Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Yabancı yatılı bakıcı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Butce derinden sarsilmiyor, ama daha once de dedigim gibi, bu iyi niyeti suistimal gozukuyor. Izin alarak, sorarak talep baska, gizemli tuketisler baska… aileniz sansliymis demek, bize hic denk gelmedi oylesi maalesef. Zor bi is neticede, baskasinin evinde kalmak baskasinin islerini yapmak, kolay seyler degil. Bu duyguyu da, baska turlu hareketlerle bastirmak istiyor olabilirler. Iki tabak esirgedigimizden degil, ama biz de malikanede yasamiyoruz, mutfagin takibini keselim…

Günahını almayalım ancak bir ihtimal dışarı çıkıyorsa ailesine falan gidiyorsa yiyecek götürüyor olabilir. bir şirketten referanslı falan mı oluyor bu bakıcılar? nasıl güvenebiliyorsunuz merak ettiğim için soruyorum, hamileyim şimdiden bakıcı işini kara kara düşünüyorum. Bu arada çocuk 5 yaşında sanırım kreş düşünün derim.

Ajanslara sakin guvenmeyin , yiyecekleri ayiriyoruz artik dedik ozaman ben ayriliyorum dedi ve gitti hahahahahahahha

Yemek parası verin kendine alışveriş yapsın.

Her aldığınız şey daha tadına bakmadan bitecekse olmaz öyle iş.

Bizdeki Ete ulaşım zor değil.

Ya Antep fıstığına ben de düşkünüm 1 kiloyu 2-3 günde yiyorum . O yüzden almıyorum alerji yapıyor

Benim eşim de Türkmen sabah yumurta akşam et. Ve o kadar rahatlar ki para hesabı vs yapmiyolar. Ben nerden kissam da para biriktirsek diye bakarken aksam yemekte et yoksa beğenmiyor beyefendi.
Bu bakıcı sizi batırır soyleyim bir an önce kurtulun

Yatılı bakıcı almayın. Hele yabancı asla almayın. Bence yatılıya vereceğiniz ücret yerine 8-5 çalışacak 40-45 yaslarında birini bulun. Haftada 1-2 kez de temizlik için birini alırsınız. Yatılı o kadar zor çevremdeki insanlar (özellikle yabancılar ile) o kadar sorun yaşadılar ki… Evdeki erkeğe bile mesajlarla sarkıntılık yapıp gün içinde eften püften şeyler için arayanından, komşulara evin sırlarını anlatanlara neler neler var. Madem anneniz de geliyor siz orta yaşlı bir çocuk bakıcısı bulun. Yiyecek için de çok sıkıntı yapıyorsanız mini bir buzdolabı alıp odasına koyun. Kişisel yiyeceklerini oradan almasını onun dışında sizin yediklerinize eşlik edebileceğini söyleyin. Eve de mutlaka 2-3 tane 360’ kameralardan alın

Bence siz haftalık menü hazırlayın listeyi de dolaba magnetle tutturun..

Beslenme rutinimiz bu şekilde değişti ve hem sağlık açısından hem de maddi anlamda zarar görüyoruz deyin..

Çocuğun kahvaltısı, ara öğünü, öğle yemeği ve akşam yemeğinde ne yenecekse her hafta başı hazırlayıp asın dolaba.. Bunun dışına da çıkılmasını istemediğinizi belirtin.. Bence böyle önüne geçebilirsiniz diye düşünüyorum..

Şahsi fikrim de yatılı bakıcı almak bana mantıklı gelmiyor.. Keşke yatılı almasaydınız.. Hem de yabancı bir bakıcı hiç tercih etmezdim sanırım

BAKICI BENIM KANAYAN YARAM . OGLUM 1 YASINDAYKEN HAZIR EVDE CALISIYORUZ MADEM DIYE ISE BASLADIM OZBEK BAKICI ALDIM. ZATEN TURKCE ANLAMIYOR YA DA ISINE GELMIYOR . ŞUNU YAP ET DIYINCE 5 KARIS SURATINI CEKIODUM TUM GUN, EN UFAK SEYDE BEGENMIOSAN BASKASINI BUL DIODU BUNU 2. YE DERSEN CEK KAPIYI CIK DEDIM. SONRA BANA İŞTE BEN SENIN GIBI GORMEDIM ABLA İŞTE COK IYISIN YIKAMA YAGLAMA YAPTI 2 HAFTA SONRA KENDINE BASKA İŞ BULDU. BÖLE INSANI EVIME SOKUP GUVENDIM COCUGUMU EMANET ETTIM DIE AGLADIM. HEP EKSTRA PARA VERDIM AGZINA BAL CALDIM KIYAFET ALDIM AMA RESMEN BIZI SALAK YERINE KOYUYORLAR.

Yatılı bakıcı evde tüm gün ne yapıyor ki ayrıca da insanın hiç özel hayatı olmaz mı ? Çocuğu yatırdın bi bornozla salonda tv karşısında uzanmak istersin mesela nasıl oluyor ? Ben evde annemi bile böyle istemem başka birine bakın bu nedir ya böyle

bornozla salona kadar gelme fantazim hic olmadi. Hele ki tv izlemek icin. Ozel hayat konusuna gelince, herkesin evinin dengesi duzeni baska. Herkesin ihtiyaclari ve bu dogrultuda secim
Yaparken terazisi de baska.

2 yıldır canimdan bezdirdi yabancı bakicilar. Oğlum 2 yaşında,evdeki kameralara rağmen kör noktalari bulup şiddet bile uyguladı Özbek bakıcı. Hırsızlık yapan,saygısızlık yapan ne ararsan var. Acimamak lazım. En son sınırlarımızı çizdik. Oğlumun yiyecekleri ile bizimkileri ayırdık. Kesinlikle çocuğun yiyeceklerinden yenmeyecek dedik.İnanilmaz mutfak masrafimiz var buna rağmen. Üstelik eşim ve ben evde yemek yemiyoruz. Oğlanı kreşe alistirmaya calisiyorum. Sırf bu bakıcı olaylarına son vermek için

Kendi dilinde telefonda biriyle konuşsa beni mi cekistiriyor diye düşünürüm. .nasıl olsa anlamadiginiz için küfür bile edebilir..istemezdim

ben de 2 yastan sonra yarım gün başlayacağım dıyordum ama son bakıcı krızınden sonra bu hafta başladım günlük 1 saat goturuyorum aşağıda oyalanıyorum kahve falan ağlarsa alıyorum eylüle kdr 1saat 2 saat takılsın , bu gerızekalı bakıcılar sadece masraf çocuğa bır şey kattıkları da yok, bari yaşıtlarıyla oynasın , beni de sinir hastası yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…