Yabancı sevgili

Ilk ayrıldigimizda yaninda baya bi agladim o da uzulmustu . Simdide zor olacak benim icin daha gelmeden yuz senaryo kurdum aklimda . Olmicak bisi biliyorumda umarim kalbimde anlar bunu

Başlığı okuyunca ben Türküyle zor anlaşıyorum diye düşündüm bir an. Açınca gördüm ki nedeni farklı olsa da gerçekten de sorun buymuş :) Bence çok gerilmeden rahat olmaya çalış yanında ve ingilizcenin çok iyi olmadığını söyle. Hatta çok çaresiz kalırsan anlatmak istediğini google dan çevir ve okut. Zaten önemli olan hoş vakit geçirmek değil mi? Demekki seninle güzel zaman geçirmiş ki tekrar görüşmek istemiş. Böyle düşün ve stres yapma bence hiç.

Ben iki yılımı verdim yabancı sevgiliye büyük bir çoğunluğunun özellikle şu son yıllarda olan terör işid bilmem ne olayları yüzünden aileleri istemiyor müslüman biriyle evlenmelerini beni evlerine bile sokmuyorlardı yani olumsuz konuşmak istemem ama kendini hep en kötüye hazırla sonra çok üzülmezsin en azından

hihihi imkansiz diye bisey yok... ben de hep hayatta istemem yabanci derdim, sinirlensem anlatamam, sevinsem baska dilde sevinmeyi beceremem derdim. Oluyo ya... zaman ve pratik hersey. Italyancaya baslamak istersen ozelden yaz sana kaynak atarim :)

yazışmalarında ingilizceni geliştirmene yardım ederim. konuşmaya gelince telefon, skype gibi ortamlar lazım.
bol bol yabancı dize izle ( the wampire diaries, the originals, game of thrones gibi....)
yalnız bu dizilerde sokak ağzı ve argo çok kullanılıyor aman dikkat :)

İnternette yabancıların takıldığı sohbet siteleri var oraya takılıp dilinizi geliştirebilirsiniz

moral bozmak istemem ama bu cocuk sadece hazir Turkiyeye gelmisken tanidigim citir kizlarda var onlarla da biraz vakit gecireyim hatta duruma gore gonul eglendirecegim varsa birazcikta egleneyim sonra ben yoluma o yoluna gozule bakiyo ki haklida evlenmek icin gelecek hali yok ya cocuk sevgli gozuyle bakio olsaydi son 1 hafta yakinlasmanizin ardindan ayrilirken bu dile getirilirdi zaten. sen umutlanma heyecana yapma buyutmede hanginizle gonlunce hos vakit gecirebilirse onunla takilcak sonra cekcek gitcek fazlasini bekleme uzulursun

yabanci sevgili diye sen coktan umutlanmaya baslamissin ama sondur o balonu bu kadar aci konusmak istemezdim ama gercekler bu sekilde en iyisi sen sadece o geldiginde ingilizceni gelistirmek icin bi firsat olark gor arkadasca bi gun gecir fazlasina yanasma rahatlar cunku bu gece takilir yarin sabah unutur emin ol kendini bosuna harcama uzme elin italyanina benim simdi koordinatorum italyan aman aman bi ozellikleride yok yani genc kiz hevesiyle o ruyalarimizdaki aksanli biskolata italyanlari yuzunden bu hale geliors :)

Canım bak..Bence senin asıl sorununun İngilizce konuşamamak olmamalı. Yabancı erkekler, bazı konulara daha rahat bakarlar. Yani senin bakire olman, evlilik öncesi ilişki yaşamayı istemiyor olman onlara garip gelir anlatabildim mi? Onlar için cinsellik ilişkinin ayrılmaz bir parçasıdır. Üstelik sen duygularını rahat ifade edecek kadar İngilizce de bilmiyorsun. Görüştüğünüzde seninle bir şeyler yaşamak isteyecektir. Ama bu kadar etkilendiysen ve gerçekten bu çocukla olmayı hayal ediyorsan, şu an okuyor musun bilmiyorum ama erasmusla italya'ya falan git. Senin yerinde olsam ve hayallerimin peşinde koşsam ne yaparım biliyor musun? Bir iş bulur çalışmaya başlarım; oradan kazandığım para ile italyanca kursuna yazılırım. İtalyanca konuşması çok kolay ve tatlı bir dildir. Ben kursa gitmeden öğrenmiştim mesela. Hayalinin devamını sen getir artık

benim ingilizcemde teoride cok iyi pratikte ivedikten halliceydi esim yabanci ve benim icin 2009 aralik ayinda istanbula gelmisti,ozaman bende rezil olcam diye cok bunalmistim ama zamanla ingilizcem cok gelisti ustune onun dilini ogrendim,patir patir kavga bile ediyorum onun dilinde
rezil olmaktan korkma ama kendini kaptirmamaya bak,italyanlar sevimli havali filan ama avrupanin en sipsevdi toplulugu..

aslinda bu sekilde ketum olmak kimilerine cekici geliyor bence, hepsi sizin bahsettiginiz gibi degil ..benim esim yabanci,turk ve muslumanim diye bu bakirelik durumlarinin kulturel olarak onemli oldugunu arastirmis ogrenmis,inanin evlenene kadar hic bi beklentisi olmadi..ben ondan gordugum saygiyi normal kendi vatandasimdan gormedim..
ama eger hayatindaki insan kendi kulturunden olsaydi sanirim dediginiz gibi cinsellik iliskinin ayrilmaz parcasi olmustur,o konuda size katiliyorum.ama baska kulturlere saygiyla yaklasiyor cogu.

Oooo süper
Bence kafanı kullan
Diğer kızın güzel olması önemli değil
Senin İngilizcem kötü diye konuşmaman garip ama
Mutlaka konuş
İtalyanca kelimeler öğren
Bağlantı kur sürekli Şaşırt
gelincede iş sana kalmış

bence adam gezmeye geliyor gelmişken arkadaşlarınıda görmek istiyor..diğer kızlada görüşecek olması bu yüzden ve tabi sizle de ..kendinizce fazla anlam yüklemeyin rahat olun ordayken nasılsanız öyle davranın ..
size karşı ilgisi devam ediyormu etmiyor mu zaten davranışlarından anlarsınız.. diğer kızla görüşmesini de sorun etmeyin adam kalkıp italyadan buraya sevişmeye gelmiyor ya..

Rahat battı belamı arıyorum hesabı.

Yerinde olsam onla gorusene kadar ingilizcemi gelistirmeye calisirdim. Az yada cok ne kadar gelistirirsen o kadar kardır. Bir de diger kizin cok guzel oldugunu soyluyosun. O zaman cocukla bulusana kadar sende degis. Kilon varsa zayifla, saclarini degistir, tarz kıyafetler al vs :))

Ise girmek istememin en buyuk nedeni o zaten .italyanca ogrenmeyi cok istiyorum ve tekrar yurtdisina cikmak icin para biriktiricem ama is bulamiyorum . Bide o konulari konustuk anlayısla karsıladi. Sonu olacak birsey degil ama insan yine hayal kuruyor iste :)

Evet calisicam insallah . Birde zayifim zaten kiyafet falan belki ama baska degistiremem . Diger kızla fizik olarak aynıyız ama onun daha masum bir yuzu var cocuk beni begendigini soyluyodu surekli onemli olan konusarak etkilemek bence ama ah konusabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…