- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
Yaban arlıdır
Ah pandemi vah vah üzücü tabiki herkeste etkılerı aynı değil
Ah pandemi vah vah üzücü tabiki herkeste etkılerı aynı değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin tuzun kuru gerçi, biz hakkında konu açılmayan üyeleri anlayamazsın senB belkibirgunkimbilir abla adaylar çoğalıyor, nirdesiiin?
Yaa canımm@Oliviaa o kada masum baktinki giderkene gidemedim![]()
Lütfen benimle sadece adına konu açılanlar muhatap olsun.Senin tuzun kuru gerçi, biz hakkında konu açılmayan üyeleri anlayamazsın sen![]()
Evet biz el ele verip bana doğru gidiyoruz öyle ayrıcalıklıyızSenin tuzun kuru gerçi, biz hakkında konu açılmayan üyeleri anlayamazsın sen![]()
Ben konu acilsin demedimki acilsada fena olmazYaa canımm ❤ kal belki senin adına da konu açılır, sıradaki talihli sen olursun![]()
Kiz sakin ol kendine sahip cik bide senin konunu acmasi apla![]()
Canım bana mi seslendinLütfen benimle sadece adına konu açılanlar muhatap olsun.![]()
İlk defa bana gidiyorum, çok heyecanlandım.Evet biz el ele verip bana doğru gidiyoruz öyle ayrıcalıklıyız![]()
İlk mi olacak senin, korkma biz buralardayızİlk defa bana gidiyorum, çok heyecanlandım.
Oysa benim adıma açılmış olsaydı konu böyle mi olurdu? Yaban fazla arlı olduğundan oldu.Uykum kaçtı az eğleneyim dedim forumda. Konular 0-3 yaşa hitap ediyor. Allah geyiğin de hayırlısını versin.
Eh dağılalım baribende sayfayı yenileyip duruyorum yeni konu açacak mı diye ama uyudu ellam![]()
0,3 yas derken? Saka yapmistim ama anlamadimUykum kaçtı az eğleneyim dedim forumda. Konular 0-3 yaşa hitap ediyor. Allah geyiğin de hayırlısını versin.
Sizin adınıza açmak için sizin gitmenizi beklemiş demek ki... Ama kendisi daha önce gidecekOysa benim adıma açılmış olsaydı konu böyle mi olurdu? Yaban fazla arlı olduğundan oldu.
Benim gibi damarı çatlağı seçmeliydi.
Uftade dayı adıma konu açtığında uyuyordum görmedim, öyle gitti.
Biri vardı hatırlamıyorum, yine adıma konu açtığında banlıydım.
Bi de psigolocisi bozuklar listesine girmiştim ama, onu bisikoloji bölümüne açtıkları için pek rağbet görmemişti.
Hey gidi günler hey.
Oysa benim adıma açılmış olsaydı konu böyle mi olurdu? Yaban fazla arlı olduğundan oldu.
Bi de psigolocisi bozuklar listesine girmiştim ama, onu bisikoloji bölümüne açtıkları için pek rağbet görmemişti.
Hey gidi günler hey.
Ya insan bakar, ben bu kadına konu açacam ama online mi diye.Oysa benim adıma açılmış olsaydı konu böyle mi olurdu? Yaban fazla arlı olduğundan oldu.
Hey gidi günler hey.
0,3 yas derken? Saka yapmistim ama anlamadim