Yabanci talip, aşamadığım güven sorunu

Adam İngiliz mi?
Benim sevgilim de İngiliz.

Şimdi rahatlıktan kastın nedir bilemiyorum açıkçası ama öyle Türk erkeklerindeki gibi "het höt" bir adam arıyorsan pek değiller.
Yani "kırmızı ruj sürme, o eteği giyme" tarzı bi' şeye alışkınsan bu onlara çok garip gelecektir. Neden böyle bir şey yapayım ki diye düşünürler
Haklılar da bence.

Ama gerekli noktada kıskanç mesela, en azından benim sevdiğim adam böyle.
Durduk yere neden kıskançlık yapsınlar ki zaten?
Öyle olanlarına "chav" diye bakıyorlar zaten burada, kro gibi bir şey yani.

Evet bende olduğunu kabul ediyorum sorunun.. bu durumu degistirmeye calisiyorum . Ama bi yerde tikaniyorum hep dediginiz gibi kafamdan senaryo yaziyorum

Simdi ablacim bu durum en cok sana zarar. Ya cidden guzel bir iliski olacaksa mesela, sabote ediyorsun resmen. Ben de benzer durumdayim, ustelik senden 3 yas buyugum. Gecmiste resmen travma denilecek bir durum yasadim, ben de zor guveniyorum. Yine de gelecege umutla guvenle bakmaya calisiyorum. Umutsuz, umitsiz hayat olmuyor.

Kıskançlık bile özgüven eksikliğidir. Bunu kendinizle çözmeyi deneyin. Ayrıca denemeden nasıl biri olduğunu nereden bileceksiniz? Güvenilir olup olmadığı alnında yazmıyor kimsenin tanıdıkça zamanla görüyorsun. Herkes kazık yiye yiye Bi şekilde doğrusunu buluyor hayat böyle bişey

Zaten kıskançmışsınız. Senede 3-4 defa göreceğiniz birini aşırı kıskanıp hayatı kendinize zehir etmeyin.
Bu arada bu kişiye dikkat edin. Sizi neredeyse tanımadan size bu şekilde açılması normal değil. Belki de senede 3-4 kez geldiği yerde canı sıkılıyordur ve sizi vakit geçirmek için seçmiştir.

Eger aramizda birsey olursa uzun sure burada kalmaya baslayacak.
Dediginiz dogru olabilir tabi bende her ihtimali dusunuyorum

Yok bende kiyafetime vs karissin istemem kesinlikle oyle birini aramiyorum.

Bi konusmada ingilterede sevgilin olsa bile baskasiyla konusmanin anormal olmadigini cogu insan icin ama bu durumun ona normal gelmedigini soylemisi.

İste evlenmeden cocuk sahibi oluyor insanlar sonra baska birinden baska cocuk yapiyorlar vs bu durum yasadigim ulkede cok normal ama bana tuhaf geliyor demisti.
Yani sozlere ne kadar güvenilir bilemem ama belkide bir sans verip tanimaya calismam gerekiyor.

Yani normal göreni de var görmeyeni de var.

Ama İngiliz olunca otomatik her türlü cinsellik her şey serbest, herkes birbiriyle gibi bir ortam yok burada.
Onlar da senin benim gibi insan.

Ama ben şans ver derim.
Rahat bir nefes alırsın valla baskıcı Türk erkeklerinden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…