• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabancı komşu ve eşim

Kadınların içten düşündükleri şeyler beni bazen korkutuyor.

Ben birkaç günde bir dişçime gidiyorum kontrole.

Öyle absürd bir diş vakam var.

Ve adamın tel numarası bende var.

Gece acile gitmek zorunda kalıp kendisine ulaşamadığım ve günlerce acıdan ağladığım, kahrımı çektirdiğim için herkese.

Umarım böyle şeyler düşündürtmemişimdir kendisine, karısına :KK70:

Belki kadının da ağrısı var.

Hem komşu diye yakın görmüş, istemiştir.

Hem de dilini bilen birisini bulmuş.

İnsan bazen kendi anadilini konuşmaya hasret kalabiliyor.
Bakın gerçekten o kadar kıskanç manyak kadınlardan değilim. Dedim kaç kere ama mesela birkaç aya genç kadınlar dolaşacak buraya tatil için. Onların hiçbirine öyle bakmadım kıskanmadım ama bu kadın sürekli uğruyor bizim eczaneye. Kendi eşiyle böyle ilgilenmiyor desem abartmam. Adamı çok az görüyorum zaten de sürekli kadın burada. Bir de telefon alıp verecek durum yok. Eczane bir sokak aşağısında gibi gibi. İki adım atsa gelir yani. Ondan şüphelendşm yoksa numara falan değil mesele

Rahat bir kadın gibi mi duruyor ? Sende varlığını hissettir biraz kadına eşin de anlasın rahatsız OLdupunu ve tabi ki takipte kal

Takipte kalin derin.yabanci kadinlarin genel olarak turk erkeklerine ilgisi oluyor.buma defalarca sahit oldum.turk erkeginin yakisiklisina cirkininede bakmiyorlar yani cezbediyolar.bisey oldugunu dusunmuyorum.ama siz yinede surekli eczanede olmaya calisin.

Eşiniz salak değilse o kadınla aldatmaz
Turist bir sürü güzel kız var hemde gençler niye evli ve yaşı büyük biriyle aldatsın hemde sonunda bela da olabilir :bicak:
Ama varsa arasında bir ilişki gönül ilişkisi olabilir Allah korusun
Bence konu açıldığında kadından hoşlanmadığınızı belirtin niye geliyor sürekli kahvehane mi eczane mi falan gibi belirtin
Kadın 38 ama 30 gösteriyor eşim de 32 yani öyle gence bakar durumu yok aslında. Sarışın falan bir de Allah var güzel kadın belki de ondan biraz diş biledim. Ama normal de değil ki habire geliyor.

Eşime dedim zaten de ben mi gel diyorum o geliyor diyor.

Rahat bir kadın gibi mi duruyor ? Sende varlığını hissettir biraz kadına eşin de anlasın rahatsız OLdupunu ve tabi ki takipte kal
Rahatlık olmaz mı... Türkçe biliyor aslında çat pat. Ivana sert tadında ama benimle muhabbete girmeye çalışmadı bile hiçe. Hep eşimle konuşuyor carcar. Bir de her fırsatta dibimizde bitiyor. İki cümle adam gibi kursam laf sokacağım

Rahatlık olmaz mı... Türkçe biliyor aslında çat pat. Ivana sert tadında ama benimle muhabbete girmeye çalışmadı bile hiçe. Hep eşimle konuşuyor carcar. Bir de her fırsatta dibimizde bitiyor. İki cümle adam gibi kursam laf sokacağım
Kocası Görmüyor mu peki ? Baya baya asılıyor o Zaman

Valla türk erkeklerinin yabanci kadinlara zaten zaafı var.
Eşinizle neden telefon alıp vermişler esinize sordunuz mu.
Ben olsam éşime durumdan rahatsız olduğumu ifade eder. O kadın birsaha geldiğinde kendisinin ilgilenmemesini isterdim ne.bilim içeri gitsin felan.
Esiniz de sz bu durumdan rahatsız olduğunuzu şöylediginiz halde hayır canım olurmu oyle sey saçmalıyorsun gibi tepkiler verirse.
Kocamın yanından bir dakika ayrılmazdım.

Kadın 38 ama 30 gösteriyor eşim de 32 yani öyle gence bakar durumu yok aslında. Sarışın falan bir de Allah var güzel kadın belki de ondan biraz diş biledim. Ama normal de değil ki habire geliyor.

Eşime dedim zaten de ben mi gel diyorum o geliyor diyor.
Kadına sürekli gelip gitmesinden rahatsız olduğunuzu belirtseniz
Dükkana geldiğinde siz ilgilenseniz mesela kocanız konuşmasa
yapabiliyorsanız dükkandan ayrılmayın

Valla türk erkeklerinin yabanci kadinlara zaten zaafı var.
Eşinizle neden telefon alıp vermişler esinize sordunuz mu.
Ben olsam éşime durumdan rahatsız olduğumu ifade eder. O kadın birsaha geldiğinde kendisinin ilgilenmemesini isterdim ne.bilim içeri gitsin felan.
Esiniz de sz bu durumdan rahatsız olduğunuzu şöylediginiz halde hayır canım olurmu oyle sey saçmalıyorsun gibi tepkiler verirse.
Kocamın yanından bir dakika ayrılmazdım.
Ben bazen eve gitmek zorunda oluyorum illaki o aralar da da geliyor. Buralar çok sakin yerler sıkılıyorum o açıdan eczaneye gidiyorum sürekli ama her zaman mümkün değil tabii. Kadın zaten türkçe de biliyor az buz ama benimle konuşmak yok. Ben ilk adımı atıyorum kaçamak konuşup geçiyor şöyle dil ucuyla. Eşimle ise muhabbetin dibini buluyor.

Birkaç kete şu kadın da sıktı artık dedim éşime. Bana ben mi gel diyorum o geliyor dedi.

Onu gören cennetlik arada bir yanında görüyorum ama çok nadir.
Çocukları falan yok mu ? Bence ne yap biliyor musun süslen püslen o kadın geldiğinde eşine Türkçe bşyler söyle sonra da öp yanağından kadına da eşiniz yok mu gibi bi imada bulun

Kadına sürekli gelip gitmesinden rahatsız olduğunuzu belirtseniz
Dükkana geldiğinde siz ilgilenseniz mesela kocanız konuşmasa
yapabiliyorsanız dükkandan ayrılmayın
Her zaman olamıyorum ki yanında ama éşime dedim aslında birkaç kere de kadına gelme mi deyim VS gibi şeyler söylüyor.

İyi akşamlar arkadaşlar.

Ben hemen konuya girmek istiyorum. Biz tatil beldesinde yaşıyoruz. O kadar meşhur olmasa da buraya da hatrı sayılır derece turist geliyor hatta burada yaşayanlar var. Onlardan biri de bizim yan komşu aramızda 2 ev var. İngiliz bir aile ve sanırım çifte vatandaşlıkları var çünkü bir buraya bir memleketlerine gidip geliyorlar.

Konuya geçiyorum eşim 32 yaşında, eczacı, burada eczanemiz var. ben de yardımcı oluyorum falan ve bu İngiliz kadın sürekli mütemadiyen bizim eczaneye gelip duruyor. Her fırsatta bir şeyler alıyor. Mesela iki gün önce ağrı kesici almıştı. Bugün yine almaya geldi. Eşim ingilizce biliyor bayağı da muhabbet ediyorlar. Ben de anlıyorum ama konuşamıyorum denen kesimdeyim. Neyse ama artık bir oldu iki oldu ben bu durumdan kullanmaya başladım.

Eşim kadın hakkında olmadık şeyler biliyor çünkü. X de yaz sonu memleketine dönecekmiş, yok ablası gelmiş yok bilmem ne. Nerden biliyorsun diyorum kendi anlattı diyor. İyice gıcık kaptım kadından. Telefon numarası da alıp vermişler bunu da yeni öğrendim. Artık tepem atmaya başladı kızlar napsam? Haberim yokken aldatılır mıyım? Çünkü cidden kadın çok sinsi geliyor bana. Artık mide bulandırıcı oldu bu gelip gidip durması. Genç gösteriyor bir de ama eşim dedi ki 38 yaşında.. ama kızlar görseniz pürüzsüz teni falan. 30 gibi yaşı. Neyse ne yapcam bu kadınla? Sizce aldatılır mıyım? Ya da nasıl anlarım gözetlesem mi?
aldatabilir tabikide sakın güveniyorum filan deyip bası boş bırakma peşinden ayrılma cnm

Ben bazen eve gitmek zorunda oluyorum illaki o aralar da da geliyor. Buralar çok sakin yerler sıkılıyorum o açıdan eczaneye gidiyorum sürekli ama her zaman mümkün değil tabii. Kadın zaten türkçe de biliyor az buz ama benimle konuşmak yok. Ben ilk adımı atıyorum kaçamak konuşup geçiyor şöyle dil ucuyla. Eşimle ise muhabbetin dibini buluyor.

Birkaç kete şu kadın da sıktı artık dedim éşime. Bana ben mi gel diyorum o geliyor dedi.

O geliyor o aranıyor olabilirde. Sizde esinize deyin sen mesafeni koruyamazsan gelir tabi gün aşırı.
Kadın bence niyeti bozmuş 2 gun ara ile agri kesici mi alınır bahane resmen.
Siz yine de gözünüzü açık tutun.
Yabancıların kültürü cok farkli evlide olsalar başkaları ile rahatlıkla ilişki yaşayabilirler.
Birazda esinde iş bitiyor. Onun mesafe koyması lazım.

Çocukları falan yok mu ? Bence ne yap biliyor musun süslen püslen o kadın geldiğinde eşine Türkçe bşyler söyle sonra da öp yanağından kadına da eşiniz yok mu gibi bi imada bulun
Yok galiba emin değilim. Yaza doğru kalabalık oluyorlar ama kim kimin nesi bilmiyorum. Yapacağım bunu gerçekten. Artık anlasın varlığımı şu kadın.

Bakın gerçekten o kadar kıskanç manyak kadınlardan değilim. Dedim kaç kere ama mesela birkaç aya genç kadınlar dolaşacak buraya tatil için. Onların hiçbirine öyle bakmadım kıskanmadım ama bu kadın sürekli uğruyor bizim eczaneye. Kendi eşiyle böyle ilgilenmiyor desem abartmam. Adamı çok az görüyorum zaten de sürekli kadın burada. Bir de telefon alıp verecek durum yok. Eczane bir sokak aşağısında gibi gibi. İki adım atsa gelir yani. Ondan şüphelendşm yoksa numara falan değil mesele

ee madem böyle düşünüyorsun eşine neden sert bir dille söylemedin?
sen kesin asılıyor eşimde gönüllü gibi diyorsun.
kadını eczaneden kov gitsin, saçını başını yol
eşine de tabak çanak fırlat rahatla

Yok galiba emin değilim. Yaza doğru kalabalık oluyorlar ama kim kimin nesi bilmiyorum. Yapacağım bunu gerçekten. Artık anlasın varlığımı şu kadın.
Evet öyle bşy yap hatta dudağından bile öpebilirsin o zaman daha iyi anlat belki kalın kafalı

ee madem böyle düşünüyorsun eşine neden sert bir dille söylemedin?
sen kesin asılıyor eşimde gönüllü gibi diyorsun.
kadını eczaneden kov gitsin, saçını başını yol
eşine de tabak çanak fırlat rahatla
Söyledim ki éşime birkaç defa ben. O da ben mi dedim gel diye kendi geliyor gelme mi diyim dedi. Mantıken haklı da müşteri sonuçta ama gıcık oluyorum. Müşterinin ayağını nasıl kesebiliriz ki? Sonuçta gelince alıyor birkaç şey. Bazen güneş kremi bazen şu bu bahanesi çok.

Back
X