesi de :D

Kimse kocalarınıza bayılmıyor, rahat olun.

Bir de Avrupalılar bize ırkçılık yapıyor
Müslümanlara şöyle böyle bakıyorlar
Türkleri sevmiyorlar diye yakınıp
Kendiniz diğer milletleri yerin dibine sokuyorsunuz ya
Kelimeler kifayetsiz

Buna sağlam güldüm.

Googlea "Why Turkish guys..." yazarsanız "keep adding me on facebook" diye tamamlar

"Neden Türk erkekleri durmadan beni facebookta ekliyor" Türkçesi de :KK70:

O da niye biliyor musun? Yıllar yıllar önce gazetelerin arka sayfasına seksi yabancı kadın fotoğrafları koyup yanına atmasyon "Türk erkeklerine bayılıyorum", "Türk erkekleri çok güzel bakıyor" falan diye haberler uydurulduğu için. Bunu da Cem Yılmaz bir gösterisinde söylemişti sanırım, harbiden de doğru. Cahil cühela kadınlar da kendi kocalarını bir halt sanıyor, kendi kocası ağzı beş karış açık turist kadınlara bakar, muhabbet kurmaya çalışır ama hep nedense kocası ayartılıyor olur. Milletin karısına kızına pislik atacaklarına kendi kocalarına sahip çıksınlar, hey Allahım.

Hanımlar yazarken ırk genellemesi yapmayın isterseniz çünkü sitede yabancı olup Türkiye'ye gelin gelmiş kadınlar var, okuyunca kırılmalarını istemeyiz.

Genel olarak şunu diyebiliriz bir erkek aldatmaya meyilli değilse karşısındaki dilediğini yapsın hiçbirşey olmaz.

Buna sağlam güldüm.

Avrupa bizi kiskaniyor ne sandin :KK45:
Herkes de kocasini bir nane zannediyor,herkeste var ayol bir koca. Nedir yani

Üstteki birkaç yoruma katılıyorum. Erkek kafaya koymuşsa hatta erkek değil bir insan karşıdaki Anglosakson da olsa Türk de olsa İngiliz de olsa ırkı fark etmez, yürür.

Bence eşinizle konuşun bir daha numara alışverişi yapmasın kimseyle. Acil durumlar haricinde tabii. Acil durumlar da mesajlaşmayı gerektirmez arar, ilaç mı ne ayarlanıyorsa ayarlanır biter. Arkadaşlık ilişkisi değil çünkü, kendi eczaneniz bile olsa hizmet veren yerlerde insanlar biraz daha mesafeli ve profesyonel olmalı.

yabancılar pek art niyetli düşünmüyor belki de sizden başka kendni rahat hissettiği kişiler yoktur. ama yine de gözlemleyin

Bende de mahalle muhtarinin,polis karakolundaki amirin ,guvendigimiz bir mahalle taksicisinin ve bakkalin numarasi var. gereken durumlarda ariyorum kendilerini. Acaba esleri benim icin boyle dusunuyor mudur bilemedim. Bir telefon numarasiyla ne degisecek ki? Aldatacak adam tunel kazar gene gider bulur yani diye dusunuyorum

Buna sağlam güldüm.

Ben guneyde yasiyorum, Turk erkeklerinin Kuzeyli kadinlara karsi ne hallere dustuklerini gormesem belki inanirdim o yorumlara :-D

Avrupadayim böyle seyler burada olur ama anlattiginiz kadar da uzun zaman sürmez. Yani simdiye coktan o kadin niyeti varsa belli ederdi diye dusunuyorum. Bence yaniliyorsunuz.

Ben guneyde yasiyorum, Turk erkeklerinin Kuzeyli kadinlara karsi ne hallere dustuklerini gormesem belki inanirdim o yorumlara :-D

Kuzeyli kadınları bırakın, göçmen olduğumu öğrenince bakışı değişeni gördüm. Ki yani ben de değil dedemler göçmüş :D türkiye erkekleri için zihinlerinde "yabancıı gadııınnn" imajı oluşsn yeter. Ister dogru ister yanlış olsun o kafalarına bu imaj olustuysa tamamdır.

O yüzden zaten su konuda koca kişisini iyi huylu bulamadım ben.

O da niye biliyor musun? Yıllar yıllar önce gazetelerin arka sayfasına seksi yabancı kadın fotoğrafları koyup yanına atmasyon "Türk erkeklerine bayılıyorum", "Türk erkekleri çok güzel bakıyor" falan diye haberler uydurulduğu için. Bunu da Cem Yılmaz bir gösterisinde söylemişti sanırım, harbiden de doğru. Cahil cühela kadınlar da kendi kocalarını bir halt sanıyor, kendi kocası ağzı beş karış açık turist kadınlara bakar, muhabbet kurmaya çalışır ama hep nedense kocası ayartılıyor olur. Milletin karısına kızına pislik atacaklarına kendi kocalarına sahip çıksınlar, hey Allahım.
aman keşke o yabancı kadınlar gerçekten bayılsa şu Türk erkeklerine de hepsini alıp götürseler başımızdan, biz de kurtulsak saçmalıklarından. benim eski erkek arkadaşım Avusturyalıydı ama herifi dünya vatandaşı gibi düşünün, bu kadar zeka, hoşgörü, sıcakkanlılık, insancıllık, kadına saygı, sevgi, düşünce yapısındaki pozitiflikler, mantığı, kafasının çalışması, bakış açısı falan derken her şeyiyle o kadar müthişti ki ben bir daha öyle birini tanıyabileceğimi sanmıyorum. öyle bir Türk erkeği tanırsam zaten öpüp başıma koyarım ama yok, imkansız. yıllar geçti de gelişemeyen canlılar olarak kaldı Türk erkekleri, maalesef çoğu böyle. Bakın Türk kadınına asla çamur atmam hatta daha çok överim de. Biz çok fazla fedakarızdır, sabırlı ve çok sevgi doluyuzdur elin yabancısı çekmez yani bizim çektiklerimizi. neyse, alıp götürseler şu bizdekileri de biz de rahatlasak. :KK70:

ama bazı yabancı kadınlar gerçekten seviyorlar sanırım, bazen şöyle bir bakıyorum da bizim sümüğümüzü atmayacağımız tiplerle falan evleniyorlar, "beni sahipleniyor" filan diyorlar yani niyet gerçekten sevgiyse demek ki öyleleri de var diyorum.

Ben de az cok oyle dusunuyorum,
Su adami ayartayim ,yoldan cikarayim gibi kucuk hesaplar yapacaklarini sanmiyorum Avrupali bayanlarin.

arkadaşım amerikadayken barda bi kadınla dans etmeye baslamıslar.
1 saat falan , oldukça da samimi.
Sonra arkadaşımın yanına bi adam gelmiş, demiş dans ettigin benim karım.
Son duamı ettim diyor arkadaş :D
Adam demiş karımın çok eglendigini göruyorum ama benım eve gıtmem lazım o biraz sarhos eve bırakır mısın?
Ok bile zor demiş arkadaşım.
Cidden farklılar. Rahat olun bence.

aman keşke o yabancı kadınlar gerçekten bayılsa şu Türk erkeklerine de hepsini alıp götürseler başımızdan, biz de kurtulsak saçmalıklarından. benim eski erkek arkadaşım Avusturyalıydı ama herifi dünya vatandaşı gibi düşünün, bu kadar zeka, hoşgörü, sıcakkanlılık, insancıllık, kadına saygı, sevgi, düşünce yapısındaki pozitiflikler, mantığı, kafasının çalışması, bakış açısı falan derken her şeyiyle o kadar müthişti ki ben bir daha öyle birini tanıyabileceğimi sanmıyorum. öyle bir Türk erkeği tanırsam zaten öpüp başıma koyarım ama yok, imkansız. yıllar geçti de gelişemeyen canlılar olarak kaldı Türk erkekleri, maalesef çoğu böyle. Bakın Türk kadınına asla çamur atmam hatta daha çok överim de. Biz çok fazla fedakarızdır, sabırlı ve çok sevgi doluyuzdur elin yabancısı çekmez yani bizim çektiklerimizi. neyse, alıp götürseler şu bizdekileri de biz de rahatlasak. :KK70:

ama bazı yabancı kadınlar gerçekten seviyorlar sanırım, bazen şöyle bir bakıyorum da bizim sümüğümüzü atmayacağımız tiplerle falan evleniyorlar, "beni sahipleniyor" filan diyorlar yani niyet gerçekten sevgiyse demek ki öyleleri de var diyorum.

Eski? bacagına koluna sırtına yapışsaydınız. Cebinde taşı beni ama terketme falan deseydiniz :P

İlgi gösteriyorlar çünkü baya, sevimlilik yapıyorlar şımartıyorlar. Sever kadınlar böyle şeyleri. :)

Kafasına aldatmayı koyan her şekilde yapar zaten. Eşine güvenin yoksa zaten o evlilik bitmiştir. Ya da sona doğru ilerliyordur.

Back
X