Yabancı sevgili

Su "onune bakmak" sozu nereden geliyor bilmiyorum.C ok zor bir zamaninmda bana soylenmisti beynim yanmisti. Onune bakmak... Yani basini one egip kabullenmek mi demek? Neden, ileriye bak, ufkunu genis tut, daraltma evrenini demezler de "onune bak"????
Acikladiginiz icin tesekkurler. Bence cok kaba bir deyim sanki.

ayy :( aynısı benim de basıma gelmisti ama sonra zaman gecti ustunden her sey bitti. biz gercek anlamda sevgiliydik sonra ayrıldık vs böyle sacma durumlar oldu. ama arkadasların haklı ayrı ulkelerdesiniz yurutmek cok zor olur zaten, buyuk guclu bir bag olması gerekir.
buradaki seyleri okudukca aslında insanların hep aynı yollardan gectigini anlıyorum. kendi basıma gelince bir tek ben yasıyorum bunları sanıyordum..

ayy :KK43: aynısı benim de basıma gelmisti ama sonra zaman gecti ustunden her sey bitti. biz gercek anlamda sevgiliydik sonra ayrıldık vs böyle sacma durumlar oldu. ama arkadasların haklı ayrı ulkelerdesiniz yurutmek cok zor olur zaten, buyuk guclu bir bag olması gerekir.
buradaki seyleri okudukca aslında insanların hep aynı yollardan gectigini anlıyorum. kendi basıma gelince bir tek ben yasıyorum bunları sanıyordum..
Ben de sen böyle deyince içim rahatladı. Ya dediğim gibi bir şey olmasını devam etmesini beklediğimden değildi ama birden iletişimi kesmek çok üzdü. Ne bileyim yarın bigün yaşadığı şehre gezmeye gittiğim zaman mesaj atardım görüşelim diye. Şimdi tereddüt ediyorum mesela

Ben de sen böyle deyince içim rahatladı. Ya dediğim gibi bir şey olmasını devam etmesini beklediğimden değildi ama birden iletişimi kesmek çok üzdü. Ne bileyim yarın bigün yaşadığı şehre gezmeye gittiğim zaman mesaj atardım görüşelim diye. Şimdi tereddüt ediyorum mesela
tereddut etmeyin asla!
hatta adresini biliyorsaniz yuzyuze gorusun!

bence yine atabilirsin. baksana uzun zaman gececek aradan, cocuk demez biz kötu ayrıldık vs dıye. inan yine iyi bir sekilde yaklasır. cok anlam yukleme böyle seylere bence, surekli görustugun biri olsa haklısın tereddüt etmekte ama bir daha hayatın boyunca görme ihtimalinin az oldugu bir insan. öyle dusun :)

bu arada biz bayagı kötu ayrılmıstık, hakaretler havada ucusuyordu birbirimizi engelledik falan her yerden, bende hala engelli gerci bana mail atıyor artık tek ulasma yolu oldugu icin :) turkiyede falan bir sey olunca yazıyor soruyor nasılsın iyi misin diye. gecen sene ikimiz de fransadaydık sansa, görustuk de. bence sorun olmuyor yani, takma kafana

bu arada biz bayagı kötu ayrılmıstık, hakaretler havada ucusuyordu birbirimizi engelledik falan her yerden, bende hala engelli gerci bana mail atıyor artık tek ulasma yolu oldugu icin :) turkiyede falan bir sey olunca yazıyor soruyor nasılsın iyi misin diye. gecen sene ikimiz de fransadaydık sansa, görustuk de. bence sorun olmuyor yani, takma kafana
ya sana yine yazıyormuş , türkiye de döndüğümden beri bir sürü olay oldu bir kere bile yazmadı nasılsın diye . Hiç tahmin etmediğim insanlar yazdı bu yazmadı . Anca facebookda gönderi resim beğeniyor. Kazma hahah :D

Eger arayip soruyorsa kesinlikle devam etmeniz lazim sizin de.

ya sana yine yazıyormuş , türkiye de döndüğümden beri bir sürü olay oldu bir kere bile yazmadı nasılsın diye . Hiç tahmin etmediğim insanlar yazdı bu yazmadı . Anca facebookda gönderi resim beğeniyor. Kazma hahah :KK70:
Küstürmüssünüz adamcagizi.

Back
X