bence adam gezmeye geliyor gelmişken arkadaşlarınıda görmek istiyor..diğer kızlada görüşecek olması bu yüzden ve tabi sizle de ..kendinizce fazla anlam yüklemeyin rahat olun ordayken nasılsanız öyle davranın ..
size karşı ilgisi devam ediyormu etmiyor mu zaten davranışlarından anlarsınız.. diğer kızla görüşmesini de sorun etmeyin adam kalkıp italyadan buraya sevişmeye gelmiyor ya..
Oooo süper
Bence kafanı kullan
Diğer kızın güzel olması önemli değil
Senin İngilizcem kötü diye konuşmaman garip ama
Mutlaka konuş
İtalyanca kelimeler öğren
Bağlantı kur sürekli Şaşırt
gelincede iş sana kalmış
Ise girmek istememin en buyuk nedeni o zaten .italyanca ogrenmeyi cok istiyorum ve tekrar yurtdisina cikmak icin para biriktiricem ama is bulamiyorum . Bide o konulari konustuk anlayısla karsıladi. Sonu olacak birsey degil ama insan yine hayal kuruyor iste :)
Hayallerinden vazgeçme. Çünkü insan hayallerinin peşinden koşarken çok yol katediyor inan. Bulunduğun yerde Çalışma ve İş Kurumu varsa, oradaki iş ve meslek danışmanlarıyla bir görüş derim. Çünkü düzgün firmalar genellikle gazete ilanına pek çıkmaz, işlerini İŞKUR ile yürütürler. İşini bulunca da akşamları kursa gidersin. Kurslar çok pahalı değil canım merak etme. Work&Travel diye bir olay da vardı bizim zamanımızda. Ben Alaska'ya balık temizlemeye gidecektim ama 1000 dolar lazımdı bulamadım. O tarz birşeyler de bulabilirsin.
benim ingilizcemde teoride cok iyi pratikte ivedikten halliceydi esim yabanci ve benim icin 2009 aralik ayinda istanbula gelmisti,ozaman bende rezil olcam diye cok bunalmistim ama zamanla ingilizcem cok gelisti ustune onun dilini ogrendim,patir patir kavga bile ediyorum onun dilinde
rezil olmaktan korkma ama kendini kaptirmamaya bak,italyanlar sevimli havali filan ama avrupanin en sipsevdi toplulugu..
Ben Türkiye'ye döneli 2 ay oldu çalışmadığım için ayda bir kere gidiyorum yanına. İşe başlayınca nasıl yürüyecek bilemiyorum, o da pek gelme tarftarı değil buraya maalesef. Türkiye hakkında çıkan haberler nedeniyle ciddi anlamda korkuyor.
Ben Türkiye'ye döneli 2 ay oldu çalışmadığım için ayda bir kere gidiyorum yanına. İşe başlayınca nasıl yürüyecek bilemiyorum, o da pek gelme tarftarı değil buraya maalesef. Türkiye hakkında çıkan haberler nedeniyle ciddi anlamda korkuyor.[/QUOTE ]
Anladım canım ne güzel imkanın var gidebiliyosun işe girincede tatillerde falan fırsatın olur . Bu çocukta geleceği zaman annesi istememiş söyleyince kızıyor falan dedi sanki şimdi avrupa çok güvenli , haberleri görüyoruz malesef