Yabancı sevgili

Yaley

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
101
41
18
Kulübe gittiğimiz bir gün bir çocukla tanıştım sokakta . Normalde olabildiğince kulüpteki sarhoş erkeklerden uzak durmaya çalışıyordum çünkü amaçları genelde farklı oluyordu . O gün ilk defa bu çocukla tanışınca sohbeti hoşuma gitti , baya konuştuktan sonra numaralarımızı aldık . O geceden sonra her gün mesaj atıyordu sabah akşam. Gündüz buluşalım dedik ama 2 gün sonra akşam arkadaşlarımla dışarı çıkacağımı söyleyince o da arkadaşlarını aldı geldi. Sonra ikimiz kulüpten çıktık o gece sabaha kadar beraber dolaştık el ele. Sonra beni eve bıraktı. O günden sonra sohbet ederken şey dedim buna ; daha önce de böyle kulüpte sohbet ettiğim kişiler oldu ama hepsinin amacı yatağa atmaktı beni. Eğer seninde öyle bir düşüncen varsa konuşmayalım , hayatına saygı duyarım ama ben bu konuda çok açık görüşlü değilim dedim.

Ben öyle deyince ilk şaşırdı ama sonrasından öyle bir niyetim olmadı o gün seni eve bıraktığımda da tek başına gitmen tehlikeli olur diyeydi , seni daha yakından tanıyıp görüşmek istiyorum dedi. O muhabbetten sonra buluştuğumuzda daha hiçbir şekilde fiziksel bir temasımız olmadı , (dhaa önce öpüşmüştük ) arkadaş gibi görüşüyorduk ama arada ufak flörtleşmeler oluyordu konuşmalardan . Mesaj atmayınca trip atıyordu , devamlı konuşmak istiyordu. Bir süre hiç görüşemedik , o gezmeye başka ülkeye gitti döndükten sonra arkadaşlarıyla dışarı çıkarken beni de davet etti ama sınavları bahane edip gitmedim.Tavırları net değildi . Çağırıyordu ama sanki ayıp olmasın gibi bir hal içinde
Bu durum 2 kere oldu , en sonunda benle görüşmek mi istemiyorsun davet edince gelmiyorsun diye şikayet etti. Ben de sınavlar ve ödevlerden çok yoğunum ondan akşamları dışarı çıkmak istemiyorum deyince anlayışla karşıladı ki gerçekte de öyleydi aslında. Neyse gündüz buluşuyorduk arada ama ikimizde net birşekilde adım atmıyorduk bir türlü. Ben onun tavırlarını kestiremediğimden hislerimi belli etmyordum .

Türkiye'ye dönmeden önce party verdik evde, çağırınca arkadaşlarıyla bu da geldi . O gün sohbet ederken neden daha fazla görüşmedik ki biz dedim üzgün birşekilde. O da ben seni bir kaç kere çağırdım ama gelmedin biliyorsun . Ben de çok görüşmek istemiyorsun diye düşündüm dedi. Hak verdim. Ama dediğim gibi onun tavırları da net değildi ondan adım atamıyordum . O gün ilk gördüğü zamandan beri benden hoşlandığını söyledi ben de dedim aynı şeyleri. İçim burkuldu resmen aramızdan birşey olcakken ikimizde susmuşuz .
O gün birbirimize açıldıktan sonra yarın son günüm olduğu için beraber birşeyler yapalım dedi. Ben de dünden razı kabul ettim :D

Ertesi gün oldu ne aradı ne de sordu. Sonra ben mesaj atınca arkadaşımın doğum gününe gidiyorum ondan sonra görüşelim mi seni görmek istiyorum diye cevap verdi. Ama biz bunu konuşurken saat akşam 7 y di zaten. Çok buluşabilceğimize ihtimal vermedim içimden. Öylede oldu zaten .Sabah havalanına gitmek için hazırlanırken mesajını gördüm nerdesin görüşelim diye . %90 geceden kalma hangover eminim. Dedim biraz geç olmadı mı dün bütün gün senden mesaj bekledim şimdi ben uçağa bincekken mi buluşalım diyorsun , hayır buluşamayız yazdım.Mesajı okudu cevap vermedi.

Ben Türkiye'ye moralim bozuk birşekilde döndüm .3 gün sonra dayanamadım attım mesaj "sallamadığın için sağol :D " Ondan sonra yazdı işte onla alakası yok seni hayal kırıklığına uğrattığımın farkındayım ama seni gerçekten görmek istemiştim , sen de buluşamayız deyince sinirlendim ve söyleyecek birşey bulamadım . Dedim ben buluşalım deseydim de bulaşamayacaktık sen zaten mesajımı okuduğundan ben çoktan gümrükten geçmiştim. Okudu cevap vermedi. 1 ay olacak hala konuşmadık.

İnsanlara anlattığımda bazıları diyor sana sinirlenmiş ondan yazmıyor , bazıları diyor zaten ayrı ülke de yaşıyorsun ne olmasını bekliyorsun diye . Birşey olmasını beklediğimden değil ama aramızda bişey geçti birşeyler paylaştık şimdi birden iletişimi kesmek koyuyor. En azından arada nasılsın deyip birbirimizden haberimiz olsun isterdim.Çok fazla ortak yanımız vardı saatlerce muhabbet edebiliyorduk ve hayatımda ilk defa bir erkekle vakit geçiriyor olmak bu kadar eğlenceliydi . Paylaşmak istedim

Son düzenleme:
niçin özel mesaj?? burda paylaşın kimse kimseyi tanımıyor zaten:dondurma:

Çünkü çevremde olayı bilen kişiler var ama detaylı birşekilde bahsetmemiştim. Burada anlatırsam benim olduğumu anlamalarını istemiyorum

Çünkü çevremde olayı bilen kişiler var ama detaylı birşekilde bahsetmemiştim. Burada anlatırsam benim olduğumu anlamalarını istemiyorum

Hımm o zaman bazı şeyleri değiştirirek anlatabilirsin...
Yeni üyesin kimse nokta atışı senin sen olduğunu anlamaz.
Merak ettik hadi anlat.:KK45:

özelde konuştugun kişi tanıyorsa nolacak ?

yagmurdan kaçarken doluya tutulma.

Anlatma o zaman bize ne ki senin yabancı sevgilinle takılmalarindan.
Mesajdan ne çıkacak ne bilelim.
Çok pis erkek uye kokusu alıyorum

Yurt dışında eğitim için gittiğimde yabancı bir çocukla takılıyordum. Şuan görüşmüyoruz , unutamadığımdan değil fakat yaşadıklarımı biriyle paylaşmak istiyorum detaylı olarak. Konuşmak isteyen özelden mesaj atabilir mi ya da maille konuşabiliriz. Ben de sizi dinlerim ..
Bize ne ?

Böyle de konu hem heycanlı hem ilginç hem gizemli hem de tırt oluyor ya...

Bende diğer arkadaşlarım gibi içimin bi an fesat olduğunu düşündüm :bicak:

Nerden biliyon özelden anlattığının daha yakının çıkmıcanı :KK45:

Konu sahibi madem gıdakladın yumurtlasadın eyiydi:işsiz:

Herkes özel mesajdan gelecek olan konuna odaklanmış durum da emin ol hey allahım ya varsa bi derdin anlat Mune Mune abla kilidi çakınca zaten anlatamayacaksın

Back
X