Yabancı sevgili

Evet haklisıniz bencede oyle

Tesekkur ederm canim . Konusamamin en buyuk nedeni utangaç olmam onu asamiyorum

Hayallerinden vazgeçme. Çünkü insan hayallerinin peşinden koşarken çok yol katediyor inan. Bulunduğun yerde Çalışma ve İş Kurumu varsa, oradaki iş ve meslek danışmanlarıyla bir görüş derim. Çünkü düzgün firmalar genellikle gazete ilanına pek çıkmaz, işlerini İŞKUR ile yürütürler. İşini bulunca da akşamları kursa gidersin. Kurslar çok pahalı değil canım merak etme. Work&Travel diye bir olay da vardı bizim zamanımızda. Ben Alaska'ya balık temizlemeye gidecektim ama 1000 dolar lazımdı bulamadım. O tarz birşeyler de bulabilirsin.

Esiniz nerelı nerede yasiyorsunuz merak ettim benimkinin olacagi yok sizinkileri dinliyim bari :)

Ne guzel sevindim sizin adiniza ama insallah sonuda guzel olacaksa devam eder :) nasil gorusuyorsunuz peki ? Merak ettim
Ben Türkiye'ye döneli 2 ay oldu çalışmadığım için ayda bir kere gidiyorum yanına. İşe başlayınca nasıl yürüyecek bilemiyorum, o da pek gelme tarftarı değil buraya maalesef. Türkiye hakkında çıkan haberler nedeniyle ciddi anlamda korkuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…