Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
OOoo neler dönmüş serhat hiç haberim yok bunlardan. Bana hiç kafayı takan olmadı be abi. Ben hep görünmez oldum, öyle kendi halimde takıldım buralarda. Eski kafası kırıklardan kim kaldı halbuki. Ama görmüyorlar anlıyor musun?
Sana kafayı takmazlar, "Ha bu deli tamam" diyorlar, öyle kabul ediyorlar, çünkü çok belli ediyorsun.
Benim ne olduğum konusunda bir miktar kararsız kalabiliyorlar, normal biri miyim, deli miyim filan ayırt edemiyorlar. Ondan. Biraz gizemli ol, çok belli etme kırıklığını, arada normalmişsin gibi davran.
Bana "kocam tekrar evlenmiyooğğrr" diye konu açacaksın dediğim için taktı, Yabanelma
'ya da neden benim adıma açılmış konu yok dediği için şimdi sen imrendin ya, sabah ilk işi senin adına konu açmak olucak
Bana "kocam tekrar evlenmiyooğğrr" diye konu açacaksın dediğim için taktı, Yabanelma
'ya da neden benim adıma açılmış konu yok dediği için şimdi sen imrendin ya, sabah ilk işi senin adına konu açmak olucak