- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.814
- 598
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
İlk defa bana gidiyorum, çok heyecanlandım.
dünden razı gibisin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk defa bana gidiyorum, çok heyecanlandım.
bir kaç konu daha açar dediydim ama erken pes etti.napalım artık kısmetEh dağılalım bariBugün de adımıza konu açılmadı çok şükür
![]()
Anladim iyi aksamlarSana demedim yahu. Konu sahibine didim. Konu içeriğine ithafen
Anladim iyi aksamlar
Hanginizin adına açılan konuya daha çok yorum gelirse ona pro üyelik hediye gelsin bariEvet biz el ele verip bana doğru gidiyoruz öyle ayrıcalıklıyız![]()
Kib’i kiblemek olarak anlamam pekiPeki, kib bye.
Oliviaa önde gidiyor şekerim, ben bu maçı kaybederimHanginizin adına açılan konuya daha çok yorum gelirse ona pro üyelik hediye gelsin bariBir işe yarasın en azından
![]()
Çok zekiceHanginizin adına açılan konuya daha çok yorum gelirse ona pro üyelik hediye gelsin bariBir işe yarasın en azından
![]()
Kib’i kiblemek olarak anlamam peki![]()
Çook. Tertemiz delirdik hepimiz gece geceÇok zekice![]()
Üzgünüm KİBKib’i kiblemek olarak anlamam peki![]()
Saolsun bombayı bıraktı ortaya kalboldu sonraÇook. Tertemiz delirdik hepimiz gece gece![]()
Sçs diyeyim ben deAhiajwjkiıe o zaman Aeo. A harfi büyük dikkat ettiysen.
Hala hocalarının kim olduğunu demedi ya. Bir de o geçmiş olayları yeniymiş gibi anlatan üye mi, onu da demedi.Saolsun bombayı bıraktı ortaya kalboldu sonraAy Allahım ne güldüm ama
Sabaha yoğuz.Hala yaşıyorum çok şükür![]()
Kim olduğu belli değil miydi sence deHala hocalarının kim olduğunu demedi ya. Bir de o geçmiş olayları yeniymiş gibi anlatan üye mi, onu da demedi.
Uykudayken çok ayıp amaSabaha yoğuz.![]()
Bunu yarın da diyebilecek misin bakalım tatlı kızHala yaşıyorum çok şükür![]()