Yabancı sevgili

Herkes özel mesajdan gelecek olan konuna odaklanmış durum da emin ol hey allahım ya varsa bi derdin anlat @Mune abla kilidi çakınca zaten anlatamayacaksın
Ne varsa artık böyle anlatmıcak olup konu açanları bide böyle muneccim kakası yemişiz gibi bi şey anlatmadan cevap bekleyenleri bi anlasam
Bide ayrıntılı demiş ne ayrıntısına gircekse

Bence de anlattın derdinizi burdan hem zaten gizliniz saklınız yokmuş çevrenizdekilerde biliyormuş ne var ki ya anlattın niye çekiniyorsunuz ki dimi amaa

Gereksiz heyecan yaptırmış olabilirim ama tanımadığım kişilere bile anlatırken çekiniyorum . birşeylerin saklı kalmasını istemem bunun illa cinsellikle alakalı olduğu anlamına gelmez. Bu kadar da fesat olmayın yahu

Merak ettiğim şu pişmanlık var mı ?yoksa sıkıntı da yok zaten sonu olmayan bir beraberlik olduğunu tahmin ediyordun bence

Forumda yenisin ve senin gibi yeni üye olup açtıkları konuları okusan ağzın açık kalır

Yani biraz naza çekmiş ilgisiz davranmışsın. İlişkinin ilk zamanları bir de. Çocuk da sıkılmış artık nazından niyazından. Sonuçta onların kültüründe kızlar daha rahattır diye tahmin ediyorum. Daha fazla uğraşmak istememiş. Bence sen de daha fazla düşünme. Önüne bak.

Merak ettiğim şu pişmanlık var mı ?yoksa sıkıntı da yok zaten sonu olmayan bir beraberlik olduğunu tahmin ediyordun bence
Pişmanlık şu yönden var bu şekilde olacağını bilseydim adımları mı daha emin atardım.Çekinmezdim. Aramızdaki şey devam etmezdi ulkelerimize donunce ama daha fazla vakit geçirmiş olurduk

Naza çekme değil onun tavırlarından emin değildim ben naz niyazla uğraşan bir tip değilim . İlk tanıştığımızda ilk adımı atan da bendim

Pişmanlık şu yönden var bu şekilde olacağını bilseydim adımları mı daha emin atardım.Çekinmezdim. Aramızdaki şey devam etmezdi ulkelerimize donunce ama daha fazla vakit geçirmiş olurduk
Anlıyorum yapmadığının pişmanlığını yaşıyorsun kısaca

Oldu bitti işte, kafaya takacak birşey yok. Önüne bak artık...

Naza çekme değil onun tavırlarından emin değildim ben naz niyazla uğraşan bir tip değilim . İlk tanıştığımızda ilk adımı atan da bendim

Hayır hep bi mazeretin olmuş ya buluşmamak için o sebeple dışarıdan naz yapmışsın gibi görünüyor çocuk da bu durumdan ilgisizlikten falan sıkıldı bence. Aman boşver bence şimdiki erkekler böyle zaten ilgi bekliyorlar hep. Tecrübe olmuş sana da öyle düşün.

Oldu bitti işte, kafaya takacak birşey yok. Önüne bak artık...
Önüme bakıyorum zaten başta da dedim bir şey olacağından değil sadece birden iletişimi kesmiş olmasının sebebini merak ediyorum. Hayır bir sürü arkadaşım oldu arada da olsa birbirimize hal hatır soruyorz . Kimse arkasını dönüp gitmedi sessizce

Su "onune bakmak" sozu nereden geliyor bilmiyorum.C ok zor bir zamaninmda bana soylenmisti beynim yanmisti. Onune bakmak... Yani basini one egip kabullenmek mi demek? Neden, ileriye bak, ufkunu genis tut, daraltma evrenini demezler de "onune bak"????

Su "onune bakmak" sozu nereden geliyor bilmiyorum.C ok zor bir zamaninmda bana soylenmisti beynim yanmisti. Onune bakmak... Yani basini one egip kabullenmek mi demek? Neden, ileriye bak, ufkunu genis tut, daraltma evrenini demezler de "onune bak"????
genelde geçmişi unut yarınını düşün anlamında kullanılır

Olmaz bu iş, unut gitsin boşver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…