Cidd bir iliskimiz olmadıgı yazdiklarimdan net anlasıliyor zaten ama ben cok heycanliyım nasil davranicam nasil gecicek diye.Ingilizcenizi film, dizi izleyerek ve kitap okuyarak biraz gelistirebilirsiniz. Pratik yapmis olursunuz hem.
Cocuk konusuna gelicek olursak anladigim kadariyla ciddi bir iliskiniz yok sevgili degilsiniz yani. Bu cocugun akli hayla öbür kizda gibi. Akli baska birinde olan biriyle bir beraberlik mi istiyorsunuz?
Cidd bir iliskimiz olmadıgı yazdiklarimdan net anlasıliyor zaten ama ben cok heycanliyım nasil davranicam nasil gecicek diye.
Akli baskasinda mi bilmiuorim oyle bisey istedigimide soylemedim sadece ben hala o kızla iletisim halinde oldugunu yeni farkettigim icin uzulup burada paylastim . Tavsiyeniz icin tesekkurler
Bence bu cocuk ikinize de yeşil ışık yakıyor hanginiz olursa artık rastgele gibi geldi bana
her kelimemi tek tek okumussunuz anlasilan. Terslemeye gerek yok yanlis birsey söylemedim. Konunuzun adi yabanci sevgili ve net bir sekilde onunla bir hayat istediginizi yazmissiniz. Atara gerek yok hanfendi
Kendimi gördüm bir an. Benimde yurtdışı eğitimde erkek arkadaşım oldu, başlarda ingilizcesi benimkinden iyi diye heyecan yapmıştım ama şimdi o daha çok panikliyor. O zaman anlaştıysanız şimdi de anlaşırsınız merak etmeyin. Konuşma pratiği yapacak imkanınız yoksa bol bol yazışın hem onunla, hem de bu tür siteler var onlara da bakabilirsiniz. Bir de bana kalırsa bu kadar heveslenmeyin onların bakış acıları farklı oluyor. Yani geçici olarak bakıyorlar gerçekten. Buraya da hem gezmek hem de hovardalık için geliyor olabilir.
Canim bu is olmaz. Bir degil ki, birsuru engel var. Sen en iyisi bir turk hanzosu bul, ona asik ol. Bizim gibi ol yani
Kız istanbulda yaşayan bir italyan bul bulacaksan olmaz o iş çok uzakta :) film dizi izle bol bol arkadaşın dediği gibi
interpals.net diye bir site var orada yazışarak pratik yapabilirsin. hala var mı bilmem xat. com var oraya bak
Google a kalıplaşmış ingilizce cümleler diye yazarsanız bir sürü cümle çıkıyor zaten altyapınızda var. Tekniğiyle falan uğraşırsanız az sürede kısa mesafe katedersiniz ama bu şekilde çok daha kolay oluyor ben böyle bayağı yol katettim bir de alternatif olarak yabancı dizi izliyorum sürekli, hatta hint filmleri ve dizileri de izliyorum alt yapı hiç olmadan yani 0 dan urducayı bile bayağı öğrendim bu şekilde kaldı ki millet olarak ingilizceye daha duyarlıyız gerek okuldan gerek çevreden. Bir de şu yabancı sevgili meselesine gelince kendinizi kaptırmamaya çalışın bence : )
ingilizce problemim yok, bu halde bile kendimi ifade etme yolunda sıkıntı yaşadığım çok oldu, dil kısıtladı sanki beni, yabancılarla yapamıyorum ben şahsen, iletişimde hep bir kopukluk oluyor, kısacası sancılı süreçler seni bekliyor, dili konuşarak ve başkası tarafından düzeltilerek öğrenebilirsin, kolay gelsin
Evet bizim ilişkimiz hala devam ediyor ama ben de ilerisi için çok ümitli değilim. Bence avrupalıların geneli kibar buna takılmayın, onlarda da bizdeki erkeklerdeki sıcaklığı ve korumacılığı bulamayabilirsiniz.Biliyorum ama insan yine bir umit besliyor .Birdaha nerde bulcam mantigıyla :) ama cocuk digerleri gibi degildi yani efendi ve kibardı o yuzden daha fazla etkilenmistim olacaği yok biliyorum da keske olsa en iyisi akisina birakayimsizin iliskiniz devam ediyor mu ? Birde gezmek icin geliyor kapadokyayı falan arastirdim dedi ama diger kızın araya girmesine bozuldum ben hemen pembe hayallere kaptirmistim kendimi
Evet bizim ilişkimiz hala devam ediyor ama ben de ilerisi için çok ümitli değilim. Bence avrupalıların geneli kibar buna takılmayın, onlarda da bizdeki erkeklerdeki sıcaklığı ve korumacılığı bulamayabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?