Yabanci talip, aşamadığım güven sorunu

Evet farkindayim bende ama kendimi durduramiyorum. Beynimdeki dusunceleri durduramiyorum. İcimden bir ses surekli bana guvenme sakin kimseye diye bagiriyor

İşte bunu ancak kendiniz çözebilirsiniz. Kendinizi sürekli telkin edin. Diğer türlü kendinize de karşınızdaki adama da sürekli huzursuz hissettireceksiniz.

Senede 3-4 kere geliyorsa uzaktan mı ilişki yürüteceksiniz ?
Zaten kıskanç yapıda biriyseniz zor olur.

Bir de uzun ilikileri olmuş ve neden evlenmemiş ? Sizinle de evlilik cs düşünmeyebilir. Sizin yapınıza uygun olur mu böyle bir birliktelik Şekli ?

Tanimadan guvenilirmi degilmi size uyum saglarmi saglamazmi ve kafanzdaki tum sorulari taniyarak ve bu soru isaretlerini ona sorara anlayabilirsnz

Eger aramizda bisey olursa çoğunlukla burada olacagini soyledi. Evlilik dusundugunu hatta cok istedigini falan soyledi ama ne kadar samimi soylemistir bilemem tabi. Bide ben sormadim kesinlikle o tarz seyler kendisi söyledi

Denemeden bilemezsiniz, denemezseniz de pişman olursunuz. Bakın işinize gelmezse yol verirsiniz.

Hoşlanıyorsanız ya da hoşlanma ihtimaliniz varsa kesinlikle şans verin, önemli olan iyi ve dürüst biri olması, size değer vermesi.

İngiltere'de bir süre yaşadım. İngiliz arkadaşlarım oldu. İçlerinde sevgili olanlar oldu. İngiliz diye rahattır mantığı çok yanlış. Gayet tutucu yaşayanı da tanıdım, sonuna kadar sadık olanı da, yanında sevgilisi varken başka kadınla göz kontağı kurmayanı da tanıdım, tabii çok rahat ve çapkın olanlarını da. Yani bu işin milliyeti yok erkek her yerde erkek, iyisi de var kötüsü de. Karşınızdaki bireyi davranışlarıyla, kendine özgün değerlendirmenizi öneririm. İşler ilerlerse ve imkanınız olursa da çekin gidin buralardan İngiltere harika bir yer ahh ahh nasıl özledim

Ya aslinda bir yanim yargilamadan tani diyor. Bu olaydan öncede hep cok dusunceli ve kibar oldugunu dusunurdum. Calisanlarina karsi gercekten cok iyi ve dusunceli birisi cunku. Bu bile iyi biri olabilecegini gosteriyor belkide.. bide uzun iliskiler yasamis olmasida pozitif bişey aslinda.
Ama gecmiste tanıştığım herkeste bir yalan bir aldatma yasadigim icin kimseye guvenemiyorum beynim icinde asla guvenme kimseye sesini bir turlu susturamiyorum

Hayatim boyunca anlayamadigim seydir , birine guvenmeyip de neden tum insanligi yargilarsiniz ki?
Karsima boyle boyle bir erkek ciksa , eski sevgililerim beni aldatti o yuzden sana guvenmiyorum dese 1 saniye durmam yanina hadi ordan der basarim tekmeyi
Bana ne baskasinin yaptigi kotulukten , ben baska bir insanim
Ve size bir abla tavsiyesi , kendiniz icin kiskanclik hastaligindan kurtulun , kiskanc insan en cok kendisine zarar verir

Ablacım sorun sende
Diyorsun ki bu adam rahattır, nerden biliyorsun?? Kafanda kurup kendin inanıyorsun o kadar.

Gerçekten kıskanç ve bunaltan biriyseniz bence hiç başlamayın bu ilişkiye. İkinizde yıpranırsınız.

Haklisiniz. Bende boyle olmak istemiyorum gercekten duzeltmek icin cabaliyorum

Ablacım sorun sende
Diyorsun ki bu adam rahattır, nerden biliyorsun?? Kafanda kurup kendin inanıyorsun o kadar.

Evet bende olduğunu kabul ediyorum sorunun.. bu durumu degistirmeye calisiyorum . Ama bi yerde tikaniyorum hep dediginiz gibi kafamdan senaryo yaziyorum

uzaktan beraberlik cok zordur..
ayni sehirde daha kolay olur tanımak, tanımak icin de icinizdeki önyargılara dur diyerek ve zamanla tanimaniz gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…