Zaten yazanların çoğu kendini kaptırma demiş, tekrar söylemiyim bunu. Bence gelince kuul davran, samimi ol ama fazla kaçırmadan. Kendince gezdirmeye çalış ve ingilizcenin fazla ileri olmadığını, onun yanında da heyecanlandığını söyle. Zaten bunun farkındadır ve samimi bulur seni. O gidince de kendini üzme çünkü zaten bir şey olmayacağını gelmeden kabullenmiştin. Başka kadınlara da takılma derim. İçini böyle rahatlatmaya çalış :)
Kızlar yardım edin1 yıl once egitim icin kısa sureligine yurtdışına gittim ordayken italyan biriyle tanıstim oyle hayallerdeki italyan erkekleri gibi degil normal ama yine bir havasi var heleki benim icin konussun yeter dillerine bile hastayım iste tabi ben Italyan gormus Turk kızi olarak hemen hoslandim. Cocukta benden hoslandi 1 hafta flort ettik sevgili gibiydik hersey cok guzel derken donus zamani . Aslinda bulundugum sure 3 ay falandi o da ordaydi biz Son 1 haftada yakinlastik onceden dikkatimi cekmemisti. Sonra ordan ortak arkadasimizla konusunca bu benden once bi Turk kizindan hoslanmis ama aralari olmamis ama simdi facebooktan instagramdan bakiyorum surekli birbirlerinin fotolarini begeniyorlar .
Neyse konuya geleyim benim inglizcem kotu konusamiyorum heleki yanimda biri olunca utanip iyice karistiriyorum ama onun yanindayken kendimi ifade ediyodum yine . Bu gecenlerde bana yazdı buraya gelicekmis aralikta ben heycandan uctum tabi ama bi yandan da panikledim hem iyice unuttm ingilizceyi hemde simdi calismiyorum maddi olarakta babamdan fazla isteyemiyorim iste nasil yaparim falan diye kendi kendimi günlerdir strese sokuyorum. Biraz once facede baktim o kız bir fotograf paylasmis cocugu etiketlemis Türk yemekleri fotosu yani bu cocuk benim icin degil sadece o kizlada gorusecek benim hayeller fos sondu . Ben fazla yazmiyorum cocuga cunku yanlis yazarimda rezil olurum diye ama bellki kız baya konusuyo birde güzel bir kız moralim bozuldu .
Simdi sorularim ben görüsunce nasil konusucam cocukla ? Ha diyince de ogrenilmiyo yani suan pratik yapmadıgım icin unuttum.
O kızda biz beraberken gelirse cok bozulurum . Samimi olurlarsaofff cok heycanlı ve stresliyim
Ayrıca istanbula gelicekmis ben oralarida fazla bilmiyorum aramizda yakinlasma oldugu icin suan nasil davranmam gerekiyor bilmiyorum. Cunku dondukten sonra 1 ay yine sevgili gibi konustuk beni cagirdi ama param yoktu gidemedim sonra koptuk simdi arkadas gibi konusuyoruz ve ben gorunce yine heycandan olucem biliyorum onunla bir hayatim olmasini cok isterdim ama Hayaller hayatlar
Nasil davranayim napayim ben
İnternette yabancıların takıldığı sohbet siteleri var oraya takılıp dilinizi geliştirebilirsinizKızlar yardım edin1 yıl once egitim icin kısa sureligine yurtdışına gittim ordayken italyan biriyle tanıstim oyle hayallerdeki italyan erkekleri gibi degil normal ama yine bir havasi var heleki benim icin konussun yeter dillerine bile hastayım iste tabi ben Italyan gormus Turk kızi olarak hemen hoslandim. Cocukta benden hoslandi 1 hafta flort ettik sevgili gibiydik hersey cok guzel derken donus zamani . Aslinda bulundugum sure 3 ay falandi o da ordaydi biz Son 1 haftada yakinlastik onceden dikkatimi cekmemisti. Sonra ordan ortak arkadasimizla konusunca bu benden once bi Turk kizindan hoslanmis ama aralari olmamis ama simdi facebooktan instagramdan bakiyorum surekli birbirlerinin fotolarini begeniyorlar .
Neyse konuya geleyim benim inglizcem kotu konusamiyorum heleki yanimda biri olunca utanip iyice karistiriyorum ama onun yanindayken kendimi ifade ediyodum yine . Bu gecenlerde bana yazdı buraya gelicekmis aralikta ben heycandan uctum tabi ama bi yandan da panikledim hem iyice unuttm ingilizceyi hemde simdi calismiyorum maddi olarakta babamdan fazla isteyemiyorim iste nasil yaparim falan diye kendi kendimi günlerdir strese sokuyorum. Biraz once facede baktim o kız bir fotograf paylasmis cocugu etiketlemis Türk yemekleri fotosu yani bu cocuk benim icin degil sadece o kizlada gorusecek benim hayeller fos sondu . Ben fazla yazmiyorum cocuga cunku yanlis yazarimda rezil olurum diye ama bellki kız baya konusuyo birde güzel bir kız moralim bozuldu .
Simdi sorularim ben görüsunce nasil konusucam cocukla ? Ha diyince de ogrenilmiyo yani suan pratik yapmadıgım icin unuttum.
O kızda biz beraberken gelirse cok bozulurum . Samimi olurlarsaofff cok heycanlı ve stresliyim
Ayrıca istanbula gelicekmis ben oralarida fazla bilmiyorum aramizda yakinlasma oldugu icin suan nasil davranmam gerekiyor bilmiyorum. Cunku dondukten sonra 1 ay yine sevgili gibi konustuk beni cagirdi ama param yoktu gidemedim sonra koptuk simdi arkadas gibi konusuyoruz ve ben gorunce yine heycandan olucem biliyorum onunla bir hayatim olmasini cok isterdim ama Hayaller hayatlar
Canım bak..Bence senin asıl sorununun İngilizce konuşamamak olmamalı. Yabancı erkekler, bazı konulara daha rahat bakarlar. Yani senin bakire olman, evlilik öncesi ilişki yaşamayı istemiyor olman onlara garip gelir anlatabildim mi? Onlar için cinsellik ilişkinin ayrılmaz bir parçasıdır. Üstelik sen duygularını rahat ifade edecek kadar İngilizce de bilmiyorsun. Görüştüğünüzde seninle bir şeyler yaşamak isteyecektir. Ama bu kadar etkilendiysen ve gerçekten bu çocukla olmayı hayal ediyorsan, şu an okuyor musun bilmiyorum ama erasmusla italya'ya falan git. Senin yerinde olsam ve hayallerimin peşinde koşsam ne yaparım biliyor musun? Bir iş bulur çalışmaya başlarım; oradan kazandığım para ile italyanca kursuna yazılırım. İtalyanca konuşması çok kolay ve tatlı bir dildir. Ben kursa gitmeden öğrenmiştim mesela. Hayalinin devamını sen getir artıkKızlar yardım edin1 yıl once egitim icin kısa sureligine yurtdışına gittim ordayken italyan biriyle tanıstim oyle hayallerdeki italyan erkekleri gibi degil normal ama yine bir havasi var heleki benim icin konussun yeter dillerine bile hastayım iste tabi ben Italyan gormus Turk kızi olarak hemen hoslandim. Cocukta benden hoslandi 1 hafta flort ettik sevgili gibiydik hersey cok guzel derken donus zamani . Aslinda bulundugum sure 3 ay falandi o da ordaydi biz Son 1 haftada yakinlastik onceden dikkatimi cekmemisti. Sonra ordan ortak arkadasimizla konusunca bu benden once bi Turk kizindan hoslanmis ama aralari olmamis ama simdi facebooktan instagramdan bakiyorum surekli birbirlerinin fotolarini begeniyorlar .
Canım bak..Bence senin asıl sorununun İngilizce konuşamamak olmamalı. Yabancı erkekler, bazı konulara daha rahat bakarlar. Yani senin bakire olman, evlilik öncesi ilişki yaşamayı istemiyor olman onlara garip gelir anlatabildim mi? Onlar için cinsellik ilişkinin ayrılmaz bir parçasıdır. Üstelik sen duygularını rahat ifade edecek kadar İngilizce de bilmiyorsun. Görüştüğünüzde seninle bir şeyler yaşamak isteyecektir. Ama bu kadar etkilendiysen ve gerçekten bu çocukla olmayı hayal ediyorsan, şu an okuyor musun bilmiyorum ama erasmusla italya'ya falan git. Senin yerinde olsam ve hayallerimin peşinde koşsam ne yaparım biliyor musun? Bir iş bulur çalışmaya başlarım; oradan kazandığım para ile italyanca kursuna yazılırım. İtalyanca konuşması çok kolay ve tatlı bir dildir. Ben kursa gitmeden öğrenmiştim mesela. Hayalinin devamını sen getir artık
Ise girmek istememin en buyuk nedeni o zaten .italyanca ogrenmeyi cok istiyorum ve tekrar yurtdisina cikmak icin para biriktiricem ama is bulamiyorum . Bide o konulari konustuk anlayısla karsıladi. Sonu olacak birsey degil ama insan yine hayal kuruyor iste :)Canım bak..Bence senin asıl sorununun İngilizce konuşamamak olmamalı. Yabancı erkekler, bazı konulara daha rahat bakarlar. Yani senin bakire olman, evlilik öncesi ilişki yaşamayı istemiyor olman onlara garip gelir anlatabildim mi? Onlar için cinsellik ilişkinin ayrılmaz bir parçasıdır. Üstelik sen duygularını rahat ifade edecek kadar İngilizce de bilmiyorsun. Görüştüğünüzde seninle bir şeyler yaşamak isteyecektir. Ama bu kadar etkilendiysen ve gerçekten bu çocukla olmayı hayal ediyorsan, şu an okuyor musun bilmiyorum ama erasmusla italya'ya falan git. Senin yerinde olsam ve hayallerimin peşinde koşsam ne yaparım biliyor musun? Bir iş bulur çalışmaya başlarım; oradan kazandığım para ile italyanca kursuna yazılırım. İtalyanca konuşması çok kolay ve tatlı bir dildir. Ben kursa gitmeden öğrenmiştim mesela. Hayalinin devamını sen getir artık
Yerinde olsam onla gorusene kadar ingilizcemi gelistirmeye calisirdim. Az yada cok ne kadar gelistirirsen o kadar kardır. Bir de diger kizin cok guzel oldugunu soyluyosun. O zaman cocukla bulusana kadar sende degis. Kilon varsa zayifla, saclarini degistir, tarz kıyafetler al vs :))
Rahat battı belamı arıyorum hesabı.
Ikimiz icinde degil bence daha oncede bahsetmisti buraya gelmek istiyordu. Diger kız antalyada cocuk bana istanbula gelicem sonra kapadokya dedi ama belli de olmaz tabiki :/O iş yaş bence.
Bir de senin için değil diğer kız için geliyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?