• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabancı komşu ve eşim

Ben anlamadım bu laflar bana mı şuan? 40 defa dedim buraya yazın hiç inanmauacağınız güzellikte kadınlar geliyor onlardan kıskandığım da yok sorun yaptığım da. Bir bu kadından ötürü böyleyim diye ne yobaz ne cahil ne eğitimsizliğim kalmış pes!

Üstelik zırt pırt burada dibimizde bitiyor. 2 günde 2 kutu ağrı kesici almalar falan. Telefon numaraları verme alma. Eşimde de suç var çok konuşur ingilizce konuşmayı seviyor çünkü kadın da yüz buldu.

Elbette sinirlenmeye haklısın kadın da normal değil iki güne bir eczaneye hangimiz gidiyoruz ki. Ama eşin de biraz suçlu vermesin numarasını. Ben olsam elin bayanı beni ilgilendirmez beni eşim ilgilendirir onun ne yaptığı daha önemli ben olsam eşime kızardım yüz vermesin. Rusmuş ingilizmiş türkmüş farketmez ayartmaya çalışan bir bayan var işte. Ama elin kadınına nasıl söz geçireceksin ki eşin yüz verdikten sonra. Eşine kızmalısın.

Konu sahibi arkadaşım,eczaneye birlikte gidip gelin. Ayrı gayrı takılmayın o zaman. Zaman madem kötü,bu durum Ingiliz'lere özel olmasa da tedbirli olun,içiniz rahat olsun..
Genelde birlikte gidiyoruz da illaki eve geliyorum ben sonuçta o kadın da gidiyor görüyorum. Her zaman dip dibe olamam eşim yabancılarla konuşmayı seviyor diye oluyor bunlar. Çenesisusmutor

Evin ordaki eczaneci numarasini verir, olmqyan ilac getirttiginde geldi der, is yerindekinin numarasini herkes bilir ararsin ilaci getirir. Acaba bu yuzden almis olabilir mi diye dusundum.
Esinizin icinde bir niyet olsa sizle ayrinti paylasmaz diye dusundum. Umarim ben hakliyimdir...
İyi de gereksiz gelip gidiyor. Mesela normal bir insan ya da hasta da olabilir sürekli eczaneye mi gelir? 2 günde ağrı kesici mi biter? Eşim de hatalı zaten ona kaç kere dğeindim.

E İngiliz aile diyosunuz ailesi eşi nerede yoksa bekar da sadece çocukları mi var
Eşi de var ama görmüyorum bu kadın kendi başına gelipmgitti hep arada görürüm ama öyle pek konuşkan değil o. Çocukları yok yani varsa da burada değiller.

Valla kıskanmış falan fıstık eyvallahta bir kadın boşuna işkillenmez yaaa kadinada laf atar konuşur o zman konu sahibi benle çok.muhattap olmuyor diyor yani boşa değil bence kimseyi suçlamam insan sonuçta beşer şaşar demişler bence takip en güzeli ve o kadın geldiğinde telefonla ses kaydını alın anlamıyorsanız sonra bakarsınız anlamına internetten en azindan eşin ne demiş kadın ne demiş biraz anlarsın sonra eşine dersin böyle dedi diye en azindan seni anlamıyor diye rahat rahat konuşamaz bide su online işlemlerden bak sbakalım.sen yokken mesaj arama varmı yokmu
Eşim konuştuklarını çeviriyor ama hepsini değil. Yani unuttum onu şimdi der geçer. Kısa keser.

İyi akşamlar arkadaşlar.

Ben hemen konuya girmek istiyorum. Biz tatil beldesinde yaşıyoruz. O kadar meşhur olmasa da buraya da hatrı sayılır derece turist geliyor hatta burada yaşayanlar var. Onlardan biri de bizim yan komşu aramızda 2 ev var. İngiliz bir aile ve sanırım çifte vatandaşlıkları var çünkü bir buraya bir memleketlerine gidip geliyorlar.

Konuya geçiyorum eşim 32 yaşında, eczacı, burada eczanemiz var. ben de yardımcı oluyorum falan ve bu İngiliz kadın sürekli mütemadiyen bizim eczaneye gelip duruyor. Her fırsatta bir şeyler alıyor. Mesela iki gün önce ağrı kesici almıştı. Bugün yine almaya geldi. Eşim ingilizce biliyor bayağı da muhabbet ediyorlar. Ben de anlıyorum ama konuşamıyorum denen kesimdeyim. Neyse ama artık bir oldu iki oldu ben bu durumdan kullanmaya başladım.

Eşim kadın hakkında olmadık şeyler biliyor çünkü. X de yaz sonu memleketine dönecekmiş, yok ablası gelmiş yok bilmem ne. Nerden biliyorsun diyorum kendi anlattı diyor. İyice gıcık kaptım kadından. Telefon numarası da alıp vermişler bunu da yeni öğrendim. Artık tepem atmaya başladı kızlar napsam? Haberim yokken aldatılır mıyım? Çünkü cidden kadın çok sinsi geliyor bana. Artık mide bulandırıcı oldu bu gelip gidip durması. Genç gösteriyor bir de ama eşim dedi ki 38 yaşında.. ama kızlar görseniz pürüzsüz teni falan. 30 gibi yaşı. Neyse ne yapcam bu kadınla? Sizce aldatılır mıyım? Ya da nasıl anlarım gözetlesem mi?
Merhaba oncelikle is esinizde bitiyor onun daha agir durmasi gerekirdi..o eger agir durursa kadin sabaha kadar sinsi olsun.sorunu rahatsiz oldugunuzu esinize sakince anlatin istemediginizi bildigi halde kadinla samimi olursa yine suc esinizdedir

Oha telefon alıp vermek ne alaka ? Esin herkese numara mı dağıtıyor veya herkesin numarasını mi alıyor. Hiç hoş değil. Arkadaşta değil. Meslek ahlakına da aykiri . Deseydin ya bende kocasiyla alup veriyim numara. Dikkat et sen bence canım.
İşte herkese vermez nosunu buradaki yerlilerle bile mesafeli ama kadınla carcar konuşuyor. Üstelik kadın türkçe de biliyor bazen konu açıyorum isteksiz isteksiz konuluyor benle.

Eşim konuştuklarını çeviriyor ama hepsini değil. Yani unuttum onu şimdi der geçer. Kısa keser.
Demekki var demek istemem kimseni günahını alamam ama kadın birşey söylüyorsa o da onu çevirmez sana dimi sonuçta unutulacak şey var sanki beş yıl önce ne konuştuğumu soruluyor

Ben anlamadım bu laflar bana mı şuan? 40 defa dedim buraya yazın hiç inanmauacağınız güzellikte kadınlar geliyor onlardan kıskandığım da yok sorun yaptığım da. Bir bu kadından ötürü böyleyim diye ne yobaz ne cahil ne eğitimsizliğim kalmış pes!

Üstelik zırt pırt burada dibimizde bitiyor. 2 günde 2 kutu ağrı kesici almalar falan. Telefon numaraları verme alma. Eşimde de suç var çok konuşur ingilizce konuşmayı seviyor çünkü kadın da yüz buldu.

niye üstünüze alınındınız ki?

Demekki var demek istemem kimseni günahını alamam ama kadın birşey söylüyorsa o da onu çevirmez sana dimi sonuçta unutulacak şey var sanki beş yıl önce ne konuştuğumu soruluyor
Ama anlıyorum ya öyle pis bir muhabbet dönmüyor ortada. Az buçuk biliyorum bende

Eşi de var ama görmüyorum bu kadın kendi başına gelipmgitti hep arada görürüm ama öyle pek konuşkan değil o. Çocukları yok yani varsa da burada değiller.

Eşiniz için muhabbet sarıyor olabilir üzgünüm ama siz olmasanız daha da ileri gitmek isteyebilirdi diye düşünüyorum daha doğrusu erkek gibi bakmaya çalışıyorum ve bu çıkıyor. Yoksa neden numara alsın sohbet etsin yaşını falan bilsin. Bi kere 38 yaşında olduğunu nerden biliyor bunu bilmesi için sorması lazım öyle değil mi ?

Bir şey soracağım zaman sorarım diye alıp vermişler ama bugüne kadar buranın yerlilerinden bile almışlığı yok ben de ona kızdım bir sürü. Başka bişey demedi yani. Al sil dedi telefonu zorla elime tutuşturdu sinirle ittim geri silmedim yani duruyor
Canım adamın telefonundan silmen bişey değiştirmez zaten. Kadın arayınca yine çıkacak numarası. Engelleyebilirsin ama eşinin telefonundan. Yani son iş telefona kals keşke ama ondan önce kadının gelmemesi gerekiyor

Ama anlıyorum ya öyle pis bir muhabbet dönmüyor ortada. Az buçuk biliyorum bende
O zaman şüphelenmeyeceksin yada sadece kadına sarmayacaksın biraz eşinin ağzını tutacaksın ki muhattap olmasın üzgünüm ama bir kadın gelip kur yapıyorsa erkek kendini tutmayı bilecek edebini takınacak tek taraflı olmuyor bu işler

Hem komşu hem müşteri hemde yanancı
Bana normal geldi konuşmaları

Telefona gelince kadın gelince konuşamıyo ama yazabiliyosanız yazın kağıda eşimin değil benim numaramı alın

Kadın dilini bilen birini bulduğu için konuşuyor bence. Eminim siz de dilini bilmediğiniz bir ülkede Türkçe konuşan birine denk gelseniz konuşursunuz. Ama telefon alışverişi biraz şüpheli. O da eşiniz açısından şüpheli. Kadın için onların yaşam tarzını düşününce normal geliyor. Sorun eşte.

İyi akşamlar arkadaşlar.

Ben hemen konuya girmek istiyorum. Biz tatil beldesinde yaşıyoruz. O kadar meşhur olmasa da buraya da hatrı sayılır derece turist geliyor hatta burada yaşayanlar var. Onlardan biri de bizim yan komşu aramızda 2 ev var. İngiliz bir aile ve sanırım çifte vatandaşlıkları var çünkü bir buraya bir memleketlerine gidip geliyorlar.

Konuya geçiyorum eşim 32 yaşında, eczacı, burada eczanemiz var. ben de yardımcı oluyorum falan ve bu İngiliz kadın sürekli mütemadiyen bizim eczaneye gelip duruyor. Her fırsatta bir şeyler alıyor. Mesela iki gün önce ağrı kesici almıştı. Bugün yine almaya geldi. Eşim ingilizce biliyor bayağı da muhabbet ediyorlar. Ben de anlıyorum ama konuşamıyorum denen kesimdeyim. Neyse ama artık bir oldu iki oldu ben bu durumdan kullanmaya başladım.

Eşim kadın hakkında olmadık şeyler biliyor çünkü. X de yaz sonu memleketine dönecekmiş, yok ablası gelmiş yok bilmem ne. Nerden biliyorsun diyorum kendi anlattı diyor. İyice gıcık kaptım kadından. Telefon numarası da alıp vermişler bunu da yeni öğrendim. Artık tepem atmaya başladı kızlar napsam? Haberim yokken aldatılır mıyım? Çünkü cidden kadın çok sinsi geliyor bana. Artık mide bulandırıcı oldu bu gelip gidip durması. Genç gösteriyor bir de ama eşim dedi ki 38 yaşında.. ama kızlar görseniz pürüzsüz teni falan. 30 gibi yaşı. Neyse ne yapcam bu kadınla? Sizce aldatılır mıyım? Ya da nasıl anlarım gözetlesem mi?
Eşin hangi hakla numarasını veriyor eczanenin kendi telefonu vardır heralde bariz birşekilde eşinde herşeye izin veriyor belli ki bence önünğ keain açıkca söyleyin her gelen kadına numaranımı veriyorsun derdim şahsen ben.....

Bunun sonu kötü okur bence

kadına bahane bulacağınıza eşinize bulun bence. numara alıp vermeler, bol bol sohbet etmeler filan... elalemin kadınından size ne siz kocanızdan sorumlusunuz. kadın rahat mıdır, değil midir, hangi niyettedir vs. bunlar sizi alakadar etmiyor kendi kocanıza bakın da yüz vermesin kadına, sohbet etmeler, numara almalar vermeler... sorun kocanızda yani.

en sevmediğim şeydir şu evli kadınların başka bir kadın durumundan rahatsız oldukları vakit kadını dünyanın en kötü insanı ilan edip kocalarının sütten çıkma ak kaşık, masum olduğunu savunmaları.

konuya gelince, bence eşiniz bu kadından hoşlanıyor. hoşlanmasa bu kadar yüz vermezdi, bu kadar çok sohbet edip telefon no. alışverişi yapmazdı. ah bu erkekler...

Back
X