Yabancı sevgili

Defnee90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
373
230
53
Kızlar yardım edin 1 yıl once egitim icin kısa sureligine yurtdışına gittim ordayken italyan biriyle tanıstim oyle hayallerdeki italyan erkekleri gibi degil normal ama yine bir havasi var heleki benim icin konussun yeter dillerine bile hastayım iste tabi ben Italyan gormus Turk kızi olarak hemen hoslandim. Cocukta benden hoslandi 1 hafta flort ettik sevgili gibiydik hersey cok guzel derken donus zamani . Aslinda bulundugum sure 3 ay falandi o da ordaydi biz Son 1 haftada yakinlastik onceden dikkatimi cekmemisti. Sonra ordan ortak arkadasimizla konusunca bu benden once bi Turk kizindan hoslanmis ama aralari olmamis ama simdi facebooktan instagramdan bakiyorum surekli birbirlerinin fotolarini begeniyorlar .

Neyse konuya geleyim benim inglizcem kotu konusamiyorum heleki yanimda biri olunca utanip iyice karistiriyorum ama onun yanindayken kendimi ifade ediyodum yine . Bu gecenlerde bana yazdı buraya gelicekmis aralikta ben heycandan uctum tabi ama bi yandan da panikledim hem iyice unuttm ingilizceyi hemde simdi calismiyorum maddi olarakta babamdan fazla isteyemiyorim iste nasil yaparim falan diye kendi kendimi günlerdir strese sokuyorum. Biraz once facede baktim o kız bir fotograf paylasmis cocugu etiketlemis Türk yemekleri fotosu yani bu cocuk benim icin degil sadece o kizlada gorusecek benim hayeller fos sondu . Ben fazla yazmiyorum cocuga cunku yanlis yazarimda rezil olurum diye ama bellki kız baya konusuyo birde güzel bir kız moralim bozuldu .
Simdi sorularim ben görüsunce nasil konusucam cocukla ? Ha diyince de ogrenilmiyo yani suan pratik yapmadıgım icin unuttum.
O kızda biz beraberken gelirse cok bozulurum . Samimi olurlarsa offf cok heycanlı ve stresliyim
Ayrıca istanbula gelicekmis ben oralarida fazla bilmiyorum aramizda yakinlasma oldugu icin suan nasil davranmam gerekiyor bilmiyorum. Cunku dondukten sonra 1 ay yine sevgili gibi konustuk beni cagirdi ama param yoktu gidemedim sonra koptuk simdi arkadas gibi konusuyoruz ve ben gorunce yine heycandan olucem biliyorum onunla bir hayatim olmasini cok isterdim ama Hayaller hayatlar
Nasil davranayim napayim ben

Ingilizcenizi film, dizi izleyerek ve kitap okuyarak biraz gelistirebilirsiniz. Pratik yapmis olursunuz hem.
Cocuk konusuna gelicek olursak anladigim kadariyla ciddi bir iliskiniz yok sevgili degilsiniz yani. Bu cocugun akli hayla öbür kizda gibi. Akli baska birinde olan biriyle bir beraberlik mi istiyorsunuz?

Cidd bir iliskimiz olmadıgı yazdiklarimdan net anlasıliyor zaten ama ben cok heycanliyım nasil davranicam nasil gecicek diye.
Akli baskasinda mi bilmiuorim oyle bisey istedigimide soylemedim sadece ben hala o kızla iletisim halinde oldugunu yeni farkettigim icin uzulup burada paylastim . Tavsiyeniz icin tesekkurler

her kelimemi tek tek okumussunuz anlasilan. Terslemeye gerek yok yanlis birsey söylemedim. Konunuzun adi yabanci sevgili ve net bir sekilde onunla bir hayat istediginizi yazmissiniz. Atara gerek yok hanfendi

Bence bu cocuk ikinize de yeşil ışık yakıyor hanginiz olursa artık rastgele gibi geldi bana

Bana kalsa ışik yakmasina bile gerek yok da birde onların kulturleri cok farklı rahatlar boyle biz gibi takmiyorlar gunu birlik seyleri rahat karsiliyolar yani istese yasadigi yerden bulabilir benim korkum kendim icin tekrar aşık olurum ve sap gibi kalırım diye

her kelimemi tek tek okumussunuz anlasilan. Terslemeye gerek yok yanlis birsey söylemedim. Konunuzun adi yabanci sevgili ve net bir sekilde onunla bir hayat istediginizi yazmissiniz. Atara gerek yok hanfendi

Hanfendi ben size niye atar yapayim ben zaten kendi derdimle kendimi yiyorum . Ayrica tek tek okumadan nasil okunuyor :)

Kendimi gördüm bir an. Benimde yurtdışı eğitimde erkek arkadaşım oldu, başlarda ingilizcesi benimkinden iyi diye heyecan yapmıştım ama şimdi o daha çok panikliyor. O zaman anlaştıysanız şimdi de anlaşırsınız merak etmeyin. Konuşma pratiği yapacak imkanınız yoksa bol bol yazışın hem onunla, hem de bu tür siteler var onlara da bakabilirsiniz. Bir de bana kalırsa bu kadar heveslenmeyin onların bakış acıları farklı oluyor. Yani geçici olarak bakıyorlar gerçekten. Buraya da hem gezmek hem de hovardalık için geliyor olabilir.

Canim bu is olmaz. Bir degil ki, birsuru engel var. Sen en iyisi bir turk hanzosu bul, ona asik ol. Bizim gibi ol yani

Biliyorum ama insan yine bir umit besliyor .Birdaha nerde bulcam mantigıyla :) ama cocuk digerleri gibi degildi yani efendi ve kibardı o yuzden daha fazla etkilenmistim olacaği yok biliyorum da keske olsa en iyisi akisina birakayim sizin iliskiniz devam ediyor mu ? Birde gezmek icin geliyor kapadokyayı falan arastirdim dedi ama diger kızın araya girmesine bozuldum ben hemen pembe hayallere kaptirmistim kendimi

Canim bu is olmaz. Bir degil ki, birsuru engel var. Sen en iyisi bir turk hanzosu bul, ona asik ol. Bizim gibi ol yani

Onlarinda genetik midir nedir bi baska havalari oluyor heleki burdaki hanzolardan sonra insan hemen kaptiriyor kendini ama yine onlara kalicam biliyorumda iste kucuk bir sans yakalamisken keske olsaydi diyorum

Kız istanbulda yaşayan bir italyan bul bulacaksan olmaz o iş çok uzakta :) film dizi izle bol bol arkadaşın dediği gibi
interpals.net diye bir site var orada yazışarak pratik yapabilirsin. hala var mı bilmem xat. com var oraya bak

Google a kalıplaşmış ingilizce cümleler diye yazarsanız bir sürü cümle çıkıyor zaten altyapınızda var. Tekniğiyle falan uğraşırsanız az sürede kısa mesafe katedersiniz ama bu şekilde çok daha kolay oluyor ben böyle bayağı yol katettim bir de alternatif olarak yabancı dizi izliyorum sürekli, hatta hint filmleri ve dizileri de izliyorum alt yapı hiç olmadan yani 0 dan urducayı bile bayağı öğrendim bu şekilde kaldı ki millet olarak ingilizceye daha duyarlıyız gerek okuldan gerek çevreden. Bir de şu yabancı sevgili meselesine gelince kendinizi kaptırmamaya çalışın bence : )

O imkansiz gibi bisi burda bi italyan bulmak Yüce Rabbim onları özenerek yaratmıs cok tesekkur ederim siteler icin hemen bakayim yarin baslicam calismaya . Bizimkilerden yedigim darbeler yetmedi bide bunlarda yiyeyim

ingilizce problemim yok, bu halde bile kendimi ifade etme yolunda sıkıntı yaşadığım çok oldu, dil kısıtladı sanki beni, yabancılarla yapamıyorum ben şahsen, iletişimde hep bir kopukluk oluyor, kısacası sancılı süreçler seni bekliyor, dili konuşarak ve başkası tarafından düzeltilerek öğrenebilirsin, kolay gelsin

Çok tesekkur ederim canim . Biraz stresim gitti buraya yazinca :) en iyisi kaptirmamak biliyorumda gorunce heycandan tutulurum kesin

Tesekkur ederim . Bende oyleyim benden daha iyi bilen biri olunca hic konusaniyorum bildigim halde cikmiyo yani bocaliyorum en basit seylerde . Ah ah sancılarını simdiden cekiyorum .insallah güzel gecer

Evet bizim ilişkimiz hala devam ediyor ama ben de ilerisi için çok ümitli değilim. Bence avrupalıların geneli kibar buna takılmayın, onlarda da bizdeki erkeklerdeki sıcaklığı ve korumacılığı bulamayabilirsiniz.

Ne guzel sevindim sizin adiniza ama insallah sonuda guzel olacaksa devam eder :) nasil gorusuyorsunuz peki ? Merak ettim

Zaten yazanların çoğu kendini kaptırma demiş, tekrar söylemiyim bunu. Bence gelince kuul davran, samimi ol ama fazla kaçırmadan. Kendince gezdirmeye çalış ve ingilizcenin fazla ileri olmadığını, onun yanında da heyecanlandığını söyle. Zaten bunun farkındadır ve samimi bulur seni. O gidince de kendini üzme çünkü zaten bir şey olmayacağını gelmeden kabullenmiştin. Başka kadınlara da takılma derim. İçini böyle rahatlatmaya çalış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…